nosmoky написа:venom написа:GOLEADOR написа:Red joker написа:GOLEADOR написа:100-йчо с тази селекция взимаше двубоя с подуянци от раз.Но ще е безумие ако се тръгне да се сменя треньора.Защо въобще ГГ махна Янев,трябвше да му се даде време на Ицо и съм сигурен,че резултатите на ЦСКА щяха да са по-добри от тези в момента!
Само ти ли не разбра,че Ицо Янев си тръгна,защото искаше да продължи с наличните футболисти от В група,без да му се прави селекция![]()
п.п.Стойчо ги бие и без селекция
Още по-добре.Този тим на ЦСКА (от В група) запали много деца по червената идея,жалко,че вместо да се налага този модел ГГ избра да следва пътя на Гела.
П.П.
100-йчо и с 11 случайни от публиката щеше да разкрие несъстоятелния Левски.
Аз също съм на мнение, че смяната на Янев беше грешка. Дори и да бяхме продължили да играем със същите футболисти от началото на сезона едва ли сега щяхме да сме много по-надолу в класирането. Всичко това, обаче е в миналото. Йорданеску, правилния човек или не, ние си го избрахме. Сега, според мен, освен ако няма някакви сериозни сътресения в играта и излагации, той трябва да бъде оставен да си изпълни договора докрай.
Не е по-добре пич, защото всеки слаб резултат променя нагласата на хората. Тея, които най-много жалят отбора от В група, първи щяха да оплюят ГГ, че не е извадил пари за футболисти и гледа да мине тънко.
ЦСКА в момента полага основи за Лига Европа другото лято. Никой не иска нови Мура и Зимбру.
Колегата го е написал..Ицо си искаше момчетата от миналата година..имаше разделение в отбора.
Не е сериозно да ти предлагат Пинто и ти да викаш искам си Данчо Йорданов.
Тези неща се правят постепенно. Янев взе няколко (всъщност доста) нови играчи и запази част от старите, зимата евентуално щеше да има още двама-трима, като се установи, на кои позиции са най-нужни. Сега с 27 нови играчи се вижда, че вече 5-6 мача не можем да се осъзнаем къде се намираме. Дано поне дето викаш за лига европа да са готови...