Шивач с тоя непрекъснат ентусиазъм и оптимизъм без никаква реална почва не ти давам повече от 15 години честно казано
Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Иначе съм сигурен, че поне половината трансфери ще са сполучливи
[/quote][/quote][/quote]
Шивач с тоя непрекъснат ентусиазъм и оптимизъм без никаква реална почва не ти давам повече от 15 години честно казано
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
шивача написа:Кашчей написа:шивача написа:
Аз не казвам, че са прави, но не мога да ги съдя съдя за това, че не искат да дават инфо на медиите, за да го правят си има някаква причинаИначе съм сигурен, че поне половината трансфери ще са сполучливи
Виж, ако договорите са подписани, новите би трябвало да са тръгнали заедно с отбора.Вярно, че има вероятност да се присъединят към отбора и в Гърция, но така или иначе информация ще излезе, защото няма как да се скрие.Не е ли по-добре да се каже официално, да започне подготовката както си трябва, а не с някакви мистерии и тайнственост.Лично за мен, в този бизнес е нормално да се пази тайна докато се водят преговорите, но да мълчиш дори при официализирана сделка си е много, много странно
По-добре е за нас и за журналистите, ама нали за това говоря, че го правят умишлено, те си знаят защо[заради ежедневната помия]. Гърнето каза преди 10на дни, че Зику са го продали още в началото на декември, както и Нелсън, ама не го обявиха, ни то и купувачитеПак казвам, не са прави за мен, но сигурно са прави за себе си!
Виж сега, за изходящите ми е ясно защо не ги обявяват веднага (разбираеми причини), но за уреден входящ, с подписан договор-това не мога да го разбера.Каква помия ще се излее при вече свършен факт, освен ако трансферите не са като на италианците през 2010-а?!
ПП-Между другото, никой не е спечелил война срещу журналистите, ако им отвори такава.Може да спечели дело, ако е прав, но такава война-никога.Всъщност, то си зависи и от самите журналисти, но не вярвам, че нашите са на ниво да бойкотират всякаква информация за клуба, в продължение на няколко месеца.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
danko_sot написа:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:danko_sot написа:
Не си първият, който ми дава 15, кашчей и той толкова ме даде, иначе съм 74 набор.
Не споменавай всуе името Кашчеево, защото аз години не давам на никого.. да дойде да си ги вземе сам
За години не знам, обаче ми прави впечатление, че си много навътре в нещата, също като Кико 75 и PR CSKA-така убедено и тайнствено говорите, че да му се прииска на човек да ви сложи един проследяващ чип
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:
Виж сега, за изходящите ми е ясно защо не ги обявяват веднага (разбираеми причини), но за уреден входящ, с подписан договор-това не мога да го разбера.Каква помия ще се излее при вече свършен факт, освен ако трансферите не са като на италианците през 2010-а?!
ПП-Между другото, никой не е спечелил война срещу журналистите, ако им отвори такава.Може да спечели дело, ако е прав, но такава война-никога.Всъщност, то си зависи и от самите журналисти, но не вярвам, че нашите са на ниво да бойкотират всякаква информация за клуба, в продължение на няколко месеца.
Защото журналистите плюят и те сега се опитват да им отмъстят като не им дават информация, демек работа. Трябва да минат поне 5-6 кръга за да ги обвиняват за футболисти -ментета. Вярно е, че никой не е спечелил война с журналя, ама на две ракии дуци и борисов може да са измислили брилянтна тактика, с която ги унищожат
-
гражданин от село
Tommi написа:Спас върви по стъпките на Бербатов.Тръгва си от "Армията" без да е вкарал на "Вечния враг".
И му пожелавам да стигне, където стигна Бербатов.
Кашчей написа:
За години не знам, обаче ми прави впечатление, че си много навътре в нещата, също като Кико 75 и PR CSKA-така убедено и тайнствено говорите, че да му се прииска на човек да ви сложи един проследяващ чип![]()
Доволен съм ,че продадохме Спас, това е единственото хубаво нещо през тази зима, а иначе хауса в ЦСКА от ден на ден става все по голям, то бива аматьорщина, но това което става с отбора в последните 2-3 месеца е направо срамно .
Шивач много си сигурен ти, че ще станем шампиони, искаш ли да се хванем на бас на каквото кажеш ,че няма да станем ?
Шивач много си сигурен ти, че ще станем шампиони, искаш ли да се хванем на бас на каквото кажеш ,че няма да станем ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
шивача написа:Кашчей написа:
Както и че чакаме шивача да заиграе отляво на атаката
Това не е лоша идея, гледах го в един мач на младежите и той и онова момчче, дето играе в Италия бяха най-класните на терена. Сега се загледах в групата, която замина за Гърция. Има интересни имена като Грънчов, Кристиян Велинов(тва момче бек ли беше кво става с него, под наем ли беше, някой следи ли го да каже), Дечев, ама той вече нвтора-трета година е в отбора, време му е малко да мръдне нагоре. В халфовата линия Якимов, в който има много хляб и прогнозирам, че ще играе доста пролетта, Карачанака, Костов, няком Владимир Иванов имаше, юноша на ЦСКА, Радулович и той е взет. Може и други да имаше млади, но за тези се сещам. Чичо Пенчо ще им дава шанс, това поне е добра новина. Според мен с правилните и точни хора може да сглобим добър състав, но с тва смешно ръководство ще ни е много трудно да вземем титлата, пък и в крайна сметка като я вземе кво? Без ясна стратегия и програма за бъдещето нищо добро не ни чака
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
гражданин от село
Joni_ написа:Доволен съм ,че продадохме Спас, това е единственото хубаво нещо през тази зима, а иначе хауса в ЦСКА от ден на ден става все по голям, то бива аматьорщина, но това което става с отбора в последните 2-3 месеца е направо срамно .
Джони,хайде този път започни от някъде и кажи къде е хаоса?