Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 14 фев 2019 10:29

koisa написа:
metodito написа:Аз тая някаква надежда Давид да размисли. :roll:
Единствено Роси и Топчо се опитаха да разчупят това. Роси с обърнатите крила, Топчо - с включването на халф-бекове.
На мен ми се нравеше това с обърнатите крила. С халф-бекове и трима защитници пък беше прекалено революционно за България (единствено Лудогорец съм виждал в няколко мача така) и тримата защитници трябваше да бъдат трима Яблонеца.

Така като гледам май новото ръководство няма желание изобщо да предлага нови договори на тримата (Яблонски, Кабрал, Цветкович). Ако дойде някоя оферта за Яблонски или Кабрал, то вероятно ще бъдат продадени. Цветкович е ясно, че никой няма да го купи. :lol:

Защо да е "ясно"? Милош има най-доброто центриране в този отбор на "Левски" в момента. Нещата, които сега се изтъкват - за дефанзивните му способности - те не са от вчера, а и зависи от споменатите крила и спрялата схема, за която говоря - нито Кабрал, нито Габи, когато беше на крилото не му помагат. Кабрал си играе някаква своя игра. Хване топката и тръгва да лъже трима накуп, не се връща. Халфовете пък и те не помагат. Когато бяха Кали и Белмонт. Кали се чудеше грешките на Белмонт ли да оправя или да си пази човека... :lol: Ще видим как ще е с Живко, но съм убеден, че Милош няма да седи дълго без отбор.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 фев 2019 10:40

metodito написа:Защо да е "ясно"? Милош има най-доброто центриране в този отбор на "Левски" в момента. Нещата, които сега се изтъкват - за дефанзивните му способности - те не са от вчера, а и зависи от споменатите крила и спрялата схема, за която говоря - нито Кабрал, нито Габи, когато беше на крилото не му помагат. Кабрал си играе някаква своя игра. Хване топката и тръгва да лъже трима накуп, не се връща. Халфовете пък и те не помагат. Когато бяха Кали и Белмонт. Кали се чудеше грешките на Белмонт ли да оправя или да си пази човека... :lol: Ще видим как ще е с Живко, но съм убеден, че Милош няма да седи дълго без отбор.

Аз ти казвам да го купи някой - сега, а не дали ще стои без отбор.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2019 10:41

koisa написа:
metodito написа:Защо да е "ясно"? Милош има най-доброто центриране в този отбор на "Левски" в момента. Нещата, които сега се изтъкват - за дефанзивните му способности - те не са от вчера, а и зависи от споменатите крила и спрялата схема, за която говоря - нито Кабрал, нито Габи, когато беше на крилото не му помагат. Кабрал си играе някаква своя игра. Хване топката и тръгва да лъже трима накуп, не се връща. Халфовете пък и те не помагат. Когато бяха Кали и Белмонт. Кали се чудеше грешките на Белмонт ли да оправя или да си пази човека... :lol: Ще видим как ще е с Живко, но съм убеден, че Милош няма да седи дълго без отбор.

Аз ти казвам да го купи някой - сега, а не дали ще стои без отбор.

А, така, да. Че Кабрал кой ще го вземе? Освен някой от Ерсте дивизи... А Давид с това петно в досието, хептен.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 фев 2019 10:50

Абе сега тва ли е на дневен ред. Ако ги няма ГГ, Домуса и БоШков, футбола в БГ ще се затрие :lol: :lol: :lol: Не няма да се затрие, просто ще бъде на друго ниво, докато не се появят добри БГ футбалери
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2019 11:00

Warped написа:Абе сега тва ли е на дневен ред. Ако ги няма ГГ, Домуса и БоШков, футбола в БГ ще се затрие :lol: :lol: :lol: Не няма да се затрие, просто ще бъде на друго ниво, докато не се появят добри БГ футбалери

