Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига 2015/2016
Като цяло посредствен мач за Валенсия и нелогично добър аванс преди реванша.
Монако според мен стояха по-добре и заслужаваха минимум Х. Малмьо според мен ще ударят Селтик - и при 3-1 имаха шансове, но при 3-2 съм почти сигурен. Много ще се изкефя Макаби да изхвърлят Базел. Шахтьор и Динамо З на практика са ясни.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Базел е аут, цяла седмица им говоря, че няма да бият израелтяните, ама не ме чуе никой.
Да, Валенсия не изигра също впечатляващ мач, но пък резултатът е чуден направо. Слабо играем като гости по принцип и съм притеснен леко за крайния изход, но с единия крак сме в групите. Жалко за Монако!
Лацио снощи беше нарисувана единица, чиста победа постигнахме, а проблемите на аспирините са ясни и никой не променя нищо - защитата. Хубава новина ще е класирането на Лацио в Шл, едни и същи ми омръзнаха, но как да извадя проклетите ботове, освен да залагам за тех да ги поурочасаме малко.
Всяка година ми ги втикат на погледа, а са мега досадни и безинтересни за широката публика и футболните естети.
Валенсия-Арсенал едно финалче или Рома ще ми дойде много натаман. Ама трудно позволяват тия келеши такива хубави финали, но тоя път може и да им се наложи.
[offtopic]Нека си помечтая малко, рано или късно ще стане едно гръмко финалче така с любими отбори. Със сигурност. Дано да е по-рано, че за късно пак ше требе да се почака, а почват да ми дотегват нагласените им мачове.
Няма да ви показвам на всички брутално разминатите ми фишове, че и без тва ми е все едно. Вече не могат ме впечатли чак толкова!
Селтик и Шахтьор ми развъртяха, другите ги надушихме пак долу-горе, ама на...въртят ги жестоко с един-два гола все в последните секунди колкото да те хване яд, че бяга един, който дори не е объркан. Абе не става. Същата работа и с бинго милионите днеска, дебютно издание- нареди четирите числа едно след друго, останалите разминаха с по една пъпка гадовете.
[/offtopic]

Лацио снощи беше нарисувана единица, чиста победа постигнахме, а проблемите на аспирините са ясни и никой не променя нищо - защитата. Хубава новина ще е класирането на Лацио в Шл, едни и същи ми омръзнаха, но как да извадя проклетите ботове, освен да залагам за тех да ги поурочасаме малко.

Всяка година ми ги втикат на погледа, а са мега досадни и безинтересни за широката публика и футболните естети.

Валенсия-Арсенал едно финалче или Рома ще ми дойде много натаман. Ама трудно позволяват тия келеши такива хубави финали, но тоя път може и да им се наложи.

