Red Warrior написа:Teo написа:Red Warrior написа:Прекръстването на Чавдар дори на мен ми идва в повече, а аз не съм краен човек. Просто живота ме е научил, че не трябва да бъдеш краен. При създалата се ситуация, че никой не иска да оздравява сегашното дружество (аз не вярвам на Божков), идеята с дъщерното ФК на което се прехвърлят някои материални и нематериални активи не беше лош. Това о аче с чистото преименуване ми идва туу мъч.
БФС дето се канят да дадат зелена светлина на урода които е замислил Гришката е по-добре да дадат зелена светлина на дъщерното ФК.
Тогава няма да се делим и всички ще сме ок, защото наистина тогава мое да се каже, че тази алтернатива не уронва престижа и не опетнява клуба!
Е да ама Божков го е блокирал. Иначе не е чак такъв проблем. Все едно навремето АС-23 да са създали дъщерно дружество ЦСКА и да не го припознаем. Не знам дали се усещат тези двамцата ГГ и ВБ, но прецаквайки се помежду си накрая ще прецакат ЦСКА.
Гришата му вервах, че няма да постъпи така, но той явно от ден 1 си работил по проекта "създаване на урод". ВБ не го искам за ръководител, но като спонсор е добре дошъл!
@ Пускане на молби за фалит и сега чрез Ицо като обединител иска да създаде някакво "ЦСКА", което няма нищо общо с историята на армейската спортна слава!
Чавдар "Етропле" нищо общо с Чавдар "София".