Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 30 юли 2018 14:58

Serafim написа:Добре и на него ще държим сметка защо Нашименто е контузен и е пуснат 40 дни да се лекува в Португалия.

Главата, Серфиме, главата... не забравяй това за рибата.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 юли 2018 15:13

Тука някои определени хора са тотални ретарди! Едно и също се мели нонстоп, като върха е продажбата на Мапуку. Въпросния има изиграни нула (0) мача за новия си отбор, нула!!! Самия той си призна в интервю, че си е с контузия още от Берое и поради която не може да изкара цял мач. И да беше останал той нямаше да помирише терен. В момента се възстановява след операция. Как па в тъпите ви глави не влезе нещо ми само Мапуку, Вутов, Прохи и т. Н. И едно и също по цял ден. По зле от Бгмама стана тука!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2018 15:16

Пиргов сам е поискал да напусне, щото му се играе, примерно.
Можете ли да му гарантирате, че ще заеме мястото на Яблонски или Холмар? Едва ли.
Досадно стана вече.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 юли 2018 15:20

metodito написа:
Serafim написа:Добре и на него ще държим сметка защо Нашименто е контузен и е пуснат 40 дни да се лекува в Португалия.

Ся рибата ли е, ябълката ли е?

И по Пиргов ли започнахме да плачем?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2018 15:21

Serafim написа:
metodito написа:

Чудя се, тоя с ябълката, като е гнила, за чий чеп се връща :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 юли 2018 15:26

ralka_levskarka написа:
Serafim написа:
metodito написа:

Чудя се, тоя с ябълката, като е гнила, за чий чеп се връща :lol:

Аз за това казах, че Букарев си плюе на авторитета и името, като цяло, ако се върне в Левски. Не може показно да напусне с разни "бомби" и великия лаф за ябълката, което вменява, че всичко е изгнило в Левски, но се крепи криво-ляво на външен вид и след 5-6 месеца пак да довтаса.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 юли 2018 15:37

Един от най-известните фенове на Левски – Владимир Стоев, гостува в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, Ушко сподели изключително интересно мнение.

„В Левски не се знае кой е собственик. Спас Русев е толкова собственик на Левски, колкото аз на Световната банка. Левски е символ на чистота. А в последните години с този отбор се работи по мафиотски начин. Със спуснати президенти не става.

Разликата между нас и Лудогорец и новото ЦСКА – ГМО-то имат амбицирани президенти, които искат да направят нещо. Ние отиваме към ЦСКА с фалита. Ние сме на командно дишане.

Дават се едни пари на едни фенове под формата на охрана.

Дори прани пари да са, трябва да се вложат правилно. Аз и на пътя да намеря 100 хиляди лева, ще гледам да ги инвестирам. А тия явно са и некадърни.

Някога никой не ни е организирал, никой не ни е плащал за охрана. Така ставаш зависим от президента и не можеш да си му коректив. Едно време, малко като зацикли отборът и обграждаме футболистите, обграждаме президента…“, заяви Ушко.

„Стегна се финансовата дисциплина в клуба. Това е факт. На база финансовите отчети, доста от задълженията са покрити. Но по какъв начин? С какъв източник на финансиране?“, допълни икономистът и член на Тръст „Синя България“ Александър Чакъров.

„Левски не е един от многото отбори в България. Разликата между нас и Лудогорец примерно, е в любовта. Утре, ако закрият Лудогорец, на никой няма да му липсва, с изключение на 100-ина души в Разград.

Литекс като се обединиха с ЦСКА, с изключение на 100 – 200 души в Ловеч, на никого не му пукаше.

Футболен клуб Левски е арестуван. Той не разполага със себе си. И всяка година става все по-зле. Тези хора не са сложени там да разбиват отбора, а да го дърпат надолу“, заключи пък Стефан Иванов.

„Изходът е, че Левски разполага с най-големия капитал – публиката. Левски ще пребъде. Както надживяха комунизма, така ще надживеят и това“, обединиха се пък накрая гостите в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 юли 2018 15:43

Голям рев, голям хленч, голямо чудо тука...
Все едно гледам "Робинята Изаура" по БТВ Лейди. Малиииийййй...
"Рибата..."
"Ябълката..."
"Бедоя на крилото..."
"Йозил на крилото..."
Отивам да си купя още салфетки, че моите свършиха! :mrgreen:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 юли 2018 15:57

mikata написа:
Един от най-известните фенове на Левски – Владимир Стоев, гостува в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, Ушко сподели изключително интересно мнение.

„В Левски не се знае кой е собственик. Спас Русев е толкова собственик на Левски, колкото аз на Световната банка. Левски е символ на чистота. А в последните години с този отбор се работи по мафиотски начин. Със спуснати президенти не става.

Разликата между нас и Лудогорец и новото ЦСКА – ГМО-то имат амбицирани президенти, които искат да направят нещо. Ние отиваме към ЦСКА с фалита. Ние сме на командно дишане.

Дават се едни пари на едни фенове под формата на охрана.

Дори прани пари да са, трябва да се вложат правилно. Аз и на пътя да намеря 100 хиляди лева, ще гледам да ги инвестирам. А тия явно са и некадърни.

Някога никой не ни е организирал, никой не ни е плащал за охрана. Така ставаш зависим от президента и не можеш да си му коректив. Едно време, малко като зацикли отборът и обграждаме футболистите, обграждаме президента…“, заяви Ушко.

„Стегна се финансовата дисциплина в клуба. Това е факт. На база финансовите отчети, доста от задълженията са покрити. Но по какъв начин? С какъв източник на финансиране?“, допълни икономистът и член на Тръст „Синя България“ Александър Чакъров.

„Левски не е един от многото отбори в България. Разликата между нас и Лудогорец примерно, е в любовта. Утре, ако закрият Лудогорец, на никой няма да му липсва, с изключение на 100-ина души в Разград.

Литекс като се обединиха с ЦСКА, с изключение на 100 – 200 души в Ловеч, на никого не му пукаше.

Футболен клуб Левски е арестуван. Той не разполага със себе си. И всяка година става все по-зле. Тези хора не са сложени там да разбиват отбора, а да го дърпат надолу“, заключи пък Стефан Иванов.

„Изходът е, че Левски разполага с най-големия капитал – публиката. Левски ще пребъде. Както надживяха комунизма, така ще надживеят и това“, обединиха се пък накрая гостите в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com.

Мани ги тия "мрънкачи", поредните ревльовци и ретарди от БГмама и БТВ Лейди! 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2018 16:00

Новият треньор на Левски пристигна в София

овият наставник на Левски Славиша Стоянович вече е в София. Специалистът пристигна днес след обед, но не пожела да говори пред чакащите го журналисти на Летище София.

Стоянович е получил забрана от клуба и няма право да говори пред медиите докато не бъде официално представен като наследник на Делио Роси.

Треньорът ще бъде на трибуните на стадион „Георги Аспарухов“ тази вечер, когато Левски приема Черно море в мач от втория кръг на Първа лига.

Официалното представяне на Славиша Стоянович ще бъде утре.

Роси дойде по същото време, така че пожелавам на Славиша повече късмет!

"Левски е голям отбор, който има велики фенове и голяма история. Радвам се, че ще бъда треньор на 26-кратните шампиони на България, като нямам търпение да започна работа.

Вече съм бил треньор на Цървена звезда, която има същото значение за Сърбия, каквото и Левски за България. Това ме мотивира и стимулира още повече, тъй като в Белград прекарах фантастични мигове, като се надявам и с Левски да бъде така. Останах много приятно изненадан от предстоя ми в София.

Знам, че последните години клубът не е на нивото, което искат и желаят всички обичащи тима. Целта ми е да работим много, за да върнем усмивките по лицата на феновете. Ясно ми е, че това може да стане с добра игра и победи. Няма да е никак лесно, като имаме много работа, но това са целите ми. Да, наясно съм, че Левски от 2009 година не е печелил трофей. Стъпка по стъпка, ще се опитаме да изградим отбор, който да прекъсне тази лоша серия. Оптимист съм!", сподели Стоянович пред колегите от Sportal.bg.

Върни се в “Левски”