Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първо в Livesport.bg: Титан иска разговор с феновете?
Ще продават отбора на феновете

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
						Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Не вярвайте на този сайт !!!

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Не знам защо ще си правят труда да се срещат с която и да е било фракция, просто трябва да да се срещнат с хората които им плащат за да протестират и да се разберат с тях а щатните фенове просто ще направят това което им наредят   

За това всички които обичат ЦСКА не само когато печели и не очакват нищо в замяна на своята подкрепа са добре дошли в СЕКТОР "В" в понеделник 19.03.2012г. от 20:00 

Повтарям го непрекъснато АЗ също не съм съгласен с много от нещата които правят ТИТАНИТЕ но за момента няма нито една конкретна оферта сложена на масата за закупуване на клуба. Не искам да ги изгоним без да е ясно кой ще се нагърби с издържането на отбора, а както много добре знаем за издръжката на ЦСКА са необходим около 6 500 000 - 7 000 000 Евро на година, До като не видя човек ( фирма ) излязъл с конкретен план за бъдещето на ЦСКА АЗ ще си подкрепям отбора 

За това всички които обичат ЦСКА не само когато печели и не очакват нищо в замяна на своята подкрепа са добре дошли в СЕКТОР "В" в понеделник 19.03.2012г. от 20:00

Повтарям го непрекъснато АЗ също не съм съгласен с много от нещата които правят ТИТАНИТЕ но за момента няма нито една конкретна оферта сложена на масата за закупуване на клуба. Не искам да ги изгоним без да е ясно кой ще се нагърби с издържането на отбора, а както много добре знаем за издръжката на ЦСКА са необходим около 6 500 000 - 7 000 000 Евро на година, До като не видя човек ( фирма ) излязъл с конкретен план за бъдещето на ЦСКА АЗ ще си подкрепям отбора

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница 
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
						"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
- storm
- Контакти:
Какви фракции, кви 5 лева.. То главната им уж "фракция" Офанзива е съставена от 17-18 годишни момчета и тук таме някой по голям..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
						- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА
шивача написа:bigbonusprize написа:браво шивач.Не знам дали доказа нещо друго, освен че балъците при ЦСКА са повече... То от едно време ви върви на sms-и... На стадиона сте по-малко, във фейсбукито сте по-малко, само при смсите сте повече
. Хубаво се сетиха едно време да ви изгърбят така...
аз нямам фейсбук, това е мрежа за.....ай да не обиждам, ама е нормално там да имате предимство, както и сред наркоманите, и хората от ниско интелектуалните среди, също и сред алкохолиците в Бг.
Стадиона забрави. Ама вие там 90 минути трудно виреете...
 Трофейни фенове, които дават мило и драго да пуснат смс, че да докажат предимството на Харизмата, било то и между балъците...
 Трофейни фенове, които дават мило и драго да пуснат смс, че да докажат предимството на Харизмата, било то и между балъците...Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
						- bigbonusprize
- Контакти:
Работите за най-успешния отбор и тн няма да ги коментирам. До 89-та - да, след 89та - не. Защо ли? Дали е свързано с партията майка?  Но това е отделна тема.
 Но това е отделна тема.
Липса на елементарна кулутура показваш. За разлика от теб, който си никому известен, " репресираният с алфата" е бил обичан от милиони любители на спорта. Бил е еталон за подражание на млади и стари. Вие такъв футболист няма да видите. Гордостта ви е един селянин, на който освен футболните, други качества, било то и човешки, липсват... Вярно спечелил всякакви международни отличия и награди, но не става само с ритане на топка. Трябва и акъл.... Да не говорим и явното му отказване от България, но това е друга тема. Та замисли се защо именно тази наша легенда спечели приза, а не вашият идол и то въпреки мнозинството червени фенове измежду журналистите (по твои думи)...

