rhaegar написа:Не е като да не съм гледал испански мачове-с нищо по-различни или впечатляващи от тези, в което и да е друго първенство. Не че за това ставаше въпрос, но карай. Ако днес ми се случи да гледам мач на два отбора, след десето място, бих предпочел следния ред: Германия-Англия-Испания-Италия. Но, съответно, вие също можете да се радвате на испанското и да не се занимавате с Прем, но все пак, някак си, сте дошли в тази тема. Мен да ме виждаш в тази за Примера?
Че аз днес за пръв път пиша в английска тема. Дойдоха ми в повече разсъжденията ви, не за друго.
 Ти никога ли не си писал в испанска такава? И какво като последният в ЕПЛ ще вземе повече от Реал и Барса? Нима само тв правата управляват отборите? Нима изцяло те купуват футболистите? А и аз вече се съгласих, че парите на едните са повече от тези на другите. Какво още го повтаряш?
 Ти никога ли не си писал в испанска такава? И какво като последният в ЕПЛ ще вземе повече от Реал и Барса? Нима само тв правата управляват отборите? Нима изцяло те купуват футболистите? А и аз вече се съгласих, че парите на едните са повече от тези на другите. Какво още го повтаряш?   
 Ако пък на мен ми се случи да гледам мач на два отбора след десето място, ще е така: Испания-Англия-Италия-Германия, само че трудно ще стане. Не съм пускал мач на средняци извън Примера от години. Даже тото като пусна ги следя в бета.
 Аз големи отбори рядко гледам, какво остава до другите. Кажи речи 3-4 години стана си гледам само Реал и от време на време конкурентът/те в първенството. ШЛ не я броя.
 Аз големи отбори рядко гледам, какво остава до другите. Кажи речи 3-4 години стана си гледам само Реал и от време на време конкурентът/те в първенството. ШЛ не я броя.