Англия-Швейцария - ще стане ли групата ни интересна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Англия-Швейцария - ще стане ли групата ни интересна
Англичаните не се хвърлят ва банк, сигурно очакват победа на нашите, с която да останат първи и при Х с Швейцария 

L_Messi написа:Англичаните не се хвърлят ва банк, сигурно очакват победа на нашите, с която да останат първи и при Х с Швейцария
А може би след като сме отборът който биха най-лесно досега и с най-голям резултат очакват да нямат проблеми тук

Този х ще мотивира още повече Черногорците да излязат еднолично 1! Дано това им изиграе лоша шега и да прегорят както се казва! Лошото е, че при развитието на групата всеки ще излиза срещу нас пределно мотивиран да си вземе точките и с тоя състав ще ни е много тежко

Последна промяна от runnersa на 04 юни 2011 20:34, променено общо 1 път.
Тия английски дървета на нас ни мушнаха 4 парцала, а не могат да бият черна гора и швейцария.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Според мен просто се провалиха в няколко ситуации и кандисаха на равния... 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
paro24 написа:Тия английски дървета на нас ни мушнаха 4 парцала, а не могат да бият черна гора и швейцария.
че и ние не можем да ги бием
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
-
Като се замислим, май равният в тоя мач няма да е никак зле !?
Щото при загуба днес, швейцарците почти сигурно губят шансове за второто място ...
Остава им обаче една единствена надежда - да ударят нас и да се надяват на грешка на "горските" !
Ако не успеят, какво би ги накарало да скочат на горските ? ?
Точката в настоящият мач ще остави Швейцария в играта ... а ще постави същевременно Англия под напрежение в оставащите мачове.
Най важното от което се нуждае България при създалата се ситуация в група е - всеки да скача на всеки до края !!
Щото при загуба днес, швейцарците почти сигурно губят шансове за второто място ...
Остава им обаче една единствена надежда - да ударят нас и да се надяват на грешка на "горските" !
Точката в настоящият мач ще остави Швейцария в играта ... а ще постави същевременно Англия под напрежение в оставащите мачове.
Най важното от което се нуждае България при създалата се ситуация в група е - всеки да скача на всеки до края !!
пфу равен
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Истината е, че в Англия въобще не ни броят за живи и не ни смятат за каквато и да е конкуренция, още повече след мача през септември миналата година.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
THE G.A.M.E написа:Като се замислим, май равният в тоя мач няма да е никак зле !?
Точно обратното при това развитие както каза и несигурната в класирането си Англия ще изяде тревата на националния, а и швейцарците яко ще се хвърлят пред собствена публика! А една 1 изхвърляше Швейцария и успокояваше донякъде Англия и можеже да ни даде някой х!

- Cesc Fabregas
- Контакти:
ros написа:Истината е, че в Англия въобще не ни броят за живи и не ни смятат за каквато и да е конкуренция, още повече след мача през септември миналата година.
А реално има ли причина да ни броят за живи?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !