Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Крисия на второ място на Евровизия!

Мнениеот Jürgen » 15 ное 2014 23:11

Бравоооо :) :) :) !!!
А сега хейтърите да ви е ЯД :lol: :twisted: :twisted: !
8-)

honda
Контакти:

Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия

Мнениеот honda » 15 ное 2014 23:11

diplomat написа:
honda написа:Иначе по темата от Турция нямат право да гласуват нито за нашите деца,нито за който и да е друг-Турция не участва в конкурса.

Само това прочетох и е абсолютна небивалица. :mrgreen: Ако някой от Турция следи конкурса, може съвсем спокойно да гласува за когото иска, след като Турция дори не участва. 8-)

Я пак, колко точки и на кого бяха присъдени от Турция,че аз съм пропуснал този момент :mrgreen:
иначе браво на нашите-чудесно представяне.
За мен ,без да ангажирам никой с моето мнение , най-добре пяха момичето от Малта и италианчето, като песен най-много ми хареса песента на Армения,а нашата беше най-добра като сценично присъствие и най-лъчезарна.
За мен италианчето напълно заслужено спечели. иначе Крисия и арменчето бяха най-сладки( и най-малки) и съвсем заслужено заеха 2 и 3 място.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 15 ное 2014 23:13

cska-632 написа:Разреви се. Нашите територии Хърватия и Сърбия гласуваха за нас. Ония дето сме им дали език и култура не гласуваха.

Нормално. Като четат как ги плюете по форумите това родените след 1990-та ... Как да гласуват за нас ?! :lol:
Пак да повторя, защото сте зле по история ... Беларус, Армения, Грузия ... са бивши съветски републики. Сиреч те са много по-близки до руснаците, отколкото ние. Ние никога не сме били една държава с руснаците !
На всичко отгоре Беларус и в момента са в много близки и приятелски отношения с Русия. Беларус е член на Евразийския съюз !
Разбира се, че руснаците ще гласуват за тях и за Армения, а не за нас !

И да те питам - нали плюехте против сърбите ?! Те ни дадоха най-важните 12 точки накрая ... ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия

Мнениеот MAXIMUS » 15 ное 2014 23:13

honda написа:
diplomat написа:
honda написа:Иначе по темата от Турция нямат право да гласуват нито за нашите деца,нито за който и да е друг-Турция не участва в конкурса.

Само това прочетох и е абсолютна небивалица. :mrgreen: Ако някой от Турция следи конкурса, може съвсем спокойно да гласува за когото иска, след като Турция дори не участва. 8-)

Я пак, колко точки и на кого бяха присъдени от Турция,че аз съм пропуснал този момент :mrgreen:
иначе браво на нашите-чудесно представяне.
За мен ,без да ангажирам никой с моето мнение , най-добре пяха момичето от Малта и италианчето, като песен най-много ми хареса песента на Армения,а нашата беше най-добра като сценично присъствие и най-лъчезарна.
За мен италианчето напълно заслужено спечели. иначе Крисия и арменчето бяха най-сладки( и най-малки) и съвсем заслужено заеха 2 и 3 място.

Ако участваха Турция, 12 точки имахме от тях ! Бъдете сигурни !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 ное 2014 23:14

Сценично присъствие имаха почти всички деца.

Е,да така е,но някои имаха повече от другите :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 ное 2014 23:14

THE G.A.M.E написа:
Има си начини, имаме съюзници, дишай, не се опитвай да мислиш.

Игра, ти си гръмнал съвсем! Тия съюзници са фалирали бетер КТБ. А има и други неша, които изплуваха днес, но не тук е мястото!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2014 23:16

Колкото пъти слушам нашата песен,толкова повече ме е яд,че не сме първи.Ама нищо,не е хубаво да се лакомим.
Ама не ме е яд толкова,че не сме първи,а факта че цигането стана...
Арменците,руснаците,сърбите заслужаваха челното място много повече бре!
П.П.Турция щяха да гласуват най много за нас,дори и ако двете момчета не участваха и само Крисия беше там.Залагам си ника,че така щеше да стане 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 ное 2014 23:17

И друго - първо журито ни даде ниска оценка.

+12 точки за абсолютно всяка държава!
Какво си гледал изобщо?

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 15 ное 2014 23:18

Русия не ни дадоха точки за това че нямаме емигранти в Русия,всички бягат на запад,за това от Холандия има най много смс-и
фен на еднодневката

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 15 ное 2014 23:22

iliyan написа:
soccerav написа:
iliyan написа:
MAXIMUS написа:
iliyan написа:Боже мили ! За нещо толкова незначително 55 страници !

55 страници и само един идиот като теб ! Уникално !

Я ме светни каква ползата от този безсмислен конкурс а ?!

За теб никаква, за победителя и подгласниците.. огромна! ;)

За последно 20г не съм видял да е излязло нещо от Евровизия и само идиоти като вас се вълнуват от това недоразумение.
Единственият който печели е държавата - организатор от СМС на глупците !

:lol: Добре, ясни са нещата при теб. Няма как да споря с човек който веднага тръгва да обижда. Като не те вълнува недей започва да дразниш останалите с плиткоумните си мнения. И да ти обясня аз на теб, защото не са ти ясни някои неща, няма нищо по-нормално да се интересувам как се справя българин в международно състезание, дали ще е спортно или друго, няма никакво значение.

Върни се в “Архив”