Висша лига - Сезон 2016/2017

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2016/2017

Мнениеот sapio0o » 23 авг 2016 15:06

rhaegar написа:Не е като да не съм гледал испански мачове-с нищо по-различни или впечатляващи от тези, в което и да е друго първенство. Не че за това ставаше въпрос, но карай. Ако днес ми се случи да гледам мач на два отбора, след десето място, бих предпочел следния ред: Германия-Англия-Испания-Италия. Но, съответно, вие също можете да се радвате на испанското и да не се занимавате с Прем, но все пак, някак си, сте дошли в тази тема. Мен да ме виждаш в тази за Примера?

Че аз днес за пръв път пиша в английска тема. Дойдоха ми в повече разсъжденията ви, не за друго. :lol: Ти никога ли не си писал в испанска такава? И какво като последният в ЕПЛ ще вземе повече от Реал и Барса? Нима само тв правата управляват отборите? Нима изцяло те купуват футболистите? А и аз вече се съгласих, че парите на едните са повече от тези на другите. Какво още го повтаряш? :lol:

Ако пък на мен ми се случи да гледам мач на два отбора след десето място, ще е така: Испания-Англия-Италия-Германия, само че трудно ще стане. Не съм пускал мач на средняци извън Примера от години. Даже тото като пусна ги следя в бета. :) Аз големи отбори рядко гледам, какво остава до другите. Кажи речи 3-4 години стана си гледам само Реал и от време на време конкурентът/те в първенството. ШЛ не я броя.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2016 15:11

ТВ правата показват, към кое има интерес. По-ясен индикатор от това, здраве му кажи.

Иначе в темата за Примера тоя сезон не съм писал, нито в тема за някой мач. Имам 1-2 мнения във вашата за трансферите и това е. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 23 авг 2016 15:16

Аз изобщо пък не бях писал, не просто този сезон. :lol: Интересът към първенствата е друг въпрос. А и знаеш, че там всичко се контролира от медиите. Суонзи-Вила не е по-интересен от Киево-Сампдория, но се гледа повече. :lol: Всеки разбира английски, може и това да прави разликата. А, чакай сега, значи щом последният в ЕПЛ ще взима повече пари от Реал и Барса, към тях има повече интерес и се гледат повече, така ли? :lol: Ти го каза, не аз.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 23 авг 2016 15:17

Темата се разрасна от това че испанските отбори поставят прекалено големи цени за играчите си. Еми щом се дискутира нещо такова е нормално да се разгледа и другата гледна точка.
Последна промяна от Furious_Monk на 23 авг 2016 15:25, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 23 авг 2016 15:18

Огромните ПАРИ ще помогнат на английските отбори, но не много.
Така както огромните пари от Америка и Азия помогнаха на манчестърските два, ливърпулския един и няколцината лондонски отбори да пооткраднат някоя ШЛ и ЛЕ .
Просто следващият трансфер на Christian Benteke ще е от СР в РС за 70 000 000 евро.
В един момент някой си Wayne Firewood / името е измислено и е символично/ ще стигне цената от 150 000 000 евро.
В друг момент Рер ще купи от Варса Месси за 250 000 000 евро.
След това "Генк" или "Гент" ще продаде младата си 20 год. африканска звезда Noir Laid Stupide на някое от сититата за 100 000 000 евро. В същото време някое от другите ситита за да се бори с конкуренцията ще купи нападателя на Valencia Club de Futbol Rafael Mir Vicente за 120 000 000 евро.
Тези пари Варса, Генк или Гент и VCF ще използват да си купят дърва за тежката южняшка зима? Или оригинални дръвца във вид на островни играчи? Не. Ще ги вложат в своите школи в своите скаутски мрежи в Африка и долната Америка. И току виж Варса измъкнат някой нов хормонален изрод , от палмите край Яунде ще изпадне някой нов Н`Дае а от Tuilla ще извадят новият David "El Guaje" Sánchez .
Същата година английският национален отбор по футбол ще запише най-срамната си страница отпадайки от баражите за участие на европейско първенство от нац. отбор на FYROM.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2016 15:21

sapio0o написа:А А, чакай сега, значи щом последният в ЕПЛ ще взима повече пари от Реал и Барса, към тях има повече интерес и се гледат повече, така ли? :lol: Ти го каза, не аз.

