Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Оххх,аз снощи(до тази сутрин де) се напих с двама локомотивци и един славист
Голям смях бяхме
Аз левскар,другия славист и двама фенове на Локо Сф,пиещи след мача им в Любимец
Че накрая се събрахме с един приятел,с който не бяхме се виждали от много години
Той е бивш тенисист(на маса),дори е бил няколко пъти републикански шампион и от много години си живее в Германия.Абе добър си беше.Той пък се оказа че вече работи в спортния мениджъмнт.Фирма занимаваща се предимно с мениджмънт на футболисти и тенисисти(на корт).На всичкото отгоре се оказа,че имат футболисти и в Байерн
А като ми каза че и Джеко е техен и станах

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Оххх,аз снощи(до тази сутрин де) се напих с двама локомотивци и един славистГолям смях бяхме
Аз левскар,другия славист и двама фенове на Локо Сф,пиещи след мача им в Любимец
Че накрая се събрахме с един приятел,с който не бяхме се виждали от много години
Той е бивш тенисист(на маса),дори е бил няколко пъти републикански шампион и от много години си живее в Германия.Абе добър си беше.Той пък се оказа че вече работи в спортния мениджъмнт.Фирма занимаваща се предимно с мениджмънт на футболисти и тенисисти(на корт).На всичкото отгоре се оказа,че имат футболисти и в Байерн
![]()
![]()
Само Левски!
- becks32milan
- Контакти:
CTAHKO написа:Оххх,аз снощи(до тази сутрин де) се напих с двама локомотивци и един славистГолям смях бяхме
![]()
![]()
Няма ли някоя изцепка да разкажеш
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
becks32milan написа:CTAHKO написа:Оххх,аз снощи(до тази сутрин де) се напих с двама локомотивци и един славистГолям смях бяхме
![]()
Няма ли някоя изцепка да разкажеш
Ами аз ги бъзиках,че и тримата имат голям повод за празник и им вдигах наздраве
Последна промяна от CTAHKO на 05 авг 2013 00:33, променено общо 1 път.
CTAHKO написа:Ами аз ги бъзиках,че и тримата имат голям повод за празникТе пък да не ми останат длъжни,ми разказваха вица за вестника и Левски
Къв е тоя виц бе
Само Левски!
siniq_fen написа:CTAHKO написа:Ами аз ги бъзиках,че и тримата имат голям повод за празникТе пък да не ми останат длъжни,ми разказваха вица за вестника и Левски
Къв е тоя виц бе
Дето един левскар отишъл да си купи спортен вестник и продавача му казал да го носи много внимателно и да не го тръска много,че Левски ще изпадне
CTAHKO написа:siniq_fen написа:CTAHKO написа:Ами аз ги бъзиках,че и тримата имат голям повод за празникТе пък да не ми останат длъжни,ми разказваха вица за вестника и Левски
Къв е тоя виц бе
Дето един левскар отишъл да си купи спортен вестник и продавача му казал да го носи много внимателно и да не го тръска много,че Левски ще изпадне![]()
![]()
Само Левски!
- becks32milan
- Контакти:
CTAHKO написа:siniq_fen написа:CTAHKO написа:Ами аз ги бъзиках,че и тримата имат голям повод за празникТе пък да не ми останат длъжни,ми разказваха вица за вестника и Левски
Къв е тоя виц бе
Дето един левскар отишъл да си купи спортен вестник и продавача му казал да го носи много внимателно и да не го тръска много,че Левски ще изпадне![]()
![]()
На няколко уискита сигурно е бил по-смешен
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
becks32milan написа:CTAHKO написа:siniq_fen написа:CTAHKO написа:Ами аз ги бъзиках,че и тримата имат голям повод за празникТе пък да не ми останат длъжни,ми разказваха вица за вестника и Левски
Къв е тоя виц бе
![]()
На няколко уискита сигурно е бил по-смешен![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Ние сме водкажии
Тримата одумкахме 2 бутилки Финландия,а слависта се плюнчеше на едни мастики(Перно) и ни вмирисваше живота
Е,той и тенисиста помагаше и даде своя принос де