Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: "Левски" или "Лудогорец" на "Герена"? Шансове?

Мнениеот Син до гроб_ » 12 май 2013 11:55

we are the champions написа:А забравих да допълня ,че ако Лудогорец ще чакат мача да свърши 0:0 ще бъдат наказани в края ... тука или излизаш и се надиграваш или губиш всичко ;)

Все повече започвам да ти симпатизирам! Един от малкото,които измиват срама на колегите си в червено ,тук във форума на Гонг. :)
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 12 май 2013 12:00

Син до гроб_ написа:
we are the champions написа:А забравих да допълня ,че ако Лудогорец ще чакат мача да свърши 0:0 ще бъдат наказани в края ... тука или излизаш и се надиграваш или губиш всичко ;)

Все повече започвам да ти симпатизирам! Един от малкото,които измиват срама на колегите си в червено ,тук във форума на Гонг. :)

[offtopic]И двата отбора сте ми еднакво антипатични 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 12 май 2013 12:01

kireto2 написа:Всичко зависи от нас феновете, ако напълним стадиона, Лудогорец няма никакъв шанс! Иначе мача е троен!

не го препълвайте, да не вземе да гътнете още една трибуна :lol:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 12 май 2013 12:01

1.9.1.4 написа:
Parmalat написа:Ако Левски направи дубъл обещавам да спра да пиша в сайта за 6 месеца!

Толкоз ли е възстановителния период след спукана жлъчка?! Иначе Левски ако направи дубъл много хора няма да го преживеят :mrgreen:

Не знам дали ще се възстановява от жлъчка или нещо друго, но Пармалат е известен с "мъжката" си дума. Преди време пак обеща да не пише във форума след подобно обещание, но цъфна веднага малко след "мъжкото" си обещание. Така че процента Пармалатчо да си спази думата е равен на нула. Остава си само с гръмки изказвания, но като действия е въздух под налягане. Нека си дрънка...
А относно мача - всичко е възможно. Голямо влияние ще окаже публиката на Левски, която ще наклони везните в наша полза. Може би Лудогорец са мъничко по-добри като игра, но в последните мачове се вижда, че Левски се вдигна след трудни моменти - и с цска, и с Миньор, и с Локо Пд. Отборът изигра много трудни мачове, успя да ги спечели с много желания и упоритост, и малко късмет. Мача е троен, но с оглед изложените от мен факти давам леко предимство на Левски заради домакинството и най-вече заради тази невероятна публика. Футболистите на Лудогорец в събота ще усетят какво е да си в Ада.
САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 май 2013 12:07

В началото на пролетта и двата отбора никакви ги нямаше, но в последно време намират формата си. "Левски" печелят някои мачове с характер, дори да не играят много добре. "Лудогорец" също започнаха да играят своята игра, а и изваждането на Бадема от титулярите им подейства добре - виждаме Безяк в каква добра форма се намира.
Разбира се изговори се за съдийски грешки в полза на "Левски" (наистина имаше такива, други пък бяха преувеличени), но мисля, че в течение на сезона такива имаше и за "Лудогорец" - аз лично ще съм доволен конкретно в този мач да няма такива.
Колкото до мача, той е троен. Предимство за "Левски" е домакинството и по-лесните мачове след това. От друга страна, "сините" напоследък почти във всеки мач допускат гол, а "Лудогорец" имат най-добрата защита и е трудно да им се вкара - това пък е предимството на гостите.
Ще видим и как ще се отрази (и физически, и психически) на "Левски" финалът за Купата, който играят само няколко дни по-рано. Те имат и проблеми с травми на Карвальо и Рамос - ако двамата не се върнат, ще им бъде една идея по-трудно, защото Силва вкара някои решаващи голове, но пък и уникални пропуски направи, а Ил. Йорданов, колкото и да е талантлив, за момента не е на нивото на Рамос.
Ако в мача падне някой ранен гол, може да се получи голямо зрелище. Закучи ли се обаче дълго време без гол, най-вероятно така и ще си завърши - "Лудогорец" могат да играят много успешно, когато такъв резултат ги устройва, и го показаха на "Армията" и с 10 души у дома срещу намиращия се тогава в добра форма "Литекс". Не бих се учудил дори да направят 2 нулеви равенства сега с "Левски" и "Ботев", които напълно им вършат работа при резонен успех над "Монтана" в последния кръг.
Ако "Левски" вземат мача, може да им се честити титлата - в последните 2 кръга не виждам как може да сбъркат. При победа на "Лудогорец" пък нещата са още по-ясни. Аз лично мисля, че мачът ще завърши Х, което ще запази интригата.
Последна промяна от Udoji90 на 12 май 2013 12:19, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 12 май 2013 12:12

edmon_dantes футболистите на Лудогорец не са момчета на 16г за да ги стресне "АДА" на Герена.Кого точно ще уплашите,може би Гулдан или пък Моци.Сигурно Иван Стоянов ще напълни гащите пред 'АДА'.Аз лично залагам че пак ще я вкара между очите на ''тигирчето" и ще го направи едно мърляво коте.
Лудогорец навлязоха отново в обичайната си форма,в събота сините ще го изпитат на гърбът си.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 май 2013 12:19

Твърдо победа за Лудогорец.Милиционерите нямат шансове в този мач!Досега половината им мачове бяха изцяло съдийски,а другата половина-уредени!В подуенското РПУ идната неделя ще я посрещнат не с 1,а с цели 2 калъфки след като и Берое ги бие за Купата при липсата на синьото тайно оръжие в този турнир-Ахмед Ахмед.Левски ще стане за посмешище в цялата България след 2-те калъфки спечелени по "другите начини"
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 12 май 2013 12:27

ЛЕВСКИ трябва да бият без да ме интересува по какъв начин.Ако се налага да се жертва съдията. Лудогорец им пожелавам да са морален шампион а на мен да ми тече мед от кеф по гърлото :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 май 2013 12:42

И едно предложение! Не е лошо да вземат допинг проби от двата отбора, но не само по двама човека от отбор, а примерно по 6 човека от двата отбора. Че като има наказание да е квалитетно, а не само морално удовлетворение за другия отбор.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 май 2013 12:51

Мога да си сложа къщата, че великия треньор Петев ще играе за равен..Важното е трибуните да са претъпкани.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”