Ако бях някой тотално непризнаващ друго, освен Прем, щях такива теории да ти развия, че да го повярваш. :lol: :lol: Но не, често казано, не го мисля. Но глобалният продукт EPL е по-интересен за масовия зрител от кажи-речи другите три топ първенства, взети заедно. Ако не се броят мачовете на Реал, Барса, Байерн, Юве, Милан и Интер (отборите с огромна маса фенове от години), всеки мач във ВЛ е гледан в пъти повече, от който и да е мач в друго първенство.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2016 15:25

Los Che написа:Огромните ПАРИ ще помогнат на английските отбори, но не много.
Така както огромните пари от Америка и Азия помогнаха на манчестърските два, ливърпулския един и няколцината лондонски отбори да пооткраднат някоя ШЛ и ЛЕ .
Просто следващият трансфер на Christian Benteke ще е от СР в РС за 70 000 000 евро.
В един момент някой си Wayne Firewood / името е измислено и е символично/ ще стигне цената от 150 000 000 евро.
В друг момент Рер ще купи от Варса Месси за 250 000 000 евро.
След това "Генк" или "Гент" ще продаде младата си 20 год. африканска звезда Noir Laid Stupide на някое от сититата за 100 000 000 евро. В същото време някое от другите ситита за да се бори с конкуренцията ще купи нападателя на Valencia Club de Futbol Rafael Mir Vicente за 120 000 000 евро.
Тези пари Варса, Генк или Гент и VCF ще използват да си купят дърва за тежката южняшка зима? Или оригинални дръвца във вид на островни играчи? Не. Ще ги вложат в своите школи в своите скаутски мрежи в Африка и долната Америка. И току виж Варса измъкнат някой нов хормонален изрод , от палмите край Яунде ще изпадне някой нов Н`Дае а от Tuilla ще извадят новият David "El Guaje" Sánchez .
Същата година английският национален отбор по футбол ще запише най-срамната си страница отпадайки от баражите за участие на европейско първенство от нац. отбор на FYROM.

Човек ще си рече, че преди 2003г. (идването на Абрамович), нито един английски отбор не е печелил нищо в Европа.

Другото иначе е вярно. Но пък, в крайна сметка, на кой му дреме за английския национален отбор?

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 23 авг 2016 15:26

Всъщност Юве, Милан и Интер нямат чааак толкова фенове извън Италия. Особено Интер. Не са сред най-успешните в т.н. маркетингови години, не за друго. Майтап да става, сигурно Лестър събраха повече почитатели след последния сезон. Иначе за първото изречение съм напълно убеден. Достатъчно опит имам в спорове с англофили. :lol: И аз не си оставям магарето в калта, но те са страшни.

Лос че изби рибата тоя път. :lol: И в интерес на истината е много прав. Нещо такова исках да кажа и аз.

rhaegar написа:Човек ще си рече, че преди 2003г. (идването на Абрамович), нито един английски отбор не е печелил нищо в Европа.

6 ли, колко са английските отбори, печелили ШЛ. Общият им брой обаче е близък само до купите на Реал. Испанските отбори имат най-много трофеи и в ШЛ, и в ЛЕ, и за суперкупата на Европа, и на европейски първенства, макар там да поделят лидерството с Германия. :lol:
Последна промяна от sapio0o на 23 авг 2016 15:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2016 15:30

sapio0o написа:Всъщност Юве, Милан и Интер нямат чааак толкова фенове извън Италия. Особено Интер. Не са сред най-успешните в т.н. маркетингови години, не за друго.

О, напротив. Това са традиционни отбори, които имат огромна фенска база, изградена с години. И то не само в Европа, а в САЩ и Азия. Самият факт, че Милан и Интер още ги канят по разните приятелски турнири лятото, въпреки че и двата отбора са трагедия от години, се обяснява само с едно-феновете, които ще отидат да ги гледат.

Изображение

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 23 авг 2016 15:31

Щом огромната ТV гледаемост на "Уутхемптън - Лебедовоезеро" струва много,много пари - 100 000 000 за отбор вкарал 20 гола в 40 мача , то и цените на Shkodran Mustafi и Paco Alcácer трябва да са такива - големи , дори и за островните стандарти.
Все пак не всеки ден Венгер тренира световен шампион. Местните таланти ще се докоснат до истинското футболно изкуство, малките Джон, Мухаммад Бахтияр Халджи и Гангаридай Магадха ще си купуват с гордост техните фланелки и ще се чувстват истински европейци.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Архив”