Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Hellkeeper
Контакти:

Re: Време е бездушниците да се разкарат!

Мнениеот Hellkeeper » 16 мар 2012 23:46

MuFc1878 написа:Според мен лекарството е едно - Мъри и Наско + Борат аут!!!

Наско, който в последно време само говори против Левски ли и който във важните мачове, бе на сафари ли? Не, благодаря. От написано излиза, че си против Костов, та да те питам, защо е така и беше ли за смяната на Мъри, след слабите му резултати в първия сезон?

сини богове
Контакти:

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот сини богове » 16 мар 2012 23:47

Милене, ти всичко приемаш много лично бе пич! Какво значи: "Аз нямаше да кажа това". Всъщност какво значение има каво ще кажем. Просто стоим и си чешим езиците. От позицията на моите 42 години спокойно мога да заключа следното: Виждал съм и по- слаб Левски, виждал съм и по- силен. ВАЖНОТО Е ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА И ДА СПРЕМ ДА СЕ ПРАВИМ НА ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ. Поне откакто аз гледам футбол, най- критикуваната формация на Левски постигна най- големи успехи- тази на Мъри и Наско. Няма смисъл да ви припомням отпадането от Беверен и как тръгна приказката. Само, че тя свърши. С нея приключиха и Мъри, и Наско. В момента имаме отбор, който изобщо не е лош. Дори футболистите които до болка обсъждаме тука като слаби /включително и аз/ имат потенциал. Въпросът е: "Защо не им се играе?" Няма как само Костов да е виновен, и няма как само Наско да е спасението. ТОЗИ ОТБОР ИМА НУЖДА ОТ ПОДКРЕПА И ЩЕ НАПРАВИ ЧУДЕСА

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 мар 2012 00:03

сини богове написа:Милене, ти всичко приемаш много лично бе пич! Какво значи: "Аз нямаше да кажа това". Всъщност какво значение има каво ще кажем. Просто стоим и си чешим езиците. От позицията на моите 42 години спокойно мога да заключа следното: Виждал съм и по- слаб Левски, виждал съм и по- силен. ВАЖНОТО Е ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА И ДА СПРЕМ ДА СЕ ПРАВИМ НА ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ. Поне откакто аз гледам футбол, най- критикуваната формация на Левски постигна най- големи успехи- тази на Мъри и Наско. Няма смисъл да ви припомням отпадането от Беверен и как тръгна приказката. Само, че тя свърши. С нея приключиха и Мъри, и Наско. В момента имаме отбор, който изобщо не е лош. Дори футболистите които до болка обсъждаме тука като слаби /включително и аз/ имат потенциал. Въпросът е: "Защо не им се играе?" Няма как само Костов да е виновен, и няма как само Наско да е спасението. ТОЗИ ОТБОР ИМА НУЖДА ОТ ПОДКРЕПА И ЩЕ НАПРАВИ ЧУДЕСА

Напълно съм съгалсен с теб, НО хайде стига със сляпата подкрепа, ей така да подкрепяме за идеята. Какво постигнахме до този момент с тази подкрепа към човека-клуб 5 калъфки.
Важното е някой след шампионата ако не сме първи някой да поеме пълната отговорност, и това ако не е направил страхотен гаф да НЕ Е Николай Костов.

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 17 мар 2012 00:07

Hellkeeper написа:

Наско, който в последно време само говори против Левски ли и който във важните мачове, бе на сафари ли? Не, благодаря. От написано излиза, че си против Костов, та да те питам, защо е така и беше ли за смяната на Мъри, след слабите му резултати в първия сезон?

Термина "селекция"..в БГ е изкуствен./

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 17 мар 2012 00:12

има вариант да стъпим твърдо на европейска почва,,,,
обаче..

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 мар 2012 00:36

Hellkeeper написа:

Бях за смяната на Мъри след резила с Беверен. Наско или помага, или вреди на Левски, но е доказал, че го бива и в двете неща. Към Костов имам още малко търпение до края на сезона. Но е вярно, че трябва да се даде повече време. Да направи селекция и подготовка през лятото и да видим какви ще са резултатите. Ако се уволняват треньорите на всеки 6 месеца нищо не правим. Едва ли един Моуриньо ще падне от небето.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 17 мар 2012 04:05

Пловдив1926 написа:
siniq_fen написа:Вижте какво колеги, не мислете, че Юнес нарочно е контузил Пламен, центрирането беше добро, опита да стигне първи, но не успя, малшанс. Топката беше спорна, никой няма да се откаже да стигне до нея. Наистина жалко, че се получи така, но за съжаление го има във футбола. Ако не ставаха подобни неща, за какво щяха да са резервните вратари? Тук вече идва въпросът защо Божидар се включи по този ужасяващ начин в мача. И последно - за мен нарушението не е за червен картон, просто малшанс за Пламен. Желая му бързо възстановяване.

+1

Иначе няма 2 мнения, че фала е изключително гнусен и чак ти става зле като гледаш снимката. За съжаление и това го има в играта.

То в играта го има и да ти се удари топката случайно в ръката, ама ревете за дузпа :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 17 мар 2012 04:16

pechelish написа:Тея терени като на Лаута ,трябва да се забранат със закон ! Локо са играли повече ,понеже са свикнали с тая нива,ако мача беше на Герена или на някой що годе малко по приличен терен една тройка със сигурност не им мърдаше ! Смешно е ,целия български футбол е една пародия.Определно мача се реши като Митрев застана на вратата,а на черната печка дето фаулира Пламен Илиев му пожелавам ,крак да счупи,кариера да не види повече !

+111111 Абсолютно съм съгласен :)
CHELSEA

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2012 19:14

А бе Локото как са играли бе :@@@
Калво също е контузен има рана :evil:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 мар 2012 19:40

Абе вие още ли плачете за този мач??? Има го в играта - и това се случва понякога...Само едно ще ви кажа-не връзвайте чак толкоз кусур на това отпадане. Понякога не знаеш какво печелиш, когато губиш...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”