Даже още ме е яд, че Гус не поостана още малко.
Страхотен тактик и мениджър,страшно много го уважавам!
пп:На моменти Тата Мартино,леко ми прилича на него

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Даже още ме е яд, че Гус не поостана още малко.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Angel CFC написа:Говори се за размяна на Мата с Ди Мария! Мнения?
Sardukar написа:Но май не е тя
Nomer_9 написа:Angel CFC написа:Говори се за размяна на Мата с Ди Мария! Мнения?
И двамата имат и добри и лоши страни. Ди Мария е по бърз и директен, с по добра физика и като цяло би се вписал по- добре във философията на Моу, но чисто футболно- като интелект,техника, поглед и завършващ удар, Мата е с класи над аржентинчето.
И все пак, ако това е стилът (който проповядваме в момента), който категорично ще се налага в Челси, една такава размяна би била правилен ход и за нас като отбор и за Мата като футболист
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Nomer_9 написа:Angel CFC написа:Говори се за размяна на Мата с Ди Мария! Мнения?
И двамата имат и добри и лоши страни. Ди Мария е по бърз и директен, с по добра физика и като цяло би се вписал по- добре във философията на Моу, но чисто футболно- като интелект,техника, поглед и завършващ удар, Мата е с класи над аржентинчето.
И все пак, ако това е стилът (който проповядваме в момента), който категорично ще се налага в Челси, една такава размяна би била правилен ход и за нас като отбор и за Мата като футболист
Ди Мария в началото не го харесвах. Точно като столипиновски циганин изглежда, ама мисля, че има място при нас като ротация на Вилиян и Азар
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта