Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pafkata » 28 авг 2014 02:02

Ами ако Моци беше патриот ? Може и да е, но мрази Стяуа. Поредният факт, който показва, че клубният футбол не трябва да се сравнява с този на национално ниво. Българи сме и ще пеем за България, но не и за врага на любимия отбор. Никога!
Честито на Лудогорец

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 28 авг 2014 02:03

Laetitia написа:Пф, Ицо, голяма гад си. Тъкмо с приятеля ми се оплаквахме преди малко един на друг, че вторник и сряда няма да гледаме нашия Милан и ти точно в тая рана да бръкнеш. :lol:

И Байерн да дойдат, супер ще е.

Ами да, докато Интер покорява суровите исландски вулкани и гейзери, вие се радвате на оплешивяващ подарък от слънчева Иберия :P :mrgreen:
Охохо ако Лудогорец бие Байряма ще е върховно удоволствие :twisted: :mrgreen: Извинявам се на колегата :oops: Да се чувства поканен да обиди Ханофер :lol: Иначе пожелавам успех на Байерн в ШЛ, така или иначе нямам изявен фаворит.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 авг 2014 02:05

Groucho написа:
MCMXIII написа:Шъ дойдат Байерн! Те са абонати на бг. отборите :) Само стискайте палци!

Baйерн тая година зимат Лигата, честито! Брао на Лудогорец, ино хубаво нещо в българската футболна посредственост.

Силни думи :)

Относно мача :arrow: виждали сме Ману Нойер като полеви играч, но бе изумително, полеви играч да лови дузпи :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 авг 2014 02:06

modor написа:Аз преди малко....
[rimg]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10626637_10152244321526175_3933650492906344244_n.jpg[/rimg] :mrgreen:

Какви са тия краварки :mrgreen: :?:

MCMXIII написа:Относно мача :arrow: виждали сме Ману Нойер като полеви играч, но бе изумително, полеви играч да лови дузпи :)

Тц, винаги е пропуск на изпълняващия.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 авг 2014 02:08

YANTRA_FOREVER написа:Ами да, докато Интер покорява суровите исландски вулкани и гейзери, вие се радвате на оплешивяващ подарък от слънчева Иберия :P :mrgreen:
Охохо ако Лудогорец бие Байряма ще е върховно удоволствие :twisted: :mrgreen: Извинявам се на колегата :oops: Да се чувства поканен да обиди Ханофер :lol: Иначе пожелавам успех на Байерн в ШЛ, така или иначе нямам изявен фаворит.

Ще покоряват Интер... Cazzo d'oro. :lol: Ние тая година ще си почиваме от Лигата, ще се борим на един фронт и ще вземем титлата. А догодина - Европа, па'и се, Милан иде!

Ще ми се да си вярвам, де... :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 28 авг 2014 02:11

Laetitia написа:Ще покоряват Интер... Cazzo d'oro. :lol: Ние тая година ще си почиваме от Лигата, ще се борим на един фронт и ще вземем титлата. А догодина - Европа, па'и се, Милан иде!

Рома, Ювентус, Интер, Наполи, Фиорентина, Милан. Надолу не знам как ще са 8-)
Изображение Изображение

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 28 авг 2014 02:13

Laetitia написа:
YANTRA_FOREVER написа:Ами да, докато Интер покорява суровите исландски вулкани и гейзери, вие се радвате на оплешивяващ подарък от слънчева Иберия :P :mrgreen:

Ще покоряват Интер... Cazzo d'oro. :lol: Ние тая година ще си почиваме от Лигата, ще се борим на един фронт и ще вземем титлата. А догодина - Европа, па'и се, Милан иде!

Кои сте вие? За Милан ли говориш или за Левски? :lol: :lol:
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 авг 2014 02:13

Милан, Рома, Интер. Надолу няма значение. :lol:
Айде, аз лягам, че днес се скапахме с приятеля ми, а и телевизорът вече се изключи, като преди това ми пожела лека нощ. :lol:

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 28 авг 2014 02:15

Laetitia написа:Милан, Рома, Интер. Надолу няма значение. :lol:
Айде, аз лягам, че днес се скапахме с приятеля ми, а и телевизорът вече се изключи, като преди това ми пожела лека нощ. :lol:

Айде лека нощ. Аз откакто се върнах от Македония нищо не правя и не ми се спи грам. Поне утре ще мелим грозде и дано се поизморя повечко :lol:
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 авг 2014 02:16

YANTRA_FOREVER написа:Айде лека нощ. Аз откакто се върнах от Македония нищо не правя и не ми се спи грам. Поне утре ще мелим грозде и дано се поизморя повечко :lol:
Ела да боядисваш и да мъкнеш новите мебели и ще се измориш. :lol: Айде, лекичка. :)

Върни се в “Свободна зона”