1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45
Традицията е срещу нас. Левски има много малко победи на чужд терен в евротурнирите. Броят се на пръсти. Затова победа.
Eminem написа:В първенството, класата си казва думата, но в два мача всичко може да се случи - първи мачове, играчите не са във форма, дузпи, късмет, червени картони...
Нали точно една от целите на подготовката е да вкара играчите във форма?!
Гледам, че тук всеки втори си измисля някакво оправдание в случай, че нещо се обърка и не спечелим.
При положение, че отбора се запази и надгради на някои позици, оправданията отиват в кофата за боклук през този сезон.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- blue avalanche
- Контакти:
popokutepetel написа:blue avalanche написа:Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Ако играем в същата лига с Вадуц, ние ПРЕДИ Вадуц ли ще сме в класирането или СЛЕД???
Всеки да отговори честно пред себе си и после да отиде да си смени пожълтелите гащи.
Ами при положение, че във втора лига играят отбори като Сервет, Ксамакс или Арау сам си отговори на въпроса. Със сигурност от първите им отбори като Базел и Граскопърс, особено първите трудно ще се мерим.
Питах конкретно за Вадуц. Не за Сервет или Ксамакс...

koisa написа:Eminem написа:В първенството, класата си казва думата, но в два мача всичко може да се случи - първи мачове, играчите не са във форма, дузпи, късмет, червени картони...
Гледам, че тук всеки втори си измисля някакво оправдание в случай, че нещо се обърка и не спечелим.
При положение, че отбора се запази и надгради на някои позици, оправданията отиват в кофата за боклук през този сезон.
Има няколко методики за водене на подготовка и нито една не може да поддържа играчите във форма цял сезон. Това е постижимо единствено с равностоен резервен състав и постоянни ротации, а дори и тогава отборите излизат от форма за определено време. Това важи за всеки един спорт не само за футбол. Формата се планира с оглед на натоварванията, които очакват отбора/спортиста. Това само за уточнение.
На нас не ни е нужно да сме в топ форма за да бием Вадуц. Би трябвало да ги отстраним и на ходом с оглед класата на играчите, с които разполагаме. Ако не успеем това ще е си е тотален провал и оправдания няма да има.
koisa написа:Eminem написа:В първенството, класата си казва думата, но в два мача всичко може да се случи - първи мачове, играчите не са във форма, дузпи, късмет, червени картони...
Аз не търся оправдания, а разлика между първенство и два турнирни мача. Блу ги сравнява, което въобще не е правилно.
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:popokutepetel написа:blue avalanche написа:Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Ако играем в същата лига с Вадуц, ние ПРЕДИ Вадуц ли ще сме в класирането или СЛЕД???
Всеки да отговори честно пред себе си и после да отиде да си смени пожълтелите гащи.
Ами при положение, че във втора лига играят отбори като Сервет, Ксамакс или Арау сам си отговори на въпроса. Със сигурност от първите им отбори като Базел и Граскопърс, особено първите трудно ще се мерим.
Питах конкретно за Вадуц. Не за Сервет или Ксамакс...
И аз не съм гледал Вадуц, но съм гледал Ксамакс. Срещу тях бихме имали проблем. Но такъв проблем, какъвто бихме имали примерно, ако гостуваме да речем на Берое. За съжаление в последните години, гостуванията ни в Зарата не са особено успешни. Само че Ксамакс са по-добри явно от Вадуц. Ерго - вероятно ще ги отстраним, но там няма да ни е лесно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fTdxdp4frTg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9mngiPf1WKE[/youtube]
Задължително е там да не падаме. А тук 15 000 като ревнат и ако Паулиньо е на терена, ще бием. С един гол да е, но ще бием. Роси има реномето на турнирен треньор, и го доказа с онова де играе на Армията. Но най-ценният играч на "Левски" е публиката! Винаги е бил.
Аз не знам точно защо, но се притеснявам от съперника в по-следващата фаза. Дано не бъркам.
Пак да повторя.Вадуц са сменили над половината си състав спрямо последния сезон.Дори видео с техни мачове от края на май не би следвало да е показателно.
- blue avalanche
- Контакти:
"Левски получи 1200 билета за старта си в Лига Европа на „Рейнщадион" в Лихтенщайн в сряда. „Сините" обаче почти сигурно ще трябва да върнат голяма част от тях. Причината е, че привържениците на тима показаха слаб интерес към двубоя с Вадуц. Доста от кандидатите са се отказали заради високите цени на хотелите до Княжеството. За пръв път Националния клуб на привържениците на Левски няма да има и екскурзия с автобуси.
„Нямаше много кандидати, а освен това маршрутът трябваше да бъде съгласуван с полициите в няколко държави, които да осигурят кордони от граница до граница. Особено на Балканите. Това също отказа доста хора", коментираха за Меридиан Мач" от Сектор Б. Все пак решението на Левски да намали цените за чъртъра са дали резултат. Така сериозна група ще пътува до Лихтенщайн заедно с любимците си. Останалите, които искат да са навсякъде със „сините , са намерили алтернативни варианти и се справят самостоятелно. Те ще се възползват от евтините полети до Германия, които предлагат нискотарифните самолетни компании, оттам с коли под наем ще пътуват за мача с Вадуц.
„Този вариант се оказва доста по-евтин. Но нямаме точен брой на хората, които ще се възползват от него, но не са малко", продължават от агитката. „Сините" обаче си признават, че са понесли и сериозен удар от вървящото в момента световно първенство в Русия. Именно във вторник и сряда ще бъде развръзката на Мондиал 2018 и тогава ще стане ясно кои две страни ще спорят за титлата. „Все пак сме и сезон на почивките. Хората си стоят на морето и чакат Левски да стигне до по-атрактивни противници от Вадуц”, признават си от Сектор Б."
Жалко, ако е вярно...
„Нямаше много кандидати, а освен това маршрутът трябваше да бъде съгласуван с полициите в няколко държави, които да осигурят кордони от граница до граница. Особено на Балканите. Това също отказа доста хора", коментираха за Меридиан Мач" от Сектор Б. Все пак решението на Левски да намали цените за чъртъра са дали резултат. Така сериозна група ще пътува до Лихтенщайн заедно с любимците си. Останалите, които искат да са навсякъде със „сините , са намерили алтернативни варианти и се справят самостоятелно. Те ще се възползват от евтините полети до Германия, които предлагат нискотарифните самолетни компании, оттам с коли под наем ще пътуват за мача с Вадуц.
„Този вариант се оказва доста по-евтин. Но нямаме точен брой на хората, които ще се възползват от него, но не са малко", продължават от агитката. „Сините" обаче си признават, че са понесли и сериозен удар от вървящото в момента световно първенство в Русия. Именно във вторник и сряда ще бъде развръзката на Мондиал 2018 и тогава ще стане ясно кои две страни ще спорят за титлата. „Все пак сме и сезон на почивките. Хората си стоят на морето и чакат Левски да стигне до по-атрактивни противници от Вадуц”, признават си от Сектор Б."
Жалко, ако е вярно...

- blue avalanche
- Контакти:
"Все още няма яснота дали първата среща на Левски в Европа ще остане окончателно на тъмно или не. От „Нова телевизия" продължават да водят преговори с Вадуц за телевизионните права, които до петък вечерта завършиха без резултат, разкриха запознати за „Меридиан Мач". Затова и медията е анонсирала, че ще из лъчи единствено Лудогорец - Крусейдърс който също ще се играе в сряда, но от 20,00 часа. За да бъде осъществено излъчване то от Лихтенщайн, то родната медия трябва да прати свой екип, след като местните телевизии нямат намерение да излъчват мача."
Тъпня!!!
Тъпня!!!

Аз лично съм оптимист за първите два съперника. Нямаме в исторически план много победи като гости, факт, но точно затова имаме и чужд треньор, който да вмени на играчите различен манралитет. За мен Вадуц са по-сериозното предизвикателство от двата ни първи опонента, но да не слагаме коня пред каруцата.
Прогнозата ми е две победи за нас: като гост с 0:1 и 2:1 в София.
Прогнозата ми е две победи за нас: като гост с 0:1 и 2:1 в София.