Ами ако Моци беше патриот ? Може и да е, но мрази Стяуа. Поредният факт, който показва, че клубният футбол не трябва да се сравнява с този на национално ниво. Българи сме и ще пеем за България, но не и за врага на любимия отбор. Никога! 
Честито на Лудогорец

Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Laetitia написа:Пф, Ицо, голяма гад си. Тъкмо с приятеля ми се оплаквахме преди малко един на друг, че вторник и сряда няма да гледаме нашия Милан и ти точно в тая рана да бръкнеш.
И Байерн да дойдат, супер ще е.
Ами да, докато Интер покорява суровите исландски вулкани и гейзери, вие се радвате на оплешивяващ подарък от слънчева Иберия

Охохо ако Лудогорец бие Байряма ще е върховно удоволствие

Извинявам се на колегата
  Извинявам се на колегата   Да се чувства поканен да обиди Ханофер
  Да се чувства поканен да обиди Ханофер   Иначе пожелавам успех на Байерн в ШЛ, така или иначе нямам изявен фаворит.
 Иначе пожелавам успех на Байерн в ШЛ, така или иначе нямам изявен фаворит.
Groucho написа:MCMXIII написа:Шъ дойдат Байерн! Те са абонати на бг. отборитеСамо стискайте палци!
Baйерн тая година зимат Лигата, честито! Брао на Лудогорец, ино хубаво нещо в българската футболна посредственост.
Силни думи

Относно мача
 виждали сме Ману Нойер като полеви играч, но бе изумително, полеви играч да лови дузпи
  виждали сме Ману Нойер като полеви играч, но бе изумително, полеви играч да лови дузпи  
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
modor написа:Аз преди малко....
[rimg]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10626637_10152244321526175_3933650492906344244_n.jpg[/rimg]
Какви са тия краварки

MCMXIII написа:Относно мачавиждали сме Ману Нойер като полеви играч, но бе изумително, полеви играч да лови дузпи
Тц, винаги е пропуск на изпълняващия.
YANTRA_FOREVER написа:Ами да, докато Интер покорява суровите исландски вулкани и гейзери, вие се радвате на оплешивяващ подарък от слънчева Иберия
Извинявам се на колегата
Да се чувства поканен да обиди Ханофер
Ще покоряват Интер... Cazzo d'oro.
 Ние тая година ще си почиваме от Лигата, ще се борим на един фронт и ще вземем титлата. А догодина - Европа, па'и се, Милан иде!
 Ние тая година ще си почиваме от Лигата, ще се борим на един фронт и ще вземем титлата. А догодина - Европа, па'и се, Милан иде!Ще ми се да си вярвам, де...

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
						- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Laetitia написа:Ще покоряват Интер... Cazzo d'oro.Ние тая година ще си почиваме от Лигата, ще се борим на един фронт и ще вземем титлата. А догодина - Европа, па'и се, Милан иде!
Ще ми се да си вярвам, де...
Рома, Ювентус, Интер, Наполи, Фиорентина, Милан. Надолу не знам как ще са

Laetitia написа:YANTRA_FOREVER написа:Ами да, докато Интер покорява суровите исландски вулкани и гейзери, вие се радвате на оплешивяващ подарък от слънчева Иберия
Извинявам се на колегата
Да се чувства поканен да обиди Ханофер
Ще покоряват Интер... Cazzo d'oro.Ние тая година ще си почиваме от Лигата, ще се борим на един фронт и ще вземем титлата. А догодина - Европа, па'и се, Милан иде!
Ще ми се да си вярвам, де...
Кои сте вие? За Милан ли говориш или за Левски?

suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Милан, Рома, Интер. Надолу няма значение.  

Айде, аз лягам, че днес се скапахме с приятеля ми, а и телевизорът вече се изключи, като преди това ми пожела лека нощ.

Айде, аз лягам, че днес се скапахме с приятеля ми, а и телевизорът вече се изключи, като преди това ми пожела лека нощ.

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Laetitia написа:Милан, Рома, Интер. Надолу няма значение.
Айде лека нощ. Аз откакто се върнах от Македония нищо не правя и не ми се спи грам. Поне утре ще мелим грозде и дано се поизморя повечко

Ела да боядисваш и да мъкнеш новите мебели и ще се измориш.YANTRA_FOREVER написа:Айде лека нощ. Аз откакто се върнах от Македония нищо не правя и не ми се спи грам. Поне утре ще мелим грозде и дано се поизморя повечко
 Айде, лекичка.
 Айде, лекичка.