[/quote][/quote][/quote]
[/quote][/quote][/quote]Шивач с тоя непрекъснат ентусиазъм и оптимизъм без никаква реална почва не ти давам повече от 15 години честно казано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
 [/quote][/quote][/quote]
[/quote][/quote][/quote]
шивача написа:Кашчей написа:шивача написа:
Аз не казвам, че са прави, но не мога да ги съдя съдя за това, че не искат да дават инфо на медиите, за да го правят си има някаква причинаИначе съм сигурен, че поне половината трансфери ще са сполучливи
Виж, ако договорите са подписани, новите би трябвало да са тръгнали заедно с отбора.Вярно, че има вероятност да се присъединят към отбора и в Гърция, но така или иначе информация ще излезе, защото няма как да се скрие.Не е ли по-добре да се каже официално, да започне подготовката както си трябва, а не с някакви мистерии и тайнственост.Лично за мен, в този бизнес е нормално да се пази тайна докато се водят преговорите, но да мълчиш дори при официализирана сделка си е много, много странно
По-добре е за нас и за журналистите, ама нали за това говоря, че го правят умишлено, те си знаят защо[заради ежедневната помия]. Гърнето каза преди 10на дни, че Зику са го продали още в началото на декември, както и Нелсън, ама не го обявиха, ни то и купувачитеПак казвам, не са прави за мен, но сигурно са прави за себе си!
danko_sot написа:
Шивач с тоя непрекъснат ентусиазъм и оптимизъм без никаква реална почва не ти давам повече от 15 години честно казано
 Не си първият, който ми дава 15, кашчей и той толкова ме даде, иначе съм 74 набор.
  Не си първият, който ми дава 15, кашчей и той толкова ме даде, иначе съм 74 набор.шивача написа:danko_sot написа:
Шивач с тоя непрекъснат ентусиазъм и оптимизъм без никаква реална почва не ти давам повече от 15 години честно казано
Не си първият, който ми дава 15, кашчей и той толкова ме даде, иначе съм 74 набор.

Кашчей написа:
Виж сега, за изходящите ми е ясно защо не ги обявяват веднага (разбираеми причини), но за уреден входящ, с подписан договор-това не мога да го разбера.Каква помия ще се излее при вече свършен факт, освен ако трансферите не са като на италианците през 2010-а?!
ПП-Между другото, никой не е спечелил война срещу журналистите, ако им отвори такава.Може да спечели дело, ако е прав, но такава война-никога.Всъщност, то си зависи и от самите журналисти, но не вярвам, че нашите са на ниво да бойкотират всякаква информация за клуба, в продължение на няколко месеца.
 Няма да са месеци, ден-два и новите ще дойдат.
  Няма да са месеци, ден-два и новите ще дойдат.Tommi написа:Спас върви по стъпките на Бербатов.Тръгва си от "Армията" без да е вкарал на "Вечния враг".
Кашчей написа:
За години не знам, обаче ми прави впечатление, че си много навътре в нещата, също като Кико 75 и PR CSKA-така убедено и тайнствено говорите, че да му се прииска на човек да ви сложи един проследяващ чип
 Ти се бъзикаш с мен, ама това на подписа ми е това, което ще се случи. Както и че чакаме шивача да заиграе отляво на атаката
 Ти се бъзикаш с мен, ама това на подписа ми е това, което ще се случи. Както и че чакаме шивача да заиграе отляво на атаката 
шивача написа:Кашчей написа:
Както и че чакаме шивача да заиграе отляво на атаката
Joni_ написа:Доволен съм ,че продадохме Спас, това е единственото хубаво нещо през тази зима, а иначе хауса в ЦСКА от ден на ден става все по голям, то бива аматьорщина, но това което става с отбора в последните 2-3 месеца е направо срамно .
Шивач много си сигурен ти, че ще станем шампиони, искаш ли да се хванем на бас на каквото кажеш ,че няма да станем ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта