john barnes написа:iznenada написа:Барнс ,чакам отговор ? Кой беше по класния отбор снощи ? Надиграхме ли ги по всички параграфи ? Нека те чуя ? Казах ли аз ,че Ливърпул израства ,още след промяната на схемата срещу съдийското отборче и напипването на правилните титуляри ? Убихме първия във ВЛ .И за това е виновно единствено и само -лицето Брендън Роджърс !! Има сумати форуми ,в които всекидневно се плюе незаслужено по този човек .Липсва уважението .
Много моля ,всички които нямат нужното уважение ,да се насочат към тези форуми .Оставете поне един нормален форум ,в който реално се гледа на нещата и я има вярата в треньора и отбора .
Така е,надиграхме ги. Но...мастията си взе хикса и ще ни отстрани. Прогрес в играта има,ако обаче почне да налага пак ловрен и глен,не ми се мисли. За голаджия че нямаме,там е ясно. Дано си прав за трофей тая година,но аз съм скептичен.
А така ,това исках да чуя ..признателност и мнение без обиди към Роджърс.
Треньора чува петела ,щом аз ти казвам ,ще ме слушаш .Знаеш ,че много ми е ясна тая игра .Следя му внимателно работата и ходовете . Ливърпул е в сигурни ръце ,бъдете спокойни и стига сте плюли ,защото станахте сумати пъти вече за смях.
Гледай само какво превъзходство ?? Видя ли за какво става въпрос ? И чиста дузпа не ни даде тоя престъпник . Не можаха да минат центъра .Удар нямаха във вратата ! То и аз можех да пазя в тоя мач . Само един удар накрая имаха и той беше в облаците. Видя ли за каква преса и борба по целия терен става въпрос ? Убихме ги .И това се води отбор ,който е най добър във ВЛ и има шансове да спечели ШЛ ,нали така ?Сверихме часовниците . Значи ,прави си сметката ,къде се намираме ние в момента и дали нямаме шансове да спечелим купи тоя сезон и да влезем отново в топ 4 ??
Само незнам как с тоя страхлив треньор ,Челси ще спечелят ,каквото и да е било ,но това е друга тема ,ти ми знаеш мнението за Моуринката ,няма нужда да се повтарям и потретвам.
Кви са тия прогнози 1-3 ? Когато сме сила ,няма да ви е страх от никой и ще вярвате в успеха .В момента сме сила и ще ставаме още по голяма сила ..само стой и гледай..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.