Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venom

Re: Едуард Йорданеску е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот venom » 17 окт 2016 18:00

nosmoky написа:
venom написа:
GOLEADOR написа:
Red joker написа:
GOLEADOR написа:100-йчо с тази селекция взимаше двубоя с подуянци от раз.Но ще е безумие ако се тръгне да се сменя треньора.Защо въобще ГГ махна Янев,трябвше да му се даде време на Ицо и съм сигурен,че резултатите на ЦСКА щяха да са по-добри от тези в момента!

Само ти ли не разбра,че Ицо Янев си тръгна,защото искаше да продължи с наличните футболисти от В група,без да му се прави селекция :!: :idea:
п.п.Стойчо ги бие и без селекция :twisted:

Още по-добре.Този тим на ЦСКА (от В група) запали много деца по червената идея,жалко,че вместо да се налага този модел ГГ избра да следва пътя на Гела.
П.П.
100-йчо и с 11 случайни от публиката щеше да разкрие несъстоятелния Левски. ;)

Аз също съм на мнение, че смяната на Янев беше грешка. Дори и да бяхме продължили да играем със същите футболисти от началото на сезона едва ли сега щяхме да сме много по-надолу в класирането. Всичко това, обаче е в миналото. Йорданеску, правилния човек или не, ние си го избрахме. Сега, според мен, освен ако няма някакви сериозни сътресения в играта и излагации, той трябва да бъде оставен да си изпълни договора докрай.

Не е по-добре пич, защото всеки слаб резултат променя нагласата на хората. Тея, които най-много жалят отбора от В група, първи щяха да оплюят ГГ, че не е извадил пари за футболисти и гледа да мине тънко.
ЦСКА в момента полага основи за Лига Европа другото лято. Никой не иска нови Мура и Зимбру.
Колегата го е написал..Ицо си искаше момчетата от миналата година..имаше разделение в отбора.
Не е сериозно да ти предлагат Пинто и ти да викаш искам си Данчо Йорданов.

Тези неща се правят постепенно. Янев взе няколко (всъщност доста) нови играчи и запази част от старите, зимата евентуално щеше да има още двама-трима, като се установи, на кои позиции са най-нужни. Сега с 27 нови играчи се вижда, че вече 5-6 мача не можем да се осъзнаем къде се намираме. Дано поне дето викаш за лига европа да са готови...

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 17 окт 2016 18:17

Реално за ниво Лига Европа от състава миналата година стават Чорбаджийски, П.Йорданов и Галчев. И то за резерви или Чорбата титуляр с много условности и със стабилен партньор. Демек имаш 1 година, за да вземеш останалите 20-ина играчи. Когато и както и да ги взимаш, все няма да е правилно и ще трябва време. Просто скокът в нивото е твърде голям.
До зимата трябва да минимализираме щетите.
На пролет имаме много тежки гостувания + 3 мача с Левски + 3 мача с Лудогорец.
С 3 качествени попълнения и обиграване на наличните се надявам да бъдем доста по-силен отбор.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 окт 2016 20:15

venom написа:
GOLEADOR написа:
Red joker написа:
GOLEADOR написа:100-йчо с тази селекция взимаше двубоя с подуянци от раз.Но ще е безумие ако се тръгне да се сменя треньора.Защо въобще ГГ махна Янев,трябвше да му се даде време на Ицо и съм сигурен,че резултатите на ЦСКА щяха да са по-добри от тези в момента!

Само ти ли не разбра,че Ицо Янев си тръгна,защото искаше да продължи с наличните футболисти от В група,без да му се прави селекция :!: :idea:

Още по-добре.Този тим на ЦСКА (от В група) запали много деца по червената идея,жалко,че вместо да се налага този модел ГГ избра да следва пътя на Гела.
П.П.

Аз също съм на мнение, че смяната на Янев беше грешка. Дори и да бяхме продължили да играем със същите футболисти от началото на сезона едва ли сега щяхме да сме много по-надолу в класирането. Всичко това, обаче е в миналото. Йорданеску, правилния човек или не, ние си го избрахме. Сега, според мен, освен ако няма някакви сериозни сътресения в играта и излагации, той трябва да бъде оставен да си изпълни договора докрай.

Много трябва да внимава в мача с „кренвиршите“-от там може да дойдат излагациите,най-вече :idea: !Янев си тръгна,защото искаше да си играе с отборът от В ГРУПА,по сантиментални причини,може би.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

venom

Мнениеот venom » 17 окт 2016 21:47

Red joker написа:
venom написа:
GOLEADOR написа:
Red joker написа:

П.П.

Много трябва да внимава в мача с „кренвиршите“-от там може да дойдат излагациите,най-вече :idea: !Янев си тръгна,защото искаше да си играе с отборът от В ГРУПА,по сантиментални причини,може би.

Мачът с Лудогорец е троен, както може да паднем с разлика, така може и да измъкнем победа, доказателство е мачът Левски - Лудогорец. Ама дори да получим разгром, не дай боже, един мач не може да бъде основателна причина за уволнение. Виж ако направи 3-4 поредни загуби, или дълга серия от мачове без победа - да се изпарява.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 окт 2016 06:59

Ти мислиш ли, че мача на Герена се игра на 100% от Л-ц ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

venom

Мнениеот venom » 18 окт 2016 09:51

Red joker написа:Ти мислиш ли, че мача на Герена се игра на 100% от Л-ц ;)

А кой им е виновен? Те имат 20 класни за българското първенство играчи и от всички тях на Герена избраха да пуснат тези, който след 3 дена ще играят клалификация за ШЛ. Факт е, че се дънят от време на време. Ако нашите се стегнат в следващите два мача може и да успеят да вземат нещо в Разград.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 окт 2016 10:36

Стойчо има да отговаря на доста въпроси около фалита на старото АД!
Не мисля, че е удачно въобще да се споменава името му в този момент.

.... и как така никой не вижда прогреса на играта ни в средата на терена? Започнахме сезона с Малинов и Галчев. Губехме първа, губехме и втора топка .... в средата зееше дупка от 25-30 метра, топка без фал не се отнемаше, на всичкото отгоре, централните защитници трябваше да помагат и за високите топки в центъра.

На този етап е кощунство да се коментира смяна на треньора.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 18 окт 2016 10:50

Вижда се напредък, но наистина си трябва време колкото и да не ми се иска...
Да, добрите играчи се адаптират бързо, но само при условие, че вече има изграден колектив и новите са максимум 2-3.
Това го съдя от опит - например ако мен ме направят шеф на друг отдел в който повечето служители са нови, със сигурност ще е доста трудно в началото. Естествено ако имаш правилните хора след време всичко ще потръгне както трябва.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 окт 2016 14:42

След като очевидно няма аргументи да се коментира играта в нападение, след като е очевидно че отзад не седим хич добре ... какво остана - ще се развива тероия за подобрение в играта в средата?!? И на каква база? Бил сменил Малинов с португалците. По тая логика заслугата е изцяло на Ст.Стоилов ... Аз все си мисля, че на треньорите им се плаща целия отбор да играе все под-бре. А не да си коментираме отделни играчи ....

Както и да е, ще се радвам румънеца да опровергаем скептицизма ми. Ще коментираме на полусезона, ако още е треньор.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 18 окт 2016 15:46

В момента и аз съм на кантар за Йорданеску, даже въобще не исках да се сменя Янев. Но щом ръководството така е преценило трябва да се даде време до края на полусезона на румънеца. И аз се надявам да опровергае всички.

Върни се в “Архив”