Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Първо в Livesport.bg: Титан иска разговор с феновете?

Мнениеот pomiqrat » 14 мар 2012 16:37

Ще продават отбора на феновете
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 мар 2012 16:51

Не вярвайте на този сайт !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 14 мар 2012 17:05

Не знам защо ще си правят труда да се срещат с която и да е било фракция, просто трябва да да се срещнат с хората които им плащат за да протестират и да се разберат с тях а щатните фенове просто ще направят това което им наредят :) :)

За това всички които обичат ЦСКА не само когато печели и не очакват нищо в замяна на своята подкрепа са добре дошли в СЕКТОР "В" в понеделник 19.03.2012г. от 20:00 :!: :!: :!:

Повтарям го непрекъснато АЗ също не съм съгласен с много от нещата които правят ТИТАНИТЕ но за момента няма нито една конкретна оферта сложена на масата за закупуване на клуба. Не искам да ги изгоним без да е ясно кой ще се нагърби с издържането на отбора, а както много добре знаем за издръжката на ЦСКА са необходим около 6 500 000 - 7 000 000 Евро на година, До като не видя човек ( фирма ) излязъл с конкретен план за бъдещето на ЦСКА АЗ ще си подкрепям отбора :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 14 мар 2012 17:19

Какви фракции, кви 5 лева.. То главната им уж "фракция" Офанзива е съставена от 17-18 годишни момчета и тук таме някой по голям..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот bigbonusprize » 14 мар 2012 17:26

шивача написа:
bigbonusprize написа:браво шивач. :lol: Не знам дали доказа нещо друго, освен че балъците при ЦСКА са повече... То от едно време ви върви на sms-и... На стадиона сте по-малко, във фейсбукито сте по-малко, само при смсите сте повече :). Хубаво се сетиха едно време да ви изгърбят така...

аз нямам фейсбук, това е мрежа за.....ай да не обиждам, ама е нормално там да имате предимство, както и сред наркоманите, и хората от ниско интелектуалните среди, също и сред алкохолиците в Бг.

Стадиона забрави. Ама вие там 90 минути трудно виреете... :) Трофейни фенове, които дават мило и драго да пуснат смс, че да докажат предимството на Харизмата, било то и между балъците...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 мар 2012 18:03

Работите за най-успешния отбор и тн няма да ги коментирам. До 89-та - да, след 89та - не. Защо ли? Дали е свързано с партията майка? :) Но това е отделна тема.
Липса на елементарна кулутура показваш. За разлика от теб, който си никому известен, " репресираният с алфата" е бил обичан от милиони любители на спорта. Бил е еталон за подражание на млади и стари. Вие такъв футболист няма да видите. Гордостта ви е един селянин, на който освен футболните, други качества, било то и човешки, липсват... Вярно спечелил всякакви международни отличия и награди, но не става само с ритане на топка. Трябва и акъл.... Да не говорим и явното му отказване от България, но това е друга тема. Та замисли се защо именно тази наша легенда спечели приза, а не вашият идол и то въпреки мнозинството червени фенове измежду журналистите (по твои думи)...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 мар 2012 18:11

bigbonusprize написа:Работите за най-успешния отбор и тн няма да ги коментирам. До 89-та - да, след 89та - не. Защо ли? Дали е свързано с партията майка? :) Но това е отделна тема.
Липса на елементарна кулутура показваш. За разлика от теб, който си никому известен, " репресираният с алфата" е бил обичан от милиони любители на спорта. Бил е еталон за подражание на млади и стари. Вие такъв футболист няма да видите. Гордостта ви е един селянин, на който освен футболните, други качества, било то и човешки, липсват... Вярно спечелил всякакви международни отличия и награди, но не става само с ритане на топка. Трябва и акъл.... Да не говорим и явното му отказване от България, но това е друга тема. Та замисли се защо именно тази наша легенда спечели приза, а не вашият идол и то въпреки мнозинството червени фенове измежду журналистите (по твои думи)...

