JuveNews: Искат Бербатов в Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: JuveNews:Бербатов отива в Юве

Мнениеот durex » 03 апр 2012 18:36

CTAHKO написа:
durex написа:За това че мястото му е точно в Италия. Колкото до Интер прав си че няма какво да прави и без това не го искам,защото много ще ни станат нападателите които са минали 30те години ;)

От стилът му на игра,както и дълголетието на футболистите играещи в Италианското първенство и то точно в тези двата отбора,които описах.Не зная на какво се дължи.Дали на медицинските екипи,дали на възстановителните процедури,дали на методиката на тренировките,но е факт,че ако иска даиграе повечко време,а не 1-2 години активно,там му е мястото.Относно стилът му на игра,дали го харесваш ти,аз или който и да е или не,това е без значение ;) Човекът се е доказал в две различни първенства и не вярвам аз и ти да сме по-големи специалисти от САФ,Мартин Йол или Клаус Топмьолер.Както и от ръководството на Ювентус де :)

Защо само оставаш с впечатлението че не харесвам Бербо? Напротив,харесвам го много,но си мисля че в Италия няма да му потръгне играта. Както казах ако иде в Юве пак ще е резерва,защото имат много нападатели повече от на Юнайтед дори ;)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 апр 2012 18:37

da12 написа:
storm написа:Аз в подобен трансфер виждам удоволствие от това да виждам през 5 мин по сайтовете, какво става в Юве.. Юве ще стане най популярния отбор ще има много новини за него, а и много вероятно да купят Калчото, като естествено Юве ще е отбора който ще му предават мачове най много.. :mrgreen:

+1987

Прав си и Бербатов може пак да стои на пейката, но задължително на Юве всичките мачове от груповата фаза на ШЛ ще се дават пряко по БГ Телевизия :lol: .

Аз напълно забравих за Шампионската Лига... :) :mrgreen:
Догодина ще гледаме Ювентус-Копенхаген вместо Реал М-Милан.. безценнооооо.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 03 апр 2012 18:38

Извинявам се за офтопика.
Някой може ли да ми даде линк към сайт където мога да видя статистика от мачовете на Ювентус през сезона - публика, резултати и др.
И още един въпрос. Някой знае ли дали това е рекорд за Юве от толкова мачове без загуба за първенството и какъв е рекорда за без загуба по принцип в Италия.

Благодаря!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 апр 2012 18:39

storm написа:
da12 написа:
storm написа:Аз в подобен трансфер виждам удоволствие от това да виждам през 5 мин по сайтовете, какво става в Юве.. Юве ще стане най популярния отбор ще има много новини за него, а и много вероятно да купят Калчото, като естествено Юве ще е отбора който ще му предават мачове най много.. :mrgreen:

+1987

Прав си и Бербатов може пак да стои на пейката, но задължително на Юве всичките мачове от груповата фаза на ШЛ ще се дават пряко по БГ Телевизия :lol: .

Аз напълно забравих за Шампионската Лига... :) :mrgreen:
Догодина ще гледаме Ювентус-Копенхаген вместо Реал М-Милан.. безценнооооо.. :mrgreen:

Абе баш дербита ще си гледаме във вашата група,защото няма да сте поставени и задължително ще се падне някой силен отбор във вашата група ;)

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 03 апр 2012 18:39

Добре ще е и за Берба,и за Юве.Ще е прекрасен трансфер,дано му провърви.Успех на Бербатов!!! :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 апр 2012 18:40

durex написа:
CTAHKO написа:
durex написа:За това че мястото му е точно в Италия. Колкото до Интер прав си че няма какво да прави и без това не го искам,защото много ще ни станат нападателите които са минали 30те години ;)

От стилът му на игра,както и дълголетието на футболистите играещи в Италианското първенство и то точно в тези двата отбора,които описах.Не зная на какво се дължи.Дали на медицинските екипи,дали на възстановителните процедури,дали на методиката на тренировките,но е факт,че ако иска даиграе повечко време,а не 1-2 години активно,там му е мястото.Относно стилът му на игра,дали го харесваш ти,аз или който и да е или не,това е без значение ;) Човекът се е доказал в две различни първенства и не вярвам аз и ти да сме по-големи специалисти от САФ,Мартин Йол или Клаус Топмьолер.Както и от ръководството на Ювентус де :)

Защо само оставаш с впечатлението че не харесвам Бербо? Напротив,харесвам го много,но си мисля че в Италия няма да му потръгне играта. Както казах ако иде в Юве пак ще е резерва,защото имат много нападатели повече от на Юнайтед дори ;)

Житните бегачи от МЮ ги остави :) Футболистите на МЮ които ми харесват са Валенсия и Бербатов 8-) Само че нашия заради английските дръвчета го заковаха като твърда резерва :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 апр 2012 18:43

Ами Станко да ти кажа по-добър от Бербатов от нападателите им е само Рууни,нито Чикиджийто е по-добър да не говорим за Уелбек!

Потребителски аватар
DON Del Piero
Контакти:

Мнениеот DON Del Piero » 03 апр 2012 18:46

durex написа:
Има, при наличието на Куалярела,Дел Пиеро,Матри,Бориело,Вучинич ще си стои на скамейката пак! На него му трябва отбор в който да го ценят и който може да му осигури титулярно място!

Ей вземи се стегни,че ми приличаш на спукан кондом!!! На Алекс,това ще е последна година(за съжаление ),бориело си отива (голям кеф)А берба ще е много голям удар.И Като дойде ще ви дупчи мрежите.И по добре не говори като не разбираш...ама и аз пък ,какво обяснявам на фен на отбор.Който следващите 20 години няма да са шампиони освен ако не им дадат служебно някоя титла,ей така да неги забрават в европа.

Надявам се Бербатов да дойде при нас.Има какво да даде на отбора и то в голямо количество

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 03 апр 2012 18:46

durex написа:Абе баш дербита ще си гледаме във вашата група,защото няма да сте поставени и задължително ще се падне някой силен отбор във вашата група ;)
Те най-вероятно ще са в 3-та, ако не и в 4-та урна и при една група с Реал М и Сити като нищо пак да отпаднат през есента. :mrgreen: :mrgreen:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 03 апр 2012 18:47

отборът на Пловдив написа:Извинявам се за офтопика.
Някой може ли да ми даде линк към сайт където мога да видя статистика от мачовете на Ювентус през сезона - публика, резултати и др.
И още един въпрос. Някой знае ли дали това е рекорд за Юве от толкова мачове без загуба за първенството и какъв е рекорда за без загуба по принцип в Италия.

Благодаря!

Мога да ти кажа, че Вардар Скопие, Дебрецен и Шериф Тираспол са другите отбори в Европа без загубен мач от началото на сезона, но пък те един първенства македонско, унгарско и молдовско :lol:. Иначе май ще е рекорд ако завършим сезона без загуба специално за Италия, мисля че го четох някъде.

А тва е сайта за подробна статистика има всичко в него.

http://www.transfermarkt.de/de/juventus ... n_506.html
Последна промяна от da12 на 03 апр 2012 18:48, променено общо 1 път.

Върни се в “Ювентус”