koisa написа:metodito написа:Аз тая някаква надежда Давид да размисли.
Единствено Роси и Топчо се опитаха да разчупят това. Роси с обърнатите крила, Топчо - с включването на халф-бекове.
На мен ми се нравеше това с обърнатите крила. С халф-бекове и трима защитници пък беше прекалено революционно за България (единствено Лудогорец съм виждал в няколко мача така) и тримата защитници трябваше да бъдат трима Яблонеца.
Така като гледам май новото ръководство няма желание изобщо да предлага нови договори на тримата (Яблонски, Кабрал, Цветкович). Ако дойде някоя оферта за Яблонски или Кабрал, то вероятно ще бъдат продадени. Цветкович е ясно, че никой няма да го купи.
Защо да е "ясно"? Милош има най-доброто центриране в този отбор на "Левски" в момента. Нещата, които сега се изтъкват - за дефанзивните му способности - те не са от вчера, а и зависи от споменатите крила и спрялата схема, за която говоря - нито Кабрал, нито Габи, когато беше на крилото не му помагат. Кабрал си играе някаква своя игра. Хване топката и тръгва да лъже трима накуп, не се връща. Халфовете пък и те не помагат. Когато бяха Кали и Белмонт. Кали се чудеше грешките на Белмонт ли да оправя или да си пази човека...