Има ли по-долу от това? Говоря за Европа. Няма как да се появят добри БГ футбалери, именно, заради въпросните хубавци, като ГГ, СР, КД и Боби Михайлов. Всичко е тотално сбъркано, но най-сбърканото е, че много хора си мислят, че сбърканото е новото нормално. Беларус каква школа имат? Аз не помня беларуски отбор в първенството на СССР да е правил нещо (сега проверих - Динамо Минск имат една титла - това е). То и колко време през годината там може да играеш футбол, ама БАТЕ довечера приемат Арсенал. Ще приберат едни хубави пари, ще зарадват публиката си (ако ще и с 0-5 да паднат), и така. А ние ще седим, ще си чоплим носовете и ще си казваме: то тоя Костов, ок, ма си требе негро. :lol: Или ще даваме на разни безхаберници, като Обертан годишни заплати, колкото да построиш десет изкуствени терена за децата. Барабар с покритие и отопление.
Последна промяна от metodito на 14 фев 2019 11:25, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 фев 2019 11:03

metodito написа:А, така, да. Че Кабрал кой ще го вземе? Освен някой от Ерсте дивизи... А Давид с това петно в досието, хептен.

По-голям шанс има да бъде продаден някой от двамата, отколкото Цветко... това имам предвид. Поне според мен е така, но мога само да преположа, че ще си заминат без да вземем парички. Дано греша!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2019 11:05

koisa написа:
metodito написа:А, така, да. Че Кабрал кой ще го вземе? Освен някой от Ерсте дивизи... А Давид с това петно в досието, хептен.

По-голям шанс има да бъде продаден някой от двамата, отколкото Цветко... това имам предвид. Поне според мен е така, но мога само да преположа, че ще си заминат без да вземем парички. Дано греша!

И аз така подозирам, за съжаление.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 14 фев 2019 11:09

Sisi 1914 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:
Sisi 1914 написа:Бошков ще ни е новият собственик!
Дали ще е за по-добро! :evil:

Стига с тоя боШков ма......БоЖков :!: :lol: :lol: :lol:

Моля, ако обичате, наричайте Го г-н Божков ;)

Ще си взема забележка!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 фев 2019 11:27

metodito написа:
Warped написа:Абе сега тва ли е на дневен ред. Ако ги няма ГГ, Домуса и БоШков, футбола в БГ ще се затрие :lol: :lol: :lol: Не няма да се затрие, просто ще бъде на друго ниво, докато не се появят добри БГ футбалери

Има ли по-долу от това? Говоря за Европа. Няма как да се появят добри БГ футбалери, именно, заради въпросните хубавци, като ГГ, СР, КД и Боби Михайлов. Всичко е тотално сбъркано, но най-сбърканото е, че много хора си мислят, че сбърканото е новото нормално. Беларус каква школа имат? Аз не помня беларуски отбор в първенството на СССР да е правил нещо. То и колко време през годината там може да играеш футбол, ама БАТЕ довечера приемат Арсенал. Ще приберат едни хубави пари, ще зарадват публиката си (ако ще и с 0-5 да паднат), и така. А ние ще седим, ще си чоплим носовете и ще си казваме: то тоя Костов, ок, ма си требе негро. :lol: Или ще даваме на разни безхаберници, като Обертан годишни заплати, колкото да построиш десет изкуствени терена за децата. Барабар с покритие и отопление.

Тия заплати се дават за да може отнякъде бизнесмените да си "избият" парите. Костов е one hit wonder. Тук се връщаме на друга тема. Къде са парите от участието в ШЛ на Левски? Освен, че ръководните фактори прибраха добри суми, какво за клуба се промени към по добро? Нищо.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2019 11:29

Warped написа:Тук се връщаме на друга тема. Къде са парите от участието в ШЛ на Левски? Освен, че ръководните фактори прибраха добри суми, какво за клуба се промени към по добро? Нищо.

Този въпрос и аз съм си го задавал. Няма да разберем никога. За терена и общежитието май дойдоха оттам парите. Никакво надграждане не се случи...

Върни се в “Левски”