ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот djd » 23 май 2016 15:04

Evil23 написа:
1982 написа:Дори и да ги няма, самият факт, че Чавдар Етрополе си сменя името на ЦСКА, го прави грозен и гнусен урод.

Чавдар са много по-приемлив вариант, те все пак са един от прародителите на днешния ЦСКА.

Чакай, бе човек! Нямаме нищо общо с Чавдар Етрополе.
Чавдар София се преименува на ЦДВ, а после се обединява със Септември. Чавдар София Е ЦСКА.
Има няколко Чавдара в момента, ама нито един не е наш.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 15:05

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Ами не знам..сигурно са си платили нещо, където трябва. Нали знаеш, че около отборите от В група се шуми, само ако се казват ЦСКА.

Няма никакво значение за кой отбор се шуми и за кой не,важното е,че мантрата за това как ако отбора фалира губи историята си се оказа лъжа.Надявам се повече ти да не я повтаряш.

Не ако фалира..Ако наследника му не поеме задълженията.И историята не се губи-остава на старото дружество.Пример:ЕтърВТ и ЧерноморецБс
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 май 2016 15:06

Teo написа:
Red Warrior написа:Прекръстването на Чавдар дори на мен ми идва в повече, а аз не съм краен човек. Просто живота ме е научил, че не трябва да бъдеш краен. При създалата се ситуация, че никой не иска да оздравява сегашното дружество (аз не вярвам на Божков), идеята с дъщерното ФК на което се прехвърлят някои материални и нематериални активи не беше лош. Това о аче с чистото преименуване ми идва туу мъч.

БФС дето се канят да дадат зелена светлина на урода които е замислил Гришката е по-добре да дадат зелена светлина на дъщерното ФК.
Тогава няма да се делим и всички ще сме ок, защото наистина тогава мое да се каже, че тази алтернатива не уронва престижа и не опетнява клуба!

Е да ама Божков го е блокирал. Иначе не е чак такъв проблем. Все едно навремето АС-23 да са създали дъщерно дружество ЦСКА и да не го припознаем. Не знам дали се усещат тези двамцата ГГ и ВБ, но прецаквайки се помежду си накрая ще прецакат ЦСКА.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 май 2016 15:08

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Ами не знам..сигурно са си платили нещо, където трябва. Нали знаеш, че около отборите от В група се шуми, само ако се казват ЦСКА.

Няма никакво значение за кой отбор се шуми и за кой не,важното е,че мантрата за това как ако отбора фалира губи историята си се оказа лъжа.Надявам се повече ти да не я повтаряш.

Има значение, ако новият поеме дълговете на фалиралият, които му дадат право на история. Точно това май не искате вие, които и Чапръчене ще припознаете за ЦСКА от 1948-а година, стига Ганчев да ви свирне и го посочи!

1.Кога Дунав е поел дълговете на стария Дунав.Май е приел само историята с победата над Рома.а?
2.Знаеш мнението ми за възраждането на ЦСКА и какво трябва да се направи ако фалираме,за това думи като припознаване,Чапръчене не към мен!И се научи кога се се пише коИто и коЙто,често ги грешиш.Предполагам от бързане. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 май 2016 15:11

icko65 написа:
GOLEADOR написа:

Не ако фалира..Ако наследника му не поеме задълженията.И историята не се губи-остава на старото дружество.Пример:ЕтърВТ и ЧерноморецБс

Дунав фалира,2 пъти,не поема задълженията ,а само историята.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 15:12

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Има значение, ако новият поеме дълговете на фалиралият, които му дадат право на история. Точно това май не искате вие, които и Чапръчене ще припознаете за ЦСКА от 1948-а година, стига Ганчев да ви свирне и го посочи!

1.Кога Дунав е поел дълговете на стария Дунав.Май е приел само историята с победата над Рома.а?
2.Знаеш мнението ми за възраждането на ЦСКА и какво трябва да се направи ако фалираме,за това думи като припознаване,Чапръчене не към мен!И се научи кога се се пише коИто и коЙто,често ги грешиш.Предполагам от бързане. ;)

Аз не съм в кухнята нито на Дунав, нито на ЦСКА. Коментарите ми се базират на прочетеното по медиите и на собствени разсъждения върху него.
Относно коЙто и коИто, точно на мен не прави забележка, освен ако не си прочел правилно това, което съм написал!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 15:15

GOLEADOR написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:

Дунав фалира,2 пъти,не поема задълженията ,а само историята.

Съмнява ме за задълженията.Ще си проличи като му запишат сега сезона в А група.Ако е 1-ви за Дунав 2010 значи не са си платили.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 15:19

Red Warrior написа:
Teo написа:
Red Warrior написа:Прекръстването на Чавдар дори на мен ми идва в повече, а аз не съм краен човек. Просто живота ме е научил, че не трябва да бъдеш краен. При създалата се ситуация, че никой не иска да оздравява сегашното дружество (аз не вярвам на Божков), идеята с дъщерното ФК на което се прехвърлят някои материални и нематериални активи не беше лош. Това о аче с чистото преименуване ми идва туу мъч.

БФС дето се канят да дадат зелена светлина на урода които е замислил Гришката е по-добре да дадат зелена светлина на дъщерното ФК.
Тогава няма да се делим и всички ще сме ок, защото наистина тогава мое да се каже, че тази алтернатива не уронва престижа и не опетнява клуба!

Е да ама Божков го е блокирал. Иначе не е чак такъв проблем. Все едно навремето АС-23 да са създали дъщерно дружество ЦСКА и да не го припознаем. Не знам дали се усещат тези двамцата ГГ и ВБ, но прецаквайки се помежду си накрая ще прецакат ЦСКА.

Гришата му вервах, че няма да постъпи така, но той явно от ден 1 си работил по проекта "създаване на урод". ВБ не го искам за ръководител, но като спонсор е добре дошъл!
@ Пускане на молби за фалит и сега чрез Ицо като обединител иска да създаде някакво "ЦСКА", което няма нищо общо с историята на армейската спортна слава!
Чавдар "Етропле" нищо общо с Чавдар "София".
Последна промяна от Teo на 23 май 2016 15:21, променено общо 1 път.

bond007
Контакти:

Мнениеот bond007 » 23 май 2016 15:21

Кашчей написа:Коментарите ми се базират на прочетеното по медиите и на собствени разсъждения върху него.

Много правилна позиция. Каквото напишат Коцеффф и Москоффф - това е истината!
Колкото до втората част от изречението ти ... там си за рубриката "Гледам и невярвам на ушите си" :lol:
Последна промяна от bond007 на 23 май 2016 15:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 май 2016 15:22

icko65 написа:Съмнява ме за задълженията.Ще си проличи като му запишат сега сезона в А група.Ако е 1-ви за Дунав 2010 значи не са си платили.

За Локо Сф какво важи?Там оригинала още си съществува,но за легитимен се приема Локомотив-1929.Те управляват базата и правителството се готви да им помогне за нея защото са дали на България футболисти като Начко Михайлов.Нищо,че дълговете са в старото дружество,а новото не поема нищо от тях,те взимат историята и базата на клуба.

Върни се в “Архив”