Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Левски продаде Исмаил Иса в Турция
Влади влизай в раздела чети и снощи още напраиха такава тема и я смесиха с трансферите : )

Офтопик: 
- BLUE CHAMPIONS
Много се чудя на хората за които форума на Гонг е само главната страница 

Офтопик: 
Аз лично никога не съм го харесвал като футболист , а ако е вярно че са му взели 200 000 то тогава батков и гонзо трябва да почерпят  ). За 200 бона могат да се вземат поне 3-ма не по лоши футболисти от него  (от "черните" държави)
). За 200 бона могат да се вземат поне 3-ма не по лоши футболисти от него  (от "черните" държави)

). За 200 бона могат да се вземат поне 3-ма не по лоши футболисти от него  (от "черните" държави)
). За 200 бона могат да се вземат поне 3-ма не по лоши футболисти от него  (от "черните" държави)1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
						2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- vladitol
- Контакти:
Middlesbrough написа:Влади влизай в раздела чети и снощи още напраиха такава тема и я смесиха с трансферите : )
Извинявайте , помислих за важно да има отделна тема , но изтрийте я наистина не е хубаво да се разводняват теми за Трансфери

Support Stan! 
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
						Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Re: Всекидневна около Левски.....
Е, моля ви се, тази фотографка си е чиста провокация  

http://gong.bg/uploads/photos_more/2011 ... _21383.jpg

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
форума на Гонг изглежда по абсурден начин,темите на главната страница се появяват по абсолютно неясни критерии, така че изобщо не ме учудва хаоса който цари , не е моя работа вероятно но не вярвам да е проблем да се премине на по модерна система , което ще доведе и до увеличаване на броя коментиращи , и в резултат и на посещаемостта на сайта

- bigbonusprize
- Контакти:
Middlesbrough написа:http://vbox7.com/play:2146067b

Любим мой момент. Винаги верни!

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
stg333 написа:форума на Гонг изглежда по абсурден начин,темите на главната страница се появяват по абсолютно неясни критерии, така че изобщо не ме учудва хаоса който цари , не е моя работа вероятно но не вярвам да е проблем да се премине на по модерна система , което ще доведе и до увеличаване на броя коментиращи , и в резултат и на посещаемостта на сайта
начинът по който изглежда форума е старомоден и катастрофален
дано администраторите се заемат да го оправят ,че да се повиши качеството и на коментарите и на форума като цяло
поздрав до модераторите /герои/ който се мъчат да въвеждат някакъв ред и дискусия
- BLUE CHAMPIONS
ehh написа:Е, моля ви се, тази фотографка си е чиста провокация
Като гледах снимките се замислих за съпругите на футболистите и се сетих,че мин.година някъде края на ноември или началото на декември излезе информация за Дъстли Мюлдер и съпругата му, че се скарали,тя му вдигнала скандал,че неможела да живее повече в тази държава, взела децата и се прибрала в Холандия. В момента не знам какво е положението,ако някой разполага с информация нека сподели, дали са разделени или се е върнала жена му
 защото все пак личния живот на футболистите оказва немалко влияние върху спортната им форма
  защото все пак личния живот на футболистите оказва немалко влияние върху спортната им форма 
Офтопик: 
- milen.hristov
- Контакти:
Мисля,че няма нужда от коментар,знаете къде ще намерите темата