[offtopic]Нека си помечтая малко, рано или късно ще стане едно гръмко финалче така с любими отбори. Със сигурност. Дано да е по-рано, че за късно пак ше требе да се почака, а почват да ми дотегват нагласените им мачове.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Вече ми се драйфа от това постоянно подпиране на испанските отбори. 1000 % дузпа при 2-1 пред очите на съдията на линията, а и главният не беше далеко. За мен този мач не е решен още.
drvasko98 написа:Вече ми се драйфа от това постоянно подпиране на испанските отбори. 1000 % дузпа при 2-1 пред очите на съдията на линията, а и главният не беше далеко. За мен този мач не е решен още.
Шефът на съдиите в УЕФА май беше испанец.
Като цяло не е нужно постоянно да ги подкрепят, защото правилата ги изнежиха толкова много,че са изключително удобни за шпаньолците .
Захави от Макаби е много добър футболист, бих казал, че е най-добрият в целия отбор. Славиша трябва да ме целува ... краката. Стига с Базел в ШЛ, нека да видим Йоката как ще се представи там.
Селтик ги очаква много, много труден реванш, като нищо Малмьо ще влезнат в групите.
Шахтьор с резонна победа, нямат да имат никакви проблеми в Украйна. Рапид да ме прощават, ама не са отбор за групите на ШЛ.
Динамо Загреб след толкова провали май ще успеят да играят в групите, но там ще бъдат спаринг партньори.
Венци Христов гледам, че пак останал на пейката. Национал на България дори в шампиона на Албания не може да пробие, жалко.
Валенсия взе добра преднина от два гола, във Франция го виждам един хикс, Монако трудно ще вкарат два гола и няма да допуснат такъв.
Като цяло в почти всички реванши ще има интрига, без Юнайтед, Шахтьор и Валенсия. Тези отбори мисля, че на 99,9% са в групите на ШЛ.
Селтик ги очаква много, много труден реванш, като нищо Малмьо ще влезнат в групите.
Шахтьор с резонна победа, нямат да имат никакви проблеми в Украйна. Рапид да ме прощават, ама не са отбор за групите на ШЛ.
Динамо Загреб след толкова провали май ще успеят да играят в групите, но там ще бъдат спаринг партньори.
Венци Христов гледам, че пак останал на пейката. Национал на България дори в шампиона на Албания не може да пробие, жалко.
Валенсия взе добра преднина от два гола, във Франция го виждам един хикс, Монако трудно ще вкарат два гола и няма да допуснат такъв.
Като цяло в почти всички реванши ще има интрига, без Юнайтед, Шахтьор и Валенсия. Тези отбори мисля, че на 99,9% са в групите на ШЛ.
- barca4ever
- Контакти:
Alexx написа:drvasko98 написа:Вече ми се драйфа от това постоянно подпиране на испанските отбори. 1000 % дузпа при 2-1 пред очите на съдията на линията, а и главният не беше далеко. За мен този мач не е решен още.
Шефът на съдиите в УЕФА май беше испанец.
Като цяло не е нужно постоянно да ги подкрепят, защото правилата ги изнежиха толкова много,че са изключително удобни за шпаньолците .
Испанците май на дълбоко са бръкнали в дупката на инглезите, ама то нормално като в последното десетилетие разликите в успехите са космически.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
То остава да нямат успехи след като двата гранда се изключително подпомагани от испанската държава, което е срещу всякакви закони на свободния пазар и след като правилата станаха изключително женски и метеросексуални.
Alexx написа:То остава да нямат успехи след като двата гранда се изключително подпомагани от испанската държава, което е срещу всякакви закони на свободния пазар и след като правилата станаха изключително женски и метеросексуални.
Факт неоспорим

Леевски, оле

[center]Вторник
21:45 Монако - Валенсия / БТВ Екшън /
21:45 Малмьо - Селтик / РИНГ /
Сряда
21:45 Апоел - Астана / БТВ Екшън /
21:45 Партизан - БАТЕ Борисов / РИНГ /
Четвъртък
18:45 Жребий за груповата фаза / БТВ Екшън /
19:00 Жребий за груповата фаза / Евроспорт /[/center]
21:45 Монако - Валенсия / БТВ Екшън /
21:45 Малмьо - Селтик / РИНГ /
Сряда
21:45 Апоел - Астана / БТВ Екшън /
21:45 Партизан - БАТЕ Борисов / РИНГ /
Четвъртък
18:45 Жребий за груповата фаза / БТВ Екшън /
19:00 Жребий за груповата фаза / Евроспорт /[/center]
- ICAKOV_FCB
boabbb написа:Alexx написа:То остава да нямат успехи след като двата гранда се изключително подпомагани от испанската държава, което е срещу всякакви закони на свободния пазар и след като правилата станаха изключително женски и метеросексуални.
Факт неоспоримСтотици милиони дългове, които никой няма да им ги търси ...
Стотици милиони?

Ще се радвам Испания да има 5-ти отбор в ШЛ и стискам палци на Валенсия! Иначе Юнайтед и Шахтьор са в групите. Мисля че, същото важи и за Динамо Загреб.
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]