сини богове написа:Милене, ти всичко приемаш много лично бе пич! Какво значи: "Аз нямаше да кажа това". Всъщност какво значение има каво ще кажем. Просто стоим и си чешим езиците. От позицията на моите 42 години спокойно мога да заключа следното: Виждал съм и по- слаб Левски, виждал съм и по- силен. ВАЖНОТО Е ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА И ДА СПРЕМ ДА СЕ ПРАВИМ НА ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ. Поне откакто аз гледам футбол, най- критикуваната формация на Левски постигна най- големи успехи- тази на Мъри и Наско. Няма смисъл да ви припомням отпадането от Беверен и как тръгна приказката. Само, че тя свърши. С нея приключиха и Мъри, и Наско. В момента имаме отбор, който изобщо не е лош. Дори футболистите които до болка обсъждаме тука като слаби /включително и аз/ имат потенциал. Въпросът е: "Защо не им се играе?" Няма как само Костов да е виновен, и няма как само Наско да е спасението. ТОЗИ ОТБОР ИМА НУЖДА ОТ ПОДКРЕПА И ЩЕ НАПРАВИ ЧУДЕСА
Напълно съм съгалсен с теб, НО хайде стига със сляпата подкрепа, ей така да подкрепяме за идеята. Какво постигнахме до този момент с тази подкрепа към човека-клуб 5 калъфки.
Важното е някой след шампионата ако не сме първи някой да поеме пълната отговорност, и това ако не е направил страхотен гаф да НЕ Е Николай Костов.