Англия-Швейцария - ще стане ли групата ни интересна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Англия-Швейцария - ще стане ли групата ни интересна

Мнениеот L_Messi » 04 юни 2011 20:23

Англичаните не се хвърлят ва банк, сигурно очакват победа на нашите, с която да останат първи и при Х с Швейцария ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 юни 2011 20:25

L_Messi написа:Англичаните не се хвърлят ва банк, сигурно очакват победа на нашите, с която да останат първи и при Х с Швейцария ;)

А може би след като сме отборът който биха най-лесно досега и с най-голям резултат очакват да нямат проблеми тук :?
Този х ще мотивира още повече Черногорците да излязат еднолично 1! Дано това им изиграе лоша шега и да прегорят както се казва! Лошото е, че при развитието на групата всеки ще излиза срещу нас пределно мотивиран да си вземе точките и с тоя състав ще ни е много тежко :?
Последна промяна от runnersa на 04 юни 2011 20:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 04 юни 2011 20:28

Тия английски дървета на нас ни мушнаха 4 парцала, а не могат да бият черна гора и швейцария.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 юни 2011 20:28

Според мен просто се провалиха в няколко ситуации и кандисаха на равния... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 юни 2011 20:32

paro24 написа:Тия английски дървета на нас ни мушнаха 4 парцала, а не могат да бият черна гора и швейцария.

че и ние не можем да ги бием
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2011 20:34

Като се замислим, май равният в тоя мач няма да е никак зле !?
Щото при загуба днес, швейцарците почти сигурно губят шансове за второто място ...

Остава им обаче една единствена надежда - да ударят нас и да се надяват на грешка на "горските" !
Ако не успеят, какво би ги накарало да скочат на горските ? ?

Точката в настоящият мач ще остави Швейцария в играта ... а ще постави същевременно Англия под напрежение в оставащите мачове.

Най важното от което се нуждае България при създалата се ситуация в група е - всеки да скача на всеки до края !!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 юни 2011 20:36

пфу равен
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 юни 2011 20:36

Истината е, че в Англия въобще не ни броят за живи и не ни смятат за каквато и да е конкуренция, още повече след мача през септември миналата година.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 юни 2011 20:39

THE G.A.M.E написа:Като се замислим, май равният в тоя мач няма да е никак зле !?
Щото при загуба днес, швейцарците почти сигурно губят шансове за второто място ...

Остава им обаче една единствена надежда - да ударят нас и да се надяват на грешка на "горските" !
Ако не успеят, какво би ги накарало да скочат на горските ? ?

Точката в настоящият мач ще остави Швейцария в играта ... а ще постави същевременно Англия под напрежение в оставащите мачове.

Най важното от което се нуждае България при създалата се ситуация в група е - всеки да скача на всеки до края !!

Точно обратното при това развитие както каза и несигурната в класирането си Англия ще изяде тревата на националния, а и швейцарците яко ще се хвърлят пред собствена публика! А една 1 изхвърляше Швейцария и успокояваше донякъде Англия и можеже да ни даде някой х! ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 юни 2011 20:40

ros написа:Истината е, че в Англия въобще не ни броят за живи и не ни смятат за каквато и да е конкуренция, още повече след мача през септември миналата година.

А реално има ли причина да ни броят за живи? :roll: Иначе според мен в софия ще направим Х с тях.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Футбол - Свят”