Serafim написа:Добре и на него ще държим сметка защо Нашименто е контузен и е пуснат 40 дни да се лекува в Португалия.
Главата, Серфиме, главата... не забравяй това за рибата.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Serafim написа:Добре и на него ще държим сметка защо Нашименто е контузен и е пуснат 40 дни да се лекува в Португалия.
metodito написа:Serafim написа:Добре и на него ще държим сметка защо Нашименто е контузен и е пуснат 40 дни да се лекува в Португалия.
Serafim написа:metodito написа:Serafim написа:Добре и на него ще държим сметка защо Нашименто е контузен и е пуснат 40 дни да се лекува в Португалия.
Ся рибата ли е, ябълката ли е?
И по Пиргов ли започнахме да плачем?
ralka_levskarka написа:Serafim написа:metodito написа:Serafim написа:Добре и на него ще държим сметка защо Нашименто е контузен и е пуснат 40 дни да се лекува в Португалия.
Ся рибата ли е, ябълката ли е?
И по Пиргов ли започнахме да плачем?
Чудя се, тоя с ябълката, като е гнила, за чий чеп се връща
Един от най-известните фенове на Левски – Владимир Стоев, гостува в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, Ушко сподели изключително интересно мнение.
„В Левски не се знае кой е собственик. Спас Русев е толкова собственик на Левски, колкото аз на Световната банка. Левски е символ на чистота. А в последните години с този отбор се работи по мафиотски начин. Със спуснати президенти не става.
Разликата между нас и Лудогорец и новото ЦСКА – ГМО-то имат амбицирани президенти, които искат да направят нещо. Ние отиваме към ЦСКА с фалита. Ние сме на командно дишане.
Дават се едни пари на едни фенове под формата на охрана.
Дори прани пари да са, трябва да се вложат правилно. Аз и на пътя да намеря 100 хиляди лева, ще гледам да ги инвестирам. А тия явно са и некадърни.
Някога никой не ни е организирал, никой не ни е плащал за охрана. Така ставаш зависим от президента и не можеш да си му коректив. Едно време, малко като зацикли отборът и обграждаме футболистите, обграждаме президента…“, заяви Ушко.
„Стегна се финансовата дисциплина в клуба. Това е факт. На база финансовите отчети, доста от задълженията са покрити. Но по какъв начин? С какъв източник на финансиране?“, допълни икономистът и член на Тръст „Синя България“ Александър Чакъров.
„Левски не е един от многото отбори в България. Разликата между нас и Лудогорец примерно, е в любовта. Утре, ако закрият Лудогорец, на никой няма да му липсва, с изключение на 100-ина души в Разград.
Литекс като се обединиха с ЦСКА, с изключение на 100 – 200 души в Ловеч, на никого не му пукаше.
Футболен клуб Левски е арестуван. Той не разполага със себе си. И всяка година става все по-зле. Тези хора не са сложени там да разбиват отбора, а да го дърпат надолу“, заключи пък Стефан Иванов.
„Изходът е, че Левски разполага с най-големия капитал – публиката. Левски ще пребъде. Както надживяха комунизма, така ще надживеят и това“, обединиха се пък накрая гостите в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com.
mikata написа:Един от най-известните фенове на Левски – Владимир Стоев, гостува в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, Ушко сподели изключително интересно мнение.
„В Левски не се знае кой е собственик. Спас Русев е толкова собственик на Левски, колкото аз на Световната банка. Левски е символ на чистота. А в последните години с този отбор се работи по мафиотски начин. Със спуснати президенти не става.
Разликата между нас и Лудогорец и новото ЦСКА – ГМО-то имат амбицирани президенти, които искат да направят нещо. Ние отиваме към ЦСКА с фалита. Ние сме на командно дишане.
Дават се едни пари на едни фенове под формата на охрана.
Дори прани пари да са, трябва да се вложат правилно. Аз и на пътя да намеря 100 хиляди лева, ще гледам да ги инвестирам. А тия явно са и некадърни.
Някога никой не ни е организирал, никой не ни е плащал за охрана. Така ставаш зависим от президента и не можеш да си му коректив. Едно време, малко като зацикли отборът и обграждаме футболистите, обграждаме президента…“, заяви Ушко.
„Стегна се финансовата дисциплина в клуба. Това е факт. На база финансовите отчети, доста от задълженията са покрити. Но по какъв начин? С какъв източник на финансиране?“, допълни икономистът и член на Тръст „Синя България“ Александър Чакъров.
„Левски не е един от многото отбори в България. Разликата между нас и Лудогорец примерно, е в любовта. Утре, ако закрият Лудогорец, на никой няма да му липсва, с изключение на 100-ина души в Разград.
Литекс като се обединиха с ЦСКА, с изключение на 100 – 200 души в Ловеч, на никого не му пукаше.
Футболен клуб Левски е арестуван. Той не разполага със себе си. И всяка година става все по-зле. Тези хора не са сложени там да разбиват отбора, а да го дърпат надолу“, заключи пък Стефан Иванов.
„Изходът е, че Левски разполага с най-големия капитал – публиката. Левски ще пребъде. Както надживяха комунизма, така ще надживеят и това“, обединиха се пък накрая гостите в „Актуално студио Дерби“ на KotaSport.com.
Новият треньор на Левски пристигна в София
овият наставник на Левски Славиша Стоянович вече е в София. Специалистът пристигна днес след обед, но не пожела да говори пред чакащите го журналисти на Летище София.
Стоянович е получил забрана от клуба и няма право да говори пред медиите докато не бъде официално представен като наследник на Делио Роси.
Треньорът ще бъде на трибуните на стадион „Георги Аспарухов“ тази вечер, когато Левски приема Черно море в мач от втория кръг на Първа лига.
Официалното представяне на Славиша Стоянович ще бъде утре.
"Левски е голям отбор, който има велики фенове и голяма история. Радвам се, че ще бъда треньор на 26-кратните шампиони на България, като нямам търпение да започна работа.
Вече съм бил треньор на Цървена звезда, която има същото значение за Сърбия, каквото и Левски за България. Това ме мотивира и стимулира още повече, тъй като в Белград прекарах фантастични мигове, като се надявам и с Левски да бъде така. Останах много приятно изненадан от предстоя ми в София.
Знам, че последните години клубът не е на нивото, което искат и желаят всички обичащи тима. Целта ми е да работим много, за да върнем усмивките по лицата на феновете. Ясно ми е, че това може да стане с добра игра и победи. Няма да е никак лесно, като имаме много работа, но това са целите ми. Да, наясно съм, че Левски от 2009 година не е печелил трофей. Стъпка по стъпка, ще се опитаме да изградим отбор, който да прекъсне тази лоша серия. Оптимист съм!", сподели Стоянович пред колегите от Sportal.bg.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта