А сега хейтърите да ви е ЯД
Крисия на второ място на Евровизия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Крисия на второ място на Евровизия!
Бравоооо
!!!
!

Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия
diplomat написа:honda написа:Иначе по темата от Турция нямат право да гласуват нито за нашите деца,нито за който и да е друг-Турция не участва в конкурса.
Само това прочетох и е абсолютна небивалица.Ако някой от Турция следи конкурса, може съвсем спокойно да гласува за когото иска, след като Турция дори не участва.
Я пак, колко точки и на кого бяха присъдени от Турция,че аз съм пропуснал този момент
иначе браво на нашите-чудесно представяне.
За мен ,без да ангажирам никой с моето мнение , най-добре пяха момичето от Малта и италианчето, като песен най-много ми хареса песента на Армения,а нашата беше най-добра като сценично присъствие и най-лъчезарна.
За мен италианчето напълно заслужено спечели. иначе Крисия и арменчето бяха най-сладки( и най-малки) и съвсем заслужено заеха 2 и 3 място.
cska-632 написа:Разреви се. Нашите територии Хърватия и Сърбия гласуваха за нас. Ония дето сме им дали език и култура не гласуваха.
Нормално. Като четат как ги плюете по форумите това родените след 1990-та ... Как да гласуват за нас ?!
Пак да повторя, защото сте зле по история ... Беларус, Армения, Грузия ... са бивши съветски републики. Сиреч те са много по-близки до руснаците, отколкото ние. Ние никога не сме били една държава с руснаците !
На всичко отгоре Беларус и в момента са в много близки и приятелски отношения с Русия. Беларус е член на Евразийския съюз !
Разбира се, че руснаците ще гласуват за тях и за Армения, а не за нас !
И да те питам - нали плюехте против сърбите ?! Те ни дадоха най-важните 12 точки накрая ...
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия
honda написа:diplomat написа:honda написа:Иначе по темата от Турция нямат право да гласуват нито за нашите деца,нито за който и да е друг-Турция не участва в конкурса.
Само това прочетох и е абсолютна небивалица.Ако някой от Турция следи конкурса, може съвсем спокойно да гласува за когото иска, след като Турция дори не участва.
Я пак, колко точки и на кого бяха присъдени от Турция,че аз съм пропуснал този момент![]()
иначе браво на нашите-чудесно представяне.
За мен ,без да ангажирам никой с моето мнение , най-добре пяха момичето от Малта и италианчето, като песен най-много ми хареса песента на Армения,а нашата беше най-добра като сценично присъствие и най-лъчезарна.
За мен италианчето напълно заслужено спечели. иначе Крисия и арменчето бяха най-сладки( и най-малки) и съвсем заслужено заеха 2 и 3 място.
Ако участваха Турция, 12 точки имахме от тях ! Бъдете сигурни !
Сценично присъствие имаха почти всички деца.
Е,да така е,но някои имаха повече от другите
THE G.A.M.E написа:
Има си начини, имаме съюзници, дишай, не се опитвай да мислиш.
Игра, ти си гръмнал съвсем! Тия съюзници са фалирали бетер КТБ. А има и други неша, които изплуваха днес, но не тук е мястото!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- delqnski47
- Контакти:
Колкото пъти слушам нашата песен,толкова повече ме е яд,че не сме първи.Ама нищо,не е хубаво да се лакомим.
Ама не ме е яд толкова,че не сме първи,а факта че цигането стана...
Арменците,руснаците,сърбите заслужаваха челното място много повече бре!
П.П.Турция щяха да гласуват най много за нас,дори и ако двете момчета не участваха и само Крисия беше там.Залагам си ника,че така щеше да стане
Ама не ме е яд толкова,че не сме първи,а факта че цигането стана...
Арменците,руснаците,сърбите заслужаваха челното място много повече бре!
П.П.Турция щяха да гласуват най много за нас,дори и ако двете момчета не участваха и само Крисия беше там.Залагам си ника,че така щеше да стане
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
И друго - първо журито ни даде ниска оценка.
+12 точки за абсолютно всяка държава!
Какво си гледал изобщо?
Русия не ни дадоха точки за това че нямаме емигранти в Русия,всички бягат на запад,за това от Холандия има най много смс-и
фен на еднодневката
iliyan написа:soccerav написа:iliyan написа:MAXIMUS написа:iliyan написа:Боже мили ! За нещо толкова незначително 55 страници !
55 страници и само един идиот като теб ! Уникално !
Я ме светни каква ползата от този безсмислен конкурс а ?!
За теб никаква, за победителя и подгласниците.. огромна!
За последно 20г не съм видял да е излязло нещо от Евровизия и само идиоти като вас се вълнуват от това недоразумение.
Единственият който печели е държавата - организатор от СМС на глупците !