Изгледах репортаж от мача и не мога да коментирам как са играли Ливърпул като цяло през мача, но мога да кажа, че дори и за контрола и не на 100% физическа подготовка, защититата ни е плачевна. Не може да са толкова разконцентрирани и да оставят за 2 от 3-те гола, играчите нападателите на противника съвсем сами.
Добре предсезонна контрола е, но все пак е Манчестър Юнайтед!
Поздравления за феновете на Манчестър Ю!
Момчетата трябва да продължават здраво с подготовката и да спрат вече ротациите в защита всеки мач. Надявам се, че Роджърс вече е избрал двама от настоящите защитници за титуляри, сега остава да купи още двама и всичко ще е ок!
Манчестър Юнайтед - Ливърпул|Контрола №7|
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|Контрола №7|
LIVERPOOL RULZZ
Целият мач:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SG9afSsU26I[/youtube]
Аз лично съм разочарован не от загубата, а от начина, по който се е получила - в типичен за Брендън Роджърс стил Ливърпул мачка противника през първото полувреме и ако му се отдаде възможност вкарва няколко гола (в случая само един), след което през второто отборът просто спира да играе и доиграва.. Това го гледахме във всички важни мачове през миналия сезон..Докато Роджърс не се научи, че мачовете са 90 минути, а не 45 мъките в Ливърпул няма да имат край.. В защита продължаваме да сме трагедия..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SG9afSsU26I[/youtube]
Аз лично съм разочарован не от загубата, а от начина, по който се е получила - в типичен за Брендън Роджърс стил Ливърпул мачка противника през първото полувреме и ако му се отдаде възможност вкарва няколко гола (в случая само един), след което през второто отборът просто спира да играе и доиграва.. Това го гледахме във всички важни мачове през миналия сезон..Докато Роджърс не се научи, че мачовете са 90 минути, а не 45 мъките в Ливърпул няма да имат край.. В защита продължаваме да сме трагедия..

- we are the champions
- Контакти:
superspiro написа:Всички казвате, че ни трябват бекове и нападател. Играчите, с които ни свързват сериозно са... бекове и нападатели. Спокойно. Време има.
Да бе много време има само след 3 седмици гостуваме на Сити и Тотнъм а досети се какво ще стане с тази палава защита
- superspiro
- Контакти:
we are the champions написа:superspiro написа:Всички казвате, че ни трябват бекове и нападател. Играчите, с които ни свързват сериозно са... бекове и нападатели. Спокойно. Време има.
Да бе много време има само след 3 седмици гостуваме на Сити и Тотнъм а досети се какво ще стане с тази палава защитане знам тоя тъпан Джонсън колко слаби сезона трябва да направи за да бъде изритан ...
Манкийо вчера беше сниман в Ливърпул. Дали той е правилния човек, не знам. Но е ясно, че го вземем.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Как след една загуба толкова много хора скачат, че нищо нямало да излезе от нас. Гледах мача и двата отбора играха плачевно. Юнайтед, въпреки победата играха много по-зле от нас. Та те в целия мач ни подариха топката над 20 пъти. 2 или 3 пъти защитниците им правеха грешки при изнасянето. Мисля, че на всеки е ясно, че Ламбърт не е взет да носи Ливърпул на гърба си, така че не знам защо го коментирате изобщо. 2 мача да изкара са си от полза.
- GGMU_forever
Добра преса ни направихте.
Обаче аз да питам - Къде е суаресшампион? 
Офтопик:
- we are the champions
- Контакти:
GGMU_forever написа:Добра преса ни направихте.Обаче аз да питам - Къде е суаресшампион?
Точно тая преса миналата година ни изяде главата ! в момента се сещам за поне 2-3 мача с Сити на Анфийлд прекрасно първо полувреме второто играчите едвам лазиха по терена добре , че беше Коу да вкара гол нищото ... срещу Кристал Палас същата работа... срещу Челси при 0:0 оставяш сам Джерард зад него даже и 1 защитник няма... дано се спрем с тия глупости аз предпочитам да печелим мачове с грозна игра , ама да ги печелим отколкото да губим с красива игра...
-
john barnes
iliev72 написа:Джони вече си банален с този негативизъм ! Кажи нещо различно !
а ти кога най-после ще прогледнеш? бебешките ти опити да си саркастичен,се увенчават нон стоп със неуспех,обаче ти продължаваш...кучето си лае-кервана си върви.това е твоята работа,все ровиш и човъркаш да се заяждаш със хората.на мен не ми пука,ама има някои се дразнят от това.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Феновете на Юнайтед натупаха самочувствие и според мен ще останат много разочровани. Ако наистина са играли сериозно в тази контрола тежко им горко. Не че се оплаквам де... 

Офтопик:
Офтопик:
В момента който се прибрах, ни набутаха 2 гола. Повече няма да гледам мачове когато не съм ги хванал отначало
Иначе този сезон Айб ще успее да влезе в първият отбор, а ние си спестихме пари за още едно крило.
Иначе този сезон Айб ще успее да влезе в първият отбор, а ние си спестихме пари за още едно крило.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp