Изгледах репортаж от мача и не мога да коментирам как са играли Ливърпул като цяло през мача, но мога да кажа, че дори и за контрола и не на 100% физическа подготовка, защититата ни е плачевна. Не може да са толкова разконцентрирани и да оставят за 2 от 3-те гола, играчите нападателите на противника съвсем сами.
Добре предсезонна контрола е, но все пак е Манчестър Юнайтед!
Поздравления за феновете на Манчестър Ю!
Момчетата трябва да продължават здраво с подготовката и да спрат вече ротациите в защита всеки мач. Надявам се, че Роджърс вече е избрал двама от настоящите защитници за титуляри, сега остава да купи още двама и всичко ще е ок!

Манчестър Юнайтед - Ливърпул|Контрола №7|
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|Контрола №7|
LIVERPOOL RULZZ
Целият мач:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SG9afSsU26I[/youtube]
Аз лично съм разочарован не от загубата, а от начина, по който се е получила - в типичен за Брендън Роджърс стил Ливърпул мачка противника през първото полувреме и ако му се отдаде възможност вкарва няколко гола (в случая само един), след което през второто отборът просто спира да играе и доиграва.. Това го гледахме във всички важни мачове през миналия сезон..Докато Роджърс не се научи, че мачовете са 90 минути, а не 45 мъките в Ливърпул няма да имат край.. В защита продължаваме да сме трагедия..

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SG9afSsU26I[/youtube]
Аз лично съм разочарован не от загубата, а от начина, по който се е получила - в типичен за Брендън Роджърс стил Ливърпул мачка противника през първото полувреме и ако му се отдаде възможност вкарва няколко гола (в случая само един), след което през второто отборът просто спира да играе и доиграва.. Това го гледахме във всички важни мачове през миналия сезон..Докато Роджърс не се научи, че мачовете са 90 минути, а не 45 мъките в Ливърпул няма да имат край.. В защита продължаваме да сме трагедия..

- we are the champions
- Контакти:
superspiro написа:Всички казвате, че ни трябват бекове и нападател. Играчите, с които ни свързват сериозно са... бекове и нападатели. Спокойно. Време има.
Да бе много време има само след 3 седмици гостуваме на Сити и Тотнъм а досети се какво ще стане с тази палава защита
 не знам тоя тъпан Джонсън колко слаби сезона трябва да направи за да бъде изритан ...
 не знам тоя тъпан Джонсън колко слаби сезона трябва да направи за да бъде изритан ...- superspiro
- Контакти:
we are the champions написа:superspiro написа:Всички казвате, че ни трябват бекове и нападател. Играчите, с които ни свързват сериозно са... бекове и нападатели. Спокойно. Време има.
Да бе много време има само след 3 седмици гостуваме на Сити и Тотнъм а досети се какво ще стане с тази палава защитане знам тоя тъпан Джонсън колко слаби сезона трябва да направи за да бъде изритан ...
Манкийо вчера беше сниман в Ливърпул. Дали той е правилния човек, не знам. Но е ясно, че го вземем.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Как след една загуба толкова много хора скачат, че нищо нямало да излезе от нас. Гледах мача и двата отбора играха плачевно. Юнайтед, въпреки победата играха много по-зле от нас. Та те в целия мач ни подариха топката над 20 пъти. 2 или 3 пъти защитниците им правеха грешки при изнасянето. Мисля, че на всеки е ясно, че Ламбърт не е взет да носи Ливърпул на гърба си, така че не знам защо го коментирате изобщо. 2 мача да изкара са си от полза.

- GGMU_forever
Добра преса ни направихте.  Обаче аз да питам - Къде е суаресшампион?
  Обаче аз да питам - Къде е суаресшампион?  

Офтопик: 
- we are the champions
- Контакти:
GGMU_forever написа:Добра преса ни направихте.Обаче аз да питам - Къде е суаресшампион?
Точно тая преса миналата година ни изяде главата ! в момента се сещам за поне 2-3 мача с Сити на Анфийлд прекрасно първо полувреме второто играчите едвам лазиха по терена добре , че беше Коу да вкара гол нищото ... срещу Кристал Палас същата работа... срещу Челси при 0:0 оставяш сам Джерард зад него даже и 1 защитник няма... дано се спрем с тия глупости аз предпочитам да печелим мачове с грозна игра , ама да ги печелим отколкото да губим с красива игра...

- 

john barnes
iliev72 написа:Джони вече си банален с този негативизъм ! Кажи нещо различно !
а ти кога най-после ще прогледнеш? бебешките ти опити да си саркастичен,се увенчават нон стоп със неуспех,обаче ти продължаваш...кучето си лае-кервана си върви.това е твоята работа,все ровиш и човъркаш да се заяждаш със хората.на мен не ми пука,ама има някои се дразнят от това.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
						- Alonso_Massa
- Контакти:
Феновете на Юнайтед натупаха самочувствие и според мен ще останат много разочровани. Ако наистина са играли сериозно в тази контрола тежко им горко. Не че се оплаквам де... 

Офтопик: 
Офтопик: 
В момента който се прибрах, ни набутаха 2 гола. Повече няма да гледам мачове когато не съм ги хванал отначало   

Иначе този сезон Айб ще успее да влезе в първият отбор, а ние си спестихме пари за още едно крило.

Иначе този сезон Айб ще успее да влезе в първият отбор, а ние си спестихме пари за още едно крило.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
						- Jurgen Klopp