Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Левски продаде Исмаил Иса в Турция
Влади влизай в раздела чети и снощи още напраиха такава тема и я смесиха с трансферите : )

Офтопик:
- BLUE CHAMPIONS
Много се чудя на хората за които форума на Гонг е само главната страница 
Офтопик:
Аз лично никога не съм го харесвал като футболист , а ако е вярно че са му взели 200 000 то тогава батков и гонзо трябва да почерпят
). За 200 бона могат да се вземат поне 3-ма не по лоши футболисти от него (от "черните" държави)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- vladitol
- Контакти:
Middlesbrough написа:Влади влизай в раздела чети и снощи още напраиха такава тема и я смесиха с трансферите : )
Извинявайте , помислих за важно да има отделна тема , но изтрийте я наистина не е хубаво да се разводняват теми за Трансфери
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Re: Всекидневна около Левски.....
Е, моля ви се, тази фотографка си е чиста провокация
http://gong.bg/uploads/photos_more/2011 ... _21383.jpg
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
форума на Гонг изглежда по абсурден начин,темите на главната страница се появяват по абсолютно неясни критерии, така че изобщо не ме учудва хаоса който цари , не е моя работа вероятно но не вярвам да е проблем да се премине на по модерна система , което ще доведе и до увеличаване на броя коментиращи , и в резултат и на посещаемостта на сайта
- bigbonusprize
- Контакти:
Middlesbrough написа:http://vbox7.com/play:2146067b
Любим мой момент. Винаги верни!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
stg333 написа:форума на Гонг изглежда по абсурден начин,темите на главната страница се появяват по абсолютно неясни критерии, така че изобщо не ме учудва хаоса който цари , не е моя работа вероятно но не вярвам да е проблем да се премине на по модерна система , което ще доведе и до увеличаване на броя коментиращи , и в резултат и на посещаемостта на сайта
начинът по който изглежда форума е старомоден и катастрофален
дано администраторите се заемат да го оправят ,че да се повиши качеството и на коментарите и на форума като цяло
поздрав до модераторите /герои/ който се мъчат да въвеждат някакъв ред и дискусия
- BLUE CHAMPIONS
ehh написа:Е, моля ви се, тази фотографка си е чиста провокация![]()
Като гледах снимките се замислих за съпругите на футболистите и се сетих,че мин.година някъде края на ноември или началото на декември излезе информация за Дъстли Мюлдер и съпругата му, че се скарали,тя му вдигнала скандал,че неможела да живее повече в тази държава, взела децата и се прибрала в Холандия. В момента не знам какво е положението,ако някой разполага с информация нека сподели, дали са разделени или се е върнала жена му
Офтопик:
- milen.hristov
- Контакти:
Мисля,че няма нужда от коментар,знаете къде ще намерите темата