1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Вадуц
100
39%
Равен
22
9%
Победа за Левски
134
52%

Общо гласове: 256

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45

Мнениеот NOMER14 » 07 юли 2018 21:50

Традицията е срещу нас. Левски има много малко победи на чужд терен в евротурнирите. Броят се на пръсти. Затова победа.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 юли 2018 22:14

Eminem написа:В първенството, класата си казва думата, но в два мача всичко може да се случи - първи мачове, играчите не са във форма, дузпи, късмет, червени картони...

Нали точно една от целите на подготовката е да вкара играчите във форма?!
Гледам, че тук всеки втори си измисля някакво оправдание в случай, че нещо се обърка и не спечелим.
При положение, че отбора се запази и надгради на някои позици, оправданията отиват в кофата за боклук през този сезон.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2018 23:22

popokutepetel написа:
blue avalanche написа:Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Ако играем в същата лига с Вадуц, ние ПРЕДИ Вадуц ли ще сме в класирането или СЛЕД???
Всеки да отговори честно пред себе си и после да отиде да си смени пожълтелите гащи. :mrgreen:

Ами при положение, че във втора лига играят отбори като Сервет, Ксамакс или Арау сам си отговори на въпроса. Със сигурност от първите им отбори като Базел и Граскопърс, особено първите трудно ще се мерим.

Питах конкретно за Вадуц. Не за Сервет или Ксамакс... ;)

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 08 юли 2018 00:12

koisa написа:
Eminem написа:В първенството, класата си казва думата, но в два мача всичко може да се случи - първи мачове, играчите не са във форма, дузпи, късмет, червени картони...

Гледам, че тук всеки втори си измисля някакво оправдание в случай, че нещо се обърка и не спечелим.
При положение, че отбора се запази и надгради на някои позици, оправданията отиват в кофата за боклук през този сезон.

Има няколко методики за водене на подготовка и нито една не може да поддържа играчите във форма цял сезон. Това е постижимо единствено с равностоен резервен състав и постоянни ротации, а дори и тогава отборите излизат от форма за определено време. Това важи за всеки един спорт не само за футбол. Формата се планира с оглед на натоварванията, които очакват отбора/спортиста. Това само за уточнение.
На нас не ни е нужно да сме в топ форма за да бием Вадуц. Би трябвало да ги отстраним и на ходом с оглед класата на играчите, с които разполагаме. Ако не успеем това ще е си е тотален провал и оправдания няма да има.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2018 00:22

koisa написа:

Аз не търся оправдания, а разлика между първенство и два турнирни мача. Блу ги сравнява, което въобще не е правилно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2018 00:29

blue avalanche написа:
popokutepetel написа:
blue avalanche написа:Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Ако играем в същата лига с Вадуц, ние ПРЕДИ Вадуц ли ще сме в класирането или СЛЕД???
Всеки да отговори честно пред себе си и после да отиде да си смени пожълтелите гащи. :mrgreen:

Ами при положение, че във втора лига играят отбори като Сервет, Ксамакс или Арау сам си отговори на въпроса. Със сигурност от първите им отбори като Базел и Граскопърс, особено първите трудно ще се мерим.

Питах конкретно за Вадуц. Не за Сервет или Ксамакс... ;)

И аз не съм гледал Вадуц, но съм гледал Ксамакс. Срещу тях бихме имали проблем. Но такъв проблем, какъвто бихме имали примерно, ако гостуваме да речем на Берое. За съжаление в последните години, гостуванията ни в Зарата не са особено успешни. Само че Ксамакс са по-добри явно от Вадуц. Ерго - вероятно ще ги отстраним, но там няма да ни е лесно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fTdxdp4frTg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9mngiPf1WKE[/youtube]
Задължително е там да не падаме. А тук 15 000 като ревнат и ако Паулиньо е на терена, ще бием. С един гол да е, но ще бием. Роси има реномето на турнирен треньор, и го доказа с онова де играе на Армията. Но най-ценният играч на "Левски" е публиката! Винаги е бил.

Аз не знам точно защо, но се притеснявам от съперника в по-следващата фаза. Дано не бъркам.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 08 юли 2018 02:14

Пак да повторя.Вадуц са сменили над половината си състав спрямо последния сезон.Дори видео с техни мачове от края на май не би следвало да е показателно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2018 08:54

"Левски получи 1200 билета за стар­та си в Лига Европа на „Рейнщадион" в Лихтенщайн в сря­да. „Сините" обаче почти сигурно ще трябва да върнат голяма част от тях. Причината е, че привържениците на тима показаха слаб интерес към двубоя с Вадуц. Доста от кандидатите са се отказали заради високите цени на хотелите до Княжеството. За пръв път Националния клуб на привържениците на Левски няма да има и екскурзия с авто­буси.

„Нямаше много кандидати, а освен това маршрутът трябваше да бъде съгласуван с поли­циите в няколко дър­жави, които да оси­гурят кордони от граница до граница. Особено на Балка­ните. Това също от­каза доста хора", коментираха за Меридиан Мач" от Сек­тор Б. Все пак решени­ето на Левс­ки да намали цените за чъртъра са дали ре­зултат. Така сериозна гру­па ще пътува до Лихтенщайн заедно с любим­ците си. Останали­те, които искат да са навсякъде със „сините , са намерили алтернативни вари­анти и се справят самостоятелно. Те ще се възползват от евтините полети до Германия, които предлагат нискотарифните самолетни компании, оттам с коли под наем ще пътуват за мача с Вадуц.

„Този вари­ант се оказва доста по-евтин. Но нямаме точен брой на хора­та, които ще се въз­ползват от него, но не са малко", про­дължават от агитка­та. „Сините" обаче си признават, че са понесли и сериозен удар от вървящото в момента световно първенство в Русия. Именно във вторник и сряда ще бъде развръзката на Мондиал 2018 и тогава ще стане ясно кои две страни ще спо­рят за титлата. „Все пак сме и сезон на почивките. Хората си стоят на морето и чакат Левски да стигне до по-атрактивни противници от Вадуц”, признават си от Сектор Б."

Жалко, ако е вярно... :(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2018 08:55

"Все още няма яснота дали първата среща на Левски в Европа ще остане окончателно на тъмно или не. От „Нова телевизия" продължават да водят преговори с Вадуц за телевизи­онните права, които до петък вечерта завършиха без резултат, разкриха запознати за „Меридиан Мач". Затова и медията е анонсирала, че ще из лъчи единствено Лудогорец - Крусейдърс който също ще се играе в сряда, но от 20,00 часа. За да бъде осъществено излъчване то от Лихтенщайн, то родната медия трябва да прати свой екип, след като местните телевизии нямат намерение да излъчват мача."

Тъпня!!! :evil:

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 08 юли 2018 08:56

Аз лично съм оптимист за първите два съперника. Нямаме в исторически план много победи като гости, факт, но точно затова имаме и чужд треньор, който да вмени на играчите различен манралитет. За мен Вадуц са по-сериозното предизвикателство от двата ни първи опонента, но да не слагаме коня пред каруцата.
Прогнозата ми е две победи за нас: като гост с 0:1 и 2:1 в София.

Върни се в “Левски”