защото мишата чорни плати на журналята, пиле, а парите нямат цвят ;) и не се гледа преди 89 и след нея, щото Литекс след 2000 ще са номер 1, това само вие го правите, що ли? В една друга тема писах някой велики мисли за истината ся ще ти ги постна и на теб дано ги разбереш
Волтер : На живите дължим уважението - на мъртвите истината!
Марк Твен : Винаги, когато съм се отклонявал от навиците и принципите си и съм изричал някоя истина, на слушателя не му е достигала сила на духа, за да й повярва.
Емил Зола : Ако накарате истината да замълчи, и я погребете дълбоко под земята, тя ще поникне, набрала такава експлозивна сила, че ще помете всичко по пътя си.
Радой Ралин : Единствената безспорна истина са некролозите
Истината е, че Алфа не е карал дори тодор живков, камало и пиян, дори на тодор внука осъдиха за изнасилване, а него легенда със 100-200 мача на кръст, та това е истината,, гълъбче мое ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 мар 2012 18:22

шивача написа:защото мишата чорни плати на журналята, пиле, а парите нямат цвят ;) и не се гледа преди 89 и след нея, щото Литекс след 2000 ще са номер 1, това само вие го правите, що ли? В една друга тема писах някой велики мисли за истината ся ще ти ги постна и на теб дано ги разбереш
Марк Твен : Винаги, когато съм се отклонявал от навиците и принципите си и съм изричал някоя истина, на слушателя не му е достигала сила на духа, за да й повярва.
Емил Зола : Ако накарате истината да замълчи, и я погребете дълбоко под земята, тя ще поникне, набрала такава експлозивна сила, че ще помете всичко по пътя си.
Истината е, че Алфа не е карал дори тодор живков, камало и пиян, дори на тодор внука осъдиха за изнасилване, а него легенда със 100-200 мача на кръст, та това е истината,, гълъбче мое ;)

:lol: Миша платил на журналята. И искаш да кажеш, че за тях парите са над Харизмата? :shock: Да не те чуе внука на Сталин, че ще се изкриви...
Защо да не се гледа преди и след? Говорим за два тотално различни периоди на футбола. Тогава с 6 мача си на 1/2 финал, сега с 14... Тогава футболната индустрия не е била толкова развита, колкото сега. Тогава разликата между бюджетите на бг отборите и европейските е била в пъри по-малка от сега. Абе въобще има ли смисъл да спорим и за това?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 14 мар 2012 19:01

bigbonusprize написа:Работите за най-успешния отбор и тн няма да ги коментирам. До 89-та - да, след 89та - не. Защо ли? Дали е свързано с партията майка? :) Но това е отделна тема.

На прима виста по памет:
ЦСКА-Шахтьор 3:0
ЦСКА-Блякбърн 1:1, 3:3
ЦСКА-Леверкузен 1:0, 1:0
Ливерпул-ЦСКА 0:1
Динамо Москва-ЦСКА 1:2
Другарю Кагебеец, където е текло, пак ще тече. Да му мислят отборите, дето чакат правителството да им подхвърли някой залък хлебец... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 мар 2012 19:33

bigbonusprize написа:
шивача написа:защото мишата чорни плати на журналята, пиле, а парите нямат цвят ;) и не се гледа преди 89 и след нея, щото Литекс след 2000 ще са номер 1, това само вие го правите, що ли? В една друга тема писах някой велики мисли за истината ся ще ти ги постна и на теб дано ги разбереш

:lol: Миша платил на журналята. И искаш да кажеш, че за тях парите са над Харизмата? :shock: Да не те чуе внука на Сталин, че ще се изкриви...
Защо да не се гледа преди и след? Говорим за два тотално различни периоди на футбола. Тогава с 6 мача си на 1/2 финал, сега с 14... Тогава футболната индустрия не е била толкова развита, колкото сега. Тогава разликата между бюджетите на бг отборите и европейските е била в пъри по-малка от сега. Абе въобще има ли смисъл да спорим и за това?

естествено,че парите са над фенството, питай депутата от дпс Искренов, който игра за харизмата :)
за сталин ли, ми портрета му е седял над главата на баба цола в клуба ви, бе :oops:
естествено, че ще ги извъртиш нещата, аз ти говоря за шампионски титли, не за евроуспехи, там трябва та те е срам и дума да обелиш, щото сте цирка на европа
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”