Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Milkoy » 29 май 2014 23:35

Роналдо9Големец написа:Съгласен съм, че е добре да имаме силов нападател, който да дава разнообразие на тима. Срещу Челси един такъв щеше да ни бъде полезен.
Но Ламбърт е играч за само един сезон ! Брендън винаги е мислил за бъдещето, не знам каква му е идеята сега...
Не може да си завършил ВТОРИ в Англия, да имаш шампионски амбиции и да взимаш такива играчи. :| Просто не може... Какви футболисти взимат другите отбори от топ 4, какви ние... Аз лично харесвам Ловрен и съм радостен за трансфера му ! Лалана е прекалено превъзнесен от англичаните, но пък е в перфектна възраст.
Дано греша и успеем да станем шампиони, но с такива трансфери... Не се става шампион само с мускули и сърце, трябва класа и индивидуален блясък, а Ламбърт не може да ти предостави това.

П.П. Сериозно ли мислиш, че няма по-добър вариант от Рики Ламбърт за нас ??? :lol: Той не е играч за отбор с шампионски амбиции, поредния Аспас.

Сериозно мисля, че не мога да се сетя за по-подходящ играч при тези условия. Няма как да мисли за бъдещето с възрастта на Суарес и Стъридж. Няма как да се вземе играч с голяма заплата или във върхова възраст, който да знае, че ще заседява на скамейката. Доколкото чувам е навит и на wage-cut, вероятно защото му е мечта да играе за Ливърпул. И като добавка към това, ни сваля цената на Лалана, който очевидно е мног желан от Брендън. Добър е с глава, прави асистенции. Перфектен е.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 29 май 2014 23:37

Milkoy написа:
Роналдо9Големец написа:Съгласен съм, че е добре да имаме силов нападател, който да дава разнообразие на тима. Срещу Челси един такъв щеше да ни бъде полезен.
Но Ламбърт е играч за само един сезон ! Брендън винаги е мислил за бъдещето, не знам каква му е идеята сега...
Не може да си завършил ВТОРИ в Англия, да имаш шампионски амбиции и да взимаш такива играчи. :| Просто не може... Какви футболисти взимат другите отбори от топ 4, какви ние... Аз лично харесвам Ловрен и съм радостен за трансфера му ! Лалана е прекалено превъзнесен от англичаните, но пък е в перфектна възраст.
Дано греша и успеем да станем шампиони, но с такива трансфери... Не се става шампион само с мускули и сърце, трябва класа и индивидуален блясък, а Ламбърт не може да ти предостави това.

П.П. Сериозно ли мислиш, че няма по-добър вариант от Рики Ламбърт за нас ??? :lol: Той не е играч за отбор с шампионски амбиции, поредния Аспас.

Сериозно мисля, че не мога да се сетя за по-подходящ играч при тези условия. Няма как да мисли за бъдещето с възрастта на Суарес и Стъридж. Няма как да се вземе играч с голяма заплата или във върхова възраст, който да знае, че ще заседява на скамейката. Доколкото чувам е навит и на wage-cut, вероятно защото му е мечта да играе за Ливърпул. И като добавка към това, ни сваля цената на Лалана, който очевидно е мног желан от Брендън. Добър е с глава, прави асистенции. Перфектен е.

Абсолютно съм съгласен с теб!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 29 май 2014 23:40

А, чешем си езиците, то като цяло темата предразполага..
Иначе и на мен ми се иска да ги даваме тея пари ей така, не броени, ама уви...
Иначе, лично моето мнение е, че Гомез няма как да измести Дани, без да се промени коренно стила на целия отбор. Нямам предвид за един или два мача. Но от твоето мнение разбирам, че става въпрос за повече. А ако от избора на Гомез/Стъридж, треньора и най-вече отбора може да си промени стила толкова бързо, ще сме е**хти лудите...

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 май 2014 23:44

HoUs4oOL написа:
TEDIMAR99 написа:За трети избор Рики ще е перфектен избор,а и е ясно,че ще е част от схемата дето ще правят за Лалана :) А и миналия сезон се видя,че Ламбърт е футболист със качества,както и,че може да бележи голове :)
ПП.И нека всичко стане официално щото тва сега са просто разни слухове.Докато не видя играч да позира с червената фланелка не вярвам вече! :lol:

Ако е от схемата за Лалана е добре,но това ми се вижда малко вероятно.
Иначе Оскар Кардосо също е по-добър вариант от Ламбърт малко по-скъп ще е,но ще е реално конкуренция на Стъридж.

Ок, Кардосо е по-близо до истината, обаче ще иска поне три пъти повече пари за заплата, едва ли ще е под 15млн, и най-важното - ще иска да играе всеки мач. Така че пак отиваме в сферата на невъзможното. За други постове трябва да даваме големи пари.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 29 май 2014 23:45

Харесвам оптимизма ви :!: Просто за мен Ламбърт е наемник за един сезон, без никаква перспектива, който веднага ще се продаде. На него му остава максимум една пълна година футбол на топ ниво. На 33 години мислите ли, че ще може да смогне на високото ни темпо? Лично за мен е безсмислено да се взимат играчи за един сезон... но може да се окажете прави и да ни свърши работа в закучените мачове, кой знае.

