Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот Udoji90 » 20 авг 2015 00:04

Като цяло посредствен мач за Валенсия и нелогично добър аванс преди реванша. :shock: Монако според мен стояха по-добре и заслужаваха минимум Х. Малмьо според мен ще ударят Селтик - и при 3-1 имаха шансове, но при 3-2 съм почти сигурен. Много ще се изкефя Макаби да изхвърлят Базел. Шахтьор и Динамо З на практика са ясни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 авг 2015 02:27

Базел е аут, цяла седмица им говоря, че няма да бият израелтяните, ама не ме чуе никой. :) Да, Валенсия не изигра също впечатляващ мач, но пък резултатът е чуден направо. Слабо играем като гости по принцип и съм притеснен леко за крайния изход, но с единия крак сме в групите. Жалко за Монако! :(

Лацио снощи беше нарисувана единица, чиста победа постигнахме, а проблемите на аспирините са ясни и никой не променя нищо - защитата. Хубава новина ще е класирането на Лацио в Шл, едни и същи ми омръзнаха, но как да извадя проклетите ботове, освен да залагам за тех да ги поурочасаме малко. :lol: :mrgreen: :lol:

Всяка година ми ги втикат на погледа, а са мега досадни и безинтересни за широката публика и футболните естети. :)

Валенсия-Арсенал едно финалче или Рома ще ми дойде много натаман. Ама трудно позволяват тия келеши такива хубави финали, но тоя път може и да им се наложи. :)

[offtopic]Нека си помечтая малко, рано или късно ще стане едно гръмко финалче така с любими отбори. Със сигурност. Дано да е по-рано, че за късно пак ше требе да се почака, а почват да ми дотегват нагласените им мачове. ;) Няма да ви показвам на всички брутално разминатите ми фишове, че и без тва ми е все едно. Вече не могат ме впечатли чак толкова! :lol: Селтик и Шахтьор ми развъртяха, другите ги надушихме пак долу-горе, ама на...въртят ги жестоко с един-два гола все в последните секунди колкото да те хване яд, че бяга един, който дори не е объркан. Абе не става. Същата работа и с бинго милионите днеска, дебютно издание- нареди четирите числа едно след друго, останалите разминаха с по една пъпка гадовете. :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 авг 2015 08:25

Вече ми се драйфа от това постоянно подпиране на испанските отбори. 1000 % дузпа при 2-1 пред очите на съдията на линията, а и главният не беше далеко. За мен този мач не е решен още.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 авг 2015 10:09

drvasko98 написа:Вече ми се драйфа от това постоянно подпиране на испанските отбори. 1000 % дузпа при 2-1 пред очите на съдията на линията, а и главният не беше далеко. За мен този мач не е решен още.

Шефът на съдиите в УЕФА май беше испанец.
Като цяло не е нужно постоянно да ги подкрепят, защото правилата ги изнежиха толкова много,че са изключително удобни за шпаньолците .

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 авг 2015 11:09

Захави от Макаби е много добър футболист, бих казал, че е най-добрият в целия отбор. Славиша трябва да ме целува ... краката. Стига с Базел в ШЛ, нека да видим Йоката как ще се представи там.
Селтик ги очаква много, много труден реванш, като нищо Малмьо ще влезнат в групите.

Шахтьор с резонна победа, нямат да имат никакви проблеми в Украйна. Рапид да ме прощават, ама не са отбор за групите на ШЛ.

Динамо Загреб след толкова провали май ще успеят да играят в групите, но там ще бъдат спаринг партньори.
Венци Христов гледам, че пак останал на пейката. Национал на България дори в шампиона на Албания не може да пробие, жалко.

Валенсия взе добра преднина от два гола, във Франция го виждам един хикс, Монако трудно ще вкарат два гола и няма да допуснат такъв.

Като цяло в почти всички реванши ще има интрига, без Юнайтед, Шахтьор и Валенсия. Тези отбори мисля, че на 99,9% са в групите на ШЛ.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 20 авг 2015 12:33

Alexx написа:
drvasko98 написа:Вече ми се драйфа от това постоянно подпиране на испанските отбори. 1000 % дузпа при 2-1 пред очите на съдията на линията, а и главният не беше далеко. За мен този мач не е решен още.

Шефът на съдиите в УЕФА май беше испанец.
Като цяло не е нужно постоянно да ги подкрепят, защото правилата ги изнежиха толкова много,че са изключително удобни за шпаньолците .

Испанците май на дълбоко са бръкнали в дупката на инглезите, ама то нормално като в последното десетилетие разликите в успехите са космически.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 авг 2015 12:42

То остава да нямат успехи след като двата гранда се изключително подпомагани от испанската държава, което е срещу всякакви закони на свободния пазар и след като правилата станаха изключително женски и метеросексуални.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 авг 2015 12:50

Alexx написа:То остава да нямат успехи след като двата гранда се изключително подпомагани от испанската държава, което е срещу всякакви закони на свободния пазар и след като правилата станаха изключително женски и метеросексуални.

Факт неоспорим :roll: Стотици милиони дългове, които никой няма да им ги търси ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 авг 2015 13:21

[center]Вторник
21:45 Монако - Валенсия / БТВ Екшън /
21:45 Малмьо - Селтик / РИНГ /

Сряда
21:45 Апоел - Астана / БТВ Екшън /
21:45 Партизан - БАТЕ Борисов / РИНГ /

Четвъртък
18:45 Жребий за груповата фаза / БТВ Екшън /
19:00 Жребий за груповата фаза / Евроспорт /
[/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 21 авг 2015 13:59

boabbb написа:
Alexx написа:То остава да нямат успехи след като двата гранда се изключително подпомагани от испанската държава, което е срещу всякакви закони на свободния пазар и след като правилата станаха изключително женски и метеросексуални.

Факт неоспорим :roll: Стотици милиони дългове, които никой няма да им ги търси ...

Стотици милиони? :? :mrgreen: Юнайтед до преди 1 година ако не се лъжа имаха милярд и нещо дългове... За справка Барса имат 300 милиона като се очаква към края на тая година да станат 260... Не знам кои са с повечето дългове. Сега за Реал не знам колко имат. Ман Сити и Челси нормално да нямат, като имаш предвид кои са им собствениците. А това за подпомагането от испанската държава мога само да кажа за Барса, че със сигурност не е, след като цяла Каталуня иска да се отцепи и прави поразия след поразия, Испания на дали им дава пари :mrgreen: камо ли за футбол... Сега вече за Реал не знам. Там питайте Перез!

Ще се радвам Испания да има 5-ти отбор в ШЛ и стискам палци на Валенсия! Иначе Юнайтед и Шахтьор са в групите. Мисля че, същото важи и за Динамо Загреб.
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”