Роналдо9Големец написа:Съгласен съм, че е добре да имаме силов нападател, който да дава разнообразие на тима. Срещу Челси един такъв щеше да ни бъде полезен.
Но Ламбърт е играч за само един сезон ! Брендън винаги е мислил за бъдещето, не знам каква му е идеята сега...
Не може да си завършил ВТОРИ в Англия, да имаш шампионски амбиции и да взимаш такива играчи.Просто не може... Какви футболисти взимат другите отбори от топ 4, какви ние... Аз лично харесвам Ловрен и съм радостен за трансфера му ! Лалана е прекалено превъзнесен от англичаните, но пък е в перфектна възраст.
Дано греша и успеем да станем шампиони, но с такива трансфери... Не се става шампион само с мускули и сърце, трябва класа и индивидуален блясък, а Ламбърт не може да ти предостави това.
П.П. Сериозно ли мислиш, че няма по-добър вариант от Рики Ламбърт за нас ???Той не е играч за отбор с шампионски амбиции, поредния Аспас.
Сериозно мисля, че не мога да се сетя за по-подходящ играч при тези условия. Няма как да мисли за бъдещето с възрастта на Суарес и Стъридж. Няма как да се вземе играч с голяма заплата или във върхова възраст, който да знае, че ще заседява на скамейката. Доколкото чувам е навит и на wage-cut, вероятно защото му е мечта да играе за Ливърпул. И като добавка към това, ни сваля цената на Лалана, който очевидно е мног желан от Брендън. Добър е с глава, прави асистенции. Перфектен е.

А и миналия сезон се видя,че Ламбърт е футболист със качества,както и,че може да бележи голове
 А и миналия сезон се видя,че Ламбърт е футболист със качества,както и,че може да бележи голове 
 Просто за мен Ламбърт  е наемник за един сезон, без никаква перспектива, който веднага ще се продаде. На него му остава максимум  една пълна година футбол на топ ниво. На 33 години мислите ли, че ще може да смогне на високото ни темпо? Лично за мен е безсмислено да се взимат играчи за един сезон... но може да се окажете прави и да ни свърши работа в закучените мачове, кой знае.
  Просто за мен Ламбърт  е наемник за един сезон, без никаква перспектива, който веднага ще се продаде. На него му остава максимум  една пълна година футбол на топ ниво. На 33 години мислите ли, че ще може да смогне на високото ни темпо? Лично за мен е безсмислено да се взимат играчи за един сезон... но може да се окажете прави и да ни свърши работа в закучените мачове, кой знае.

),вероятно ни е ниско самочувствието не знам и аз.....
 ),вероятно ни е ниско самочувствието не знам и аз.....