Аз имам един въпрос към вас. Мислите ли, че с попълнения като Чан/Джан, Лалана, Ламбърт, Ловрен ще станем шампиони ? Вижте трансферните цели на другите отбори от топ 4 и после ми говорете...
Не знам защо винаги се целим ниско. :| Как така не ни достигат финанси, като завършихме 2-ри миналия сезон и получаваме доста пари от ТВ и рекламни права ? Въпросите ми не са риторични, съвсем сериозно ви питам. Харесва ми това, че сте оптимисти, аз също мисля, че на клуба му предстои само добро. Единствено съм разочарован, защото се надявах на различни играчи. Такива, които подхождат на шампионски тим.

П.П. Кардосо е в ужасна форма, кариерата му запада и не ни е нужен ;)
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2014 23:48

Роналдо9Големец написа:Аз имам един въпрос към вас. Мислите ли, че с попълнения като Чан/Джан, Лалана, Ламбърт, Ловрен ще станем шампиони ? Вижте трансферните цели на другите отбори от топ 4 и после ми говорете...
Не знам защо винаги се целим ниско. :| Как така не ни достигат финанси, като завършихме 2-ри миналия сезон и получаваме доста пари от ТВ и рекламни права ? Въпросите ми не са риторични, съвсем сериозно ви питам. Харесва ми това, че сте оптимисти, аз също мисля, че на клуба му предстои само добро. Единствено съм разочарован, защото се надявах на различни играчи. Такива, които подхождат на шампионски тим.

Лалана да речем,че е г/д добър трансфер,но другите и аз не ги искам.
А иначе другите въпроси и аз си ги задавам всеки ден и не мога да си обясня защо,вероятно Роджърс си мисли,че още е в Суонзи(това в кръга на шегата :mrgreen: ),вероятно ни е ниско самочувствието не знам и аз.....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 май 2014 23:51

HoUs4oOL написа:
TEDIMAR99 написа:
HoUs4oOL написа:
Milkoy написа:Та дай ми един по-подходящ вариант от Ламбърт, който, освен всичко, е и фен на Ливърпул.

Марио Гомез,ама той е около 20 милиона и се е доказал,ние такива не ги обичаме,а и Гомез е дърво,Ламбърт е играл финали в ШЛ.
Като ще ги гледаме от кой отбор са,да си приберем и Нолан ще пасне като дялан камък,а и няма да е скъп.

Леле ама ти си много зле верно :lol: Тренера правилно мнение има за тебе :) Ти от нещо доволен ли си?Ти си винаги негативно настроен,едно позитивно мнение не съм видял от тебе . Аре стегни се малко!

Негативно настроен съм към трансферната ни политика,ти ако се радваш на 32 годишен играч с опит в ЧШ и без нито един мач в ШЛ добре радвай се,аз обаче не мога.

Тук е разликата - ти се "радваш" на определени играчи, докато повечето тук се "радваме" на добре комплектован отбор. Все ми е тая дали ще видя доказани звезди в червения екип, ако виждам надграждане като цяло. Имаме нужда от класа в защита и широчина в нападение, според мен.

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 30 май 2014 00:00

Е колко да им се радваме преди да дойдат? Ако дойде и начука 13-14-15 гола другия сезон и запишем две победи над Челси, с негови голове вие няма ли да му се радвате? Или ще се радвате повече на Гомез, ако дойде и се контузи(както предния сезон)? Още сме в сферата на "ако"-тата, много мирише... :lol:

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 30 май 2014 00:04

Роналдо9Големец написа:Харесвам оптимизма ви :!: Просто за мен Ламбърт е наемник за един сезон, без никаква перспектива, който веднага ще се продаде. На него му остава максимум една пълна година футбол на топ ниво. На 33 години мислите ли, че ще може да смогне на високото ни темпо? Лично за мен е безсмислено да се взимат играчи за един сезон... но може да се окажете прави и да ни свърши работа в закучените мачове, кой знае.

Аз имам един въпрос към вас. Мислите ли, че с попълнения като Чан/Джан, Лалана, Ламбърт, Ловрен ще станем шампиони ? Вижте трансферните цели на другите отбори от топ 4 и после ми говорете...

Аз мисля, да. Сериозно. Никой не спори, че Ламбърт е много перспективен. За мен не е безсмислен обаче неговия трансфер. Няма да се аргументирам, ще ти дам само едно име за пример - Гари Макалистър. Не може само перспективни играчи да се взиамт, трябва да се търси баланс. Роджърс взиам достатъчно перспективни играчи, но тук ги определят за провали - Илори, Алберто... Пак ще се повторя - виж каво стана с Арсенал и Йозил. Напред имаме класа, това е очевидно. Отзад се чуват все по-сериозни слухове за Морено - това е един от най-перспективните леви защитници в света, не случайно го свързват с Реал. Не е въпросът дали имаме пари. Аз съвсем честно ви казвам, че се радвам, че не сме взели нито Йозил, нито Мата, защото това би спряло уникалния прогрес на Рахиим през втория полусезон. Да, мисля че през втория полусезон на този шампионат Рахийм Стърлинг беше много по-добър играч от Хуан Мата и Месут Йозил, за тези, които приемат думите ми твърде радикално.

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 30 май 2014 00:12

http://www.bbc.com/sport/0/football/27629474
Щом и ББС се включват значи работата става сериозна.

Върни се в “Ливърпул”