|КУК|Ливърпул - Челси|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: |КУК|Ливърпул - Челси|

Мнениеот glarus_ds » 21 яну 2015 04:51

Ще сложа мнението си за мача и тук:
"Няма какво да се лъжем, играхме много слабо. Нямаше никакво желание, борба, агресия. Ливърпул определено ни надиграха. Според мен започнахме с добър състав, но не се получи. Не обвинявам никой. Ливърпул си заслужаваха да ни победят. Единствено не знам защо Моу не предприе по-ранни смени. Както и да е. Играхме лошо, но резултата е приемлив с оглед играта на Ливърпул :mrgreen: Иванович и Кейхил не бяха на 100% концентрирани в защита, но какво да кажем за тромавата игра в центъра, където рядко печелехме единоборство? Хубавото е, че не загубихме ;) "

А иначе, на Моста всичко е възможно, ще видим другия вторник какво ще стане ;) Иначе и Ливърпул спечели малко незаслужено ШЛ през 2005, и Челси също малко с късмет спечели ШЛ през 2012... Това е футбола, днес ти връзва, утре не.... Какво да се прави. Поздравявам коректните фенове на Ливърпул ;)
CHELSEA

iznenada

Мнениеот iznenada » 21 яну 2015 08:46

Барнс ,чакам отговор ? Кой беше по класния отбор снощи ? Надиграхме ли ги по всички параграфи ? Нека те чуя ? Казах ли аз ,че Ливърпул израства ,още след промяната на схемата срещу съдийското отборче и напипването на правилните титуляри ? Убихме първия във ВЛ .И за това е виновно единствено и само -лицето Брендън Роджърс !! Има сумати форуми ,в които всекидневно се плюе незаслужено по този човек .Липсва уважението .
Много моля ,всички които нямат нужното уважение ,да се насочат към тези форуми .Оставете поне един нормален форум ,в който реално се гледа на нещата и я има вярата в треньора и отбора .
Последна промяна от iznenada на 21 яну 2015 09:20, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 яну 2015 09:06

Лично аз съм доста изненадан.
Надиграхте тотално съперника и заслужавахте победата.
Прогреса в играта ви е очевиден. Ако продължавате в същия дух, топ 4 ви е сигурен.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 21 яну 2015 09:08

Ivanov_95 написа:
ralka_levskarka написа:Мани, синичките не коментирайте, вижте вие с какви играчи разполагате, ние с какви разполагаме и се засрамете малко.

За нас в момента приоритет е първенството и този сезон много ясно се вижда.Искаме на всяка цена да вземем титлата а останалото е бонус.Моу днес беше излязъл за Х и си го получи.Видя се в мача за първенство,че когато искахме да ви бием го направихме.

Кога за последните 5г не сте играли срещу Ливърпул като опълченци и сте надиграли Ливърпул както ви надиграха снощи а ?!
Отново се видя , че Моу е царя срещу Соунзи и КПР , но срещу Ливърпул е истински опълченец !
Последните три мача преди снощният 10 гола , а срещу Ливърпул един точен удар във вратата и от измислена дузпа.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 21 яну 2015 09:12

Ако продължим да играем така и Стъридж не е загубил формата си от преди контузията, вероятно ще влезем в топ 4, а защо и да не пробваме нещо в Лига Европа :mrgreen:
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 яну 2015 09:18

Ivanov_95 написа:
ralka_levskarka написа:Мани, синичките не коментирайте, вижте вие с какви играчи разполагате, ние с какви разполагаме и се засрамете малко.

За нас в момента приоритет е първенството и този сезон много ясно се вижда.Искаме на всяка цена да вземем титлата а останалото е бонус.Моу днес беше излязъл за Х и си го получи.Видя се в мача за първенство,че когато искахме да ви бием го направихме.

Ами биите ни и за тая купа, щом е много лесно, значи можете без много напрежение.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2015 09:43

iznenada написа:Барнс ,чакам отговор ? Кой беше по класния отбор снощи ? Надиграхме ли ги по всички параграфи ? Нека те чуя ? Казах ли аз ,че Ливърпул израства ,още след промяната на схемата срещу съдийското отборче и напипването на правилните титуляри ? Убихме първия във ВЛ .И за това е виновно единствено и само -лицето Брендън Роджърс !! Има сумати форуми ,в които всекидневно се плюе незаслужено по този човек .Липсва уважението .
Много моля ,всички които нямат нужното уважение ,да се насочат към тези форуми .Оставете поне един нормален форум ,в който реално се гледа на нещата и я има вярата в треньора и отбора .

Така е,надиграхме ги. Но...мастията си взе хикса и ще ни отстрани. Прогрес в играта има,ако обаче почне да налага пак ловрен и глен,не ми се мисли. За голаджия че нямаме,там е ясно. Дано си прав за трофей тая година,но аз съм скептичен.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 21 яну 2015 10:16

Ivanov_95 написа:

Приоритетите се определят по това какъв състав си пуснал, а не какъв резултат си постