Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2013 00:11

Оххх,аз снощи(до тази сутрин де) се напих с двама локомотивци и един славист :lol: Голям смях бяхме :lol: Аз левскар,другия славист и двама фенове на Локо Сф,пиещи след мача им в Любимец :lol: Че накрая се събрахме с един приятел,с който не бяхме се виждали от много години 8-) Той е бивш тенисист(на маса),дори е бил няколко пъти републикански шампион и от много години си живее в Германия.Абе добър си беше.Той пък се оказа че вече работи в спортния мениджъмнт.Фирма занимаваща се предимно с мениджмънт на футболисти и тенисисти(на корт).На всичкото отгоре се оказа,че имат футболисти и в Байерн 8-) А като ми каза че и Джеко е техен и станах :shock: :shock: :shock:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 авг 2013 00:20

CTAHKO написа:Оххх,аз снощи(до тази сутрин де) се напих с двама локомотивци и един славист :lol: Голям смях бяхме :lol: Аз левскар,другия славист и двама фенове на Локо Сф,пиещи след мача им в Любимец :lol: Че накрая се събрахме с един приятел,с който не бяхме се виждали от много години 8-) Той е бивш тенисист(на маса),дори е бил няколко пъти републикански шампион и от много години си живее в Германия.Абе добър си беше.Той пък се оказа че вече работи в спортния мениджъмнт.Фирма занимаваща се предимно с мениджмънт на футболисти и тенисисти(на корт).На всичкото отгоре се оказа,че имат футболисти и в Байерн 8-) А като ми каза че и Джеко е техен и станах :shock: :shock: :shock:

:mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 05 авг 2013 00:29

CTAHKO написа:Оххх,аз снощи(до тази сутрин де) се напих с двама локомотивци и един славист :lol: Голям смях бяхме :lol: Аз левскар,другия славист и двама фенове на Локо Сф,пиещи след мача им в Любимец :lol: Че накрая се събрахме с един приятел,с който не бяхме се виждали от много години 8-) Той е бивш тенисист(на маса),дори е бил няколко пъти републикански шампион и от много години си живее в Германия.Абе добър си беше.Той пък се оказа че вече работи в спортния мениджъмнт.Фирма занимаваща се предимно с мениджмънт на футболисти и тенисисти(на корт).На всичкото отгоре се оказа,че имат футболисти и в Байерн 8-) А като ми каза че и Джеко е техен и станах :shock: :shock: :shock:

Няма ли някоя изцепка да разкажеш :mrgreen:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2013 00:32

becks32milan написа:
CTAHKO написа:Оххх,аз снощи(до тази сутрин де) се напих с двама локомотивци и един славист :lol: Голям смях бяхме :lol: Аз левскар,другия славист и двама фенове на Локо Сф,пиещи след мача им в Любимец :lol: Че накрая се събрахме с един приятел,с който не бяхме се виждали от много години 8-) Той е бивш тенисист(на маса),дори е бил няколко пъти републикански шампион и от много години си живее в Германия.Абе добър си беше.Той пък се оказа че вече работи в спортния мениджъмнт.Фирма занимаваща се предимно с мениджмънт на футболисти и тенисисти(на корт).На всичкото отгоре се оказа,че имат футболисти и в Байерн 8-) А като ми каза че и Джеко е техен и станах :shock:

Няма ли някоя изцепка да разкажеш :mrgreen:

Ами аз ги бъзиках,че и тримата имат голям повод за празник и им вдигах наздраве :lol: Те пък да не ми останат длъжни,след всяка моя закачка ми разказваха вица за вестника и Левски :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 05 авг 2013 00:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 авг 2013 00:33

CTAHKO написа:Ами аз ги бъзиках,че и тримата имат голям повод за празник :lol: Те пък да не ми останат длъжни,ми разказваха вица за вестника и Левски :lol:

Къв е тоя виц бе :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2013 00:35

siniq_fen написа:
CTAHKO написа:Ами аз ги бъзиках,че и тримата имат голям повод за празник :lol: Те пък да не ми останат длъжни,ми разказваха вица за вестника и Левски :lol:

Дето един левскар отишъл да си купи спортен вестник и продавача му казал да го носи много внимателно и да не го тръска много,че Левски ще изпадне :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 авг 2013 00:35

CTAHKO написа:
siniq_fen написа:

Дето един левскар отишъл да си купи спортен вестник и продавача му казал да го носи много внимателно и да не го тръска много,че Левски ще изпадне :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 05 авг 2013 00:39

CTAHKO написа:
siniq_fen написа:

На няколко уискита сигурно е бил по-смешен :lol: :lol: :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 авг 2013 00:42

becks32milan написа:
CTAHKO написа:
siniq_fen написа:

На няколко уискита сигурно е бил по-смешен :lol: :lol: :lol:

:mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2013 00:42

Ние сме водкажии :) Тримата одумкахме 2 бутилки Финландия,а слависта се плюнчеше на едни мастики(Перно) и ни вмирисваше живота :lol:Е,той и тенисиста помагаше и даде своя принос де :lol:

Върни се в “Свободна зона”