Но това е отделна тема.
 Но това е отделна тема.Липса на елементарна кулутура показваш. За разлика от теб, който си никому известен, " репресираният с алфата" е бил обичан от милиони любители на спорта. Бил е еталон за подражание на млади и стари. Вие такъв футболист няма да видите. Гордостта ви е един селянин, на който освен футболните, други качества, било то и човешки, липсват... Вярно спечелил всякакви международни отличия и награди, но не става само с ритане на топка. Трябва и акъл.... Да не говорим и явното му отказване от България, но това е друга тема. Та замисли се защо именно тази наша легенда спечели приза, а не вашият идол и то въпреки мнозинството червени фенове измежду журналистите (по твои думи)...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Работите за най-успешния отбор и тн няма да ги коментирам. До 89-та - да, след 89та - не. Защо ли? Дали е свързано с партията майка?Но това е отделна тема.
Липса на елементарна кулутура показваш. За разлика от теб, който си никому известен, " репресираният с алфата" е бил обичан от милиони любители на спорта. Бил е еталон за подражание на млади и стари. Вие такъв футболист няма да видите. Гордостта ви е един селянин, на който освен футболните, други качества, било то и човешки, липсват... Вярно спечелил всякакви международни отличия и награди, но не става само с ритане на топка. Трябва и акъл.... Да не говорим и явното му отказване от България, но това е друга тема. Та замисли се защо именно тази наша легенда спечели приза, а не вашият идол и то въпреки мнозинството червени фенове измежду журналистите (по твои думи)...
защото мишата чорни плати на журналята, пиле, а парите нямат цвят
 и не се гледа преди 89 и след нея, щото Литекс след 2000 ще са номер 1, това само вие го правите, що ли? В една друга тема писах някой велики мисли за истината ся ще ти ги постна и на теб дано ги разбереш
  и не се гледа преди 89 и след нея, щото Литекс след 2000 ще са номер 1, това само вие го правите, що ли? В една друга тема писах някой велики мисли за истината ся ще ти ги постна и на теб дано ги разберешВолтер : На живите дължим уважението - на мъртвите истината!
Марк Твен : Винаги, когато съм се отклонявал от навиците и принципите си и съм изричал някоя истина, на слушателя не му е достигала сила на духа, за да й повярва.
Емил Зола : Ако накарате истината да замълчи, и я погребете дълбоко под земята, тя ще поникне, набрала такава експлозивна сила, че ще помете всичко по пътя си.
Радой Ралин : Единствената безспорна истина са некролозите
Истината е, че Алфа не е карал дори тодор живков, камало и пиян, дори на тодор внука осъдиха за изнасилване, а него легенда със 100-200 мача на кръст, та това е истината,, гълъбче мое

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
						- bigbonusprize
- Контакти:
шивача написа:защото мишата чорни плати на журналята, пиле, а парите нямат цвяти не се гледа преди 89 и след нея, щото Литекс след 2000 ще са номер 1, това само вие го правите, що ли? В една друга тема писах някой велики мисли за истината ся ще ти ги постна и на теб дано ги разбереш
Волтер : На живите дължим уважението - на мъртвите истината!
Марк Твен : Винаги, когато съм се отклонявал от навиците и принципите си и съм изричал някоя истина, на слушателя не му е достигала сила на духа, за да й повярва.
Емил Зола : Ако накарате истината да замълчи, и я погребете дълбоко под земята, тя ще поникне, набрала такава експлозивна сила, че ще помете всичко по пътя си.
Истината е, че Алфа не е карал дори тодор живков, камало и пиян, дори на тодор внука осъдиха за изнасилване, а него легенда със 100-200 мача на кръст, та това е истината,, гълъбче мое
 Миша платил на журналята. И искаш да кажеш, че за тях парите са над Харизмата?
 Миша платил на журналята. И искаш да кажеш, че за тях парите са над Харизмата?   Да не те чуе внука на Сталин, че ще се изкриви...
  Да не те чуе внука на Сталин, че ще се изкриви...Защо да не се гледа преди и след? Говорим за два тотално различни периоди на футбола. Тогава с 6 мача си на 1/2 финал, сега с 14... Тогава футболната индустрия не е била толкова развита, колкото сега. Тогава разликата между бюджетите на бг отборите и европейските е била в пъри по-малка от сега. Абе въобще има ли смисъл да спорим и за това?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Работите за най-успешния отбор и тн няма да ги коментирам. До 89-та - да, след 89та - не. Защо ли? Дали е свързано с партията майка?Но това е отделна тема.
На прима виста по памет:
ЦСКА-Шахтьор 3:0
ЦСКА-Блякбърн 1:1, 3:3
ЦСКА-Леверкузен 1:0, 1:0
Ливерпул-ЦСКА 0:1
Динамо Москва-ЦСКА 1:2
Другарю Кагебеец, където е текло, пак ще тече. Да му мислят отборите, дето чакат правителството да им подхвърли някой залък хлебец...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
						кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
bigbonusprize написа:шивача написа:защото мишата чорни плати на журналята, пиле, а парите нямат цвяти не се гледа преди 89 и след нея, щото Литекс след 2000 ще са номер 1, това само вие го правите, що ли? В една друга тема писах някой велики мисли за истината ся ще ти ги постна и на теб дано ги разбереш
Волтер : На живите дължим уважението - на мъртвите истината!
Миша платил на журналята. И искаш да кажеш, че за тях парите са над Харизмата?
Да не те чуе внука на Сталин, че ще се изкриви...
Защо да не се гледа преди и след? Говорим за два тотално различни периоди на футбола. Тогава с 6 мача си на 1/2 финал, сега с 14... Тогава футболната индустрия не е била толкова развита, колкото сега. Тогава разликата между бюджетите на бг отборите и европейските е била в пъри по-малка от сега. Абе въобще има ли смисъл да спорим и за това?
естествено,че парите са над фенството, питай депутата от дпс Искренов, който игра за харизмата

за сталин ли, ми портрета му е седял над главата на баба цола в клуба ви, бе

естествено, че ще ги извъртиш нещата, аз ти говоря за шампионски титли, не за евроуспехи, там трябва та те е срам и дума да обелиш, щото сте цирка на европа
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !