Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Furious_Monk » 27 апр 2017 21:13

Der Führer написа:Кайл Уокър ... За мен е в Топ 5 на десните защитници към момента .
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=smIcBcQ0o78[/youtube]

Уокър не ми се струва кой знае колко интелигентен играч, а при всичките му физически качества си трябва и мисъл.

Толкова ли няма някой готов продукт в Германия?

Уго Майо и Марио са интересни футболисти, но няма как да се предвиди дали биха успели в по-голям клуб.
Хисай от Наполи също показва интересни качества.

Бернардо Силва и Льомар също изглеждат способни да ви донесат свежест и креативност в състава на момента.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 апр 2017 21:21

А защо никой не коментира Амин Юнес като потенциална покупка, германски младежки и юношески национал между другото? Аякс принципно не продават много скъпо.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 27 апр 2017 22:07

Furious_Monk написа:
Der Führer написа:Кайл Уокър ... За мен е в Топ 5 на десните защитници към момента .
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=smIcBcQ0o78[/youtube]

Уокър не ми се струва кой знае колко интелигентен играч, а при всичките му физически качества си трябва и мисъл.

Толкова ли няма някой готов продукт в Германия?

Уго Майо и Марио са интересни футболисти, но няма как да се предвиди дали биха успели в по-голям клуб.
Хисай от Наполи също показва интересни качества.

Бернардо Силва и Льомар също изглеждат способни да ви донесат свежест и креативност в състава на момента.

За съжаление към момента на позиция десен бек , няма играч немец , който да е на нивото на Уокър . Освен чисто физическите му качества , има страхотно чувство за пласиране и преценка на разстоянието . Който е гледал клипчето , неминуемо ще е забелязал , че Уокър не гони атакуващия футболист , а следи топката ... И или изпреварва противника , или заема по-добра позиция . Освен това ... прави прословутите диагонални пасове за които възхваляват Алонсо , да изглеждат нещо съвсем лесно за изпълнение :mrgreen:
При всички положения ще е много по-добър вариант от Кимих , Руди и Рафиня .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 апр 2017 22:49

Der Führer написа:
MCMXIII написа:
Sardukar написа:Ще връщате ли Коман или?

За добро или лошо Коман остава в Мюнхен 2020-а.

Добро бизнес решение ... за спортно - техническия ефект , ще видим . :mrgreen:

Да, ЮВЕ ми го пратиха като новина.
Дойде без пари и го подарихме за няколко милиона, всички са хепи.
Мисля, че в ЮВЕ щеше да му е по-добре, но той си знае.
Има голям потенциал, но да видим.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 апр 2017 12:24

Der Führer написа:За съжаление към момента на позиция десен бек , няма играч немец , който да е на нивото на Уокър . Освен чисто физическите му качества , има страхотно чувство за пласиране и преценка на разстоянието . Който е гледал клипчето , неминуемо ще е забелязал , че Уокър не гони атакуващия футболист , а следи топката ... И или изпреварва противника , или заема по-добра позиция . Освен това ... прави прословутите диагонални пасове за които възхваляват Алонсо , да изглеждат нещо съвсем лесно за изпълнение :mrgreen:

Хвърлям по един поглед на Тотнъм. Според мен силно надценяваш Уокър, а и цената която ще му искат ще е безбожна. Ериксен обаче е готов да заиграе в по-успешен клуб. Мисля че е има нужда от това да премине на следващо ниво. На Али му трябва още малко време, въпреки че е доста голям талант.

Не знам защо при вас Бернат не успя да разгърне потенциала си. Може би твърде ранно напусна Испания, макар че и другият обещаваш ляв краен бранител от Валенсия(Гая) в момента търпи сериозен спад във формата си.

Понеже следиш сериозно и другите отбори в Германия- това момче Усман Дембеле прави огромно впечатление. Има вероятност в бъдеще да даде сериозен отпор на Неймар, като популярност и футболни умения. Ти как го виждаш като потенциал?
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 апр 2017 14:08

Лошо... за някои колеги във форума :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 апр 2017 14:14

Радвам се , че Коман няма да се върне в Юве , ужасен играч е 8-) ! Прекрасен трансфер от страна на Юве взима го без пари и после го продава за повече то 20-ка 8-)
А бека от Спърс си е нищо повече от бърза муха без глава , няма никаква класа за колос като Байерн 8-)

Офтопик:

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 28 апр 2017 14:53

Уф играча на малки вратички остава :(

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 апр 2017 22:14

Furious_Monk написа:
Der Führer написа:За съжаление към момента на позиция десен бек , няма играч немец , който да е на нивото на Уокър . Освен чисто физическите му качества , има страхотно чувство за пласиране и преценка на разстоянието . Който е гледал клипчето , неминуемо ще е забелязал , че Уокър не гони атакуващия футболист , а следи топката ... И или изпреварва противника , или заема по-добра позиция . Освен това ... прави прословутите диагонални пасове за които възхваляват Алонсо , да изглеждат нещо съвсем лесно за изпълнение :mrgreen:

Хвърлям по един поглед на Тотнъм. Според мен силно надценяваш Уокър, а и цената която ще му искат ще е безбожна. Ериксен обаче е готов да заиграе в по-успешен клуб. Мисля че е има нужда от това да премине на следващо ниво. На Али му трябва още малко време, въпреки че е доста голям талант.

Не знам защо при вас Бернат не успя да разгърне потенциала си. Може би твърде ранно напусна Испания, макар че и другият обещаваш ляв краен бранител от Валенсия(Гая) в момента търпи сериозен спад във формата си.

Понеже следиш сериозно и другите отбори в Германия- това момче Усман Дембеле прави огромно впечатление. Има вероятност в бъдеще да даде сериозен отпор на Неймар, като популярност и футболни умения. Ти как го виждаш като потенциал?

Като изключим Карвахал , който в момента е най-добрия десен бек , има 5-6 играча които са горе долу на едно ниво . Уокър е един от тях . Този сезон не е показателен , понеже Почетино върти схемите и в доста мачове Уокър играе като десен халф . Наскоро мярнах обаче една статистика , според която е създал 37 голови положения . Както и да е ... в Бундеслигата няма по-добър десен бек в момента ( при всичките ми уважения към Лаам ) . Цената - тук положението е много интересно . В новата схема на Тотнъм с трима защитници , Уокър и Дани Роуз са непълноценни . Това означава , че двамата може да се окажат луксозни резерви . Другия момент е , че Дъглас Коща е основна трансферна цел на Тотнъм за новата схема , предвид факта че на практика нямат ляв халф . Така че , ако ще има трансфер , то е много вероятно да е нещо от рода Коща за Уокър и някакво доплащане от страна на Тотнъм . Че има сериозни разговори е факт , защото Решке беше в на винала за ФА къп. ... Не мисля че скоро Ериксен ще смени клуба , прекалено е важен за Тотнъм .
Бернат - не знам какъв му е потенциала , но на този пост е Алаба . Докато Алаба е в клуба и играе ляв бек , Бернат само може да търка пейката .
Дембеле е уникален талант ... И тези фактори в Байерн , които решиха да привлекат Коман и Ренато Санчес , вместо Дембеле , могат само да си блъснат главата няколко пъти в някоя стена . Към момента сезона му е вече е по-добър от първия сезон на Коща и Коман в Байерн . Лично за мен Дембеле е по-комплексен футболист от Неймар .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 апр 2017 22:17

niki87 написа:Лошо... за някои колеги във форума :mrgreen:
Изображение

Този месец новините са само лоши ... една повече или по-малко :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...