CTAHKO написа:durex написа:За това че мястото му е точно в Италия. Колкото до Интер прав си че няма какво да прави и без това не го искам,защото много ще ни станат нападателите които са минали 30те години
От стилът му на игра,както и дълголетието на футболистите играещи в Италианското първенство и то точно в тези двата отбора,които описах.Не зная на какво се дължи.Дали на медицинските екипи,дали на възстановителните процедури,дали на методиката на тренировките,но е факт,че ако иска даиграе повечко време,а не 1-2 години активно,там му е мястото.Относно стилът му на игра,дали го харесваш ти,аз или който и да е или не,това е без значениеЧовекът се е доказал в две различни първенства и не вярвам аз и ти да сме по-големи специалисти от САФ,Мартин Йол или Клаус Топмьолер.Както и от ръководството на Ювентус де
Защо само оставаш с впечатлението че не харесвам Бербо? Напротив,харесвам го много,но си мисля че в Италия няма да му потръгне играта. Както казах ако иде в Юве пак ще е резерва,защото имат много нападатели повече от на Юнайтед дори