Furious_Monk написа:Der Führer написа:За съжаление към момента на позиция десен бек , няма играч немец , който да е на нивото на Уокър . Освен чисто физическите му качества , има страхотно чувство за пласиране и преценка на разстоянието . Който е гледал клипчето , неминуемо ще е забелязал , че Уокър не гони атакуващия футболист , а следи топката ... И или изпреварва противника , или заема по-добра позиция . Освен това ... прави прословутите диагонални пасове за които възхваляват Алонсо , да изглеждат нещо съвсем лесно за изпълнение

При всички положения ще е много по-добър вариант от Кимих , Руди и Рафиня .
Хвърлям по един поглед на Тотнъм. Според мен силно надценяваш Уокър, а и цената която ще му искат ще е безбожна. Ериксен обаче е готов да заиграе в по-успешен клуб. Мисля че е има нужда от това да премине на следващо ниво. На Али му трябва още малко време, въпреки че е доста голям талант.
Не знам защо при вас Бернат не успя да разгърне потенциала си. Може би твърде ранно напусна Испания, макар че и другият обещаваш ляв краен бранител от Валенсия(Гая) в момента търпи сериозен спад във формата си.
Понеже следиш сериозно и другите отбори в Германия- това момче Усман Дембеле прави огромно впечатление. Има вероятност в бъдеще да даде сериозен отпор на Неймар, като популярност и футболни умения. Ти как го виждаш като потенциал?
Като изключим Карвахал , който в момента е най-добрия десен бек , има 5-6 играча които са горе долу на едно ниво . Уокър е един от тях . Този сезон не е показателен , понеже Почетино върти схемите и в доста мачове Уокър играе като десен халф . Наскоро мярнах обаче една статистика , според която е създал 37 голови положения . Както и да е ... в Бундеслигата няма по-добър десен бек в момента ( при всичките ми уважения към Лаам ) . Цената - тук положението е много интересно . В новата схема на Тотнъм с трима защитници , Уокър и Дани Роуз са непълноценни . Това означава , че двамата може да се окажат луксозни резерви . Другия момент е , че Дъглас Коща е основна трансферна цел на Тотнъм за новата схема , предвид факта че на практика нямат ляв халф . Така че , ако ще има трансфер , то е много вероятно да е нещо от рода Коща за Уокър и някакво доплащане от страна на Тотнъм . Че има сериозни разговори е факт , защото Решке беше в на винала за ФА къп. ... Не мисля че скоро Ериксен ще смени клуба , прекалено е важен за Тотнъм .
Бернат - не знам какъв му е потенциала , но на този пост е Алаба . Докато Алаба е в клуба и играе ляв бек , Бернат само може да търка пейката .
Дембеле е уникален талант ... И тези фактори в Байерн , които решиха да привлекат Коман и Ренато Санчес , вместо Дембеле , могат само да си блъснат главата няколко пъти в някоя стена . Към момента сезона му е вече е по-добър от първия сезон на Коща и Коман в Байерн . Лично за мен Дембеле е по-комплексен футболист от Неймар .