Мнениеот Udoji90 » 12 май 2013 12:07
В началото на пролетта и двата отбора никакви ги нямаше, но в последно време намират формата си. "Левски" печелят някои мачове с характер, дори да не играят много добре. "Лудогорец" също започнаха да играят своята игра, а и изваждането на Бадема от титулярите им подейства добре - виждаме Безяк в каква добра форма се намира.
Разбира се изговори се за съдийски грешки в полза на "Левски" (наистина имаше такива, други пък бяха преувеличени), но мисля, че в течение на сезона такива имаше и за "Лудогорец" - аз лично ще съм доволен конкретно в този мач да няма такива.
Колкото до мача, той е троен. Предимство за "Левски" е домакинството и по-лесните мачове след това. От друга страна, "сините" напоследък почти във всеки мач допускат гол, а "Лудогорец" имат най-добрата защита и е трудно да им се вкара - това пък е предимството на гостите.
Ще видим и как ще се отрази (и физически, и психически) на "Левски" финалът за Купата, който играят само няколко дни по-рано. Те имат и проблеми с травми на Карвальо и Рамос - ако двамата не се върнат, ще им бъде една идея по-трудно, защото Силва вкара някои решаващи голове, но пък и уникални пропуски направи, а Ил. Йорданов, колкото и да е талантлив, за момента не е на нивото на Рамос.
Ако в мача падне някой ранен гол, може да се получи голямо зрелище. Закучи ли се обаче дълго време без гол, най-вероятно така и ще си завърши - "Лудогорец" могат да играят много успешно, когато такъв резултат ги устройва, и го показаха на "Армията" и с 10 души у дома срещу намиращия се тогава в добра форма "Литекс". Не бих се учудил дори да направят 2 нулеви равенства сега с "Левски" и "Ботев", които напълно им вършат работа при резонен успех над "Монтана" в последния кръг.
Ако "Левски" вземат мача, може да им се честити титлата - в последните 2 кръга не виждам как може да сбъркат. При победа на "Лудогорец" пък нещата са още по-ясни. Аз лично мисля, че мачът ще завърши Х, което ще запази интригата.
Последна промяна от
Udoji90 на 12 май 2013 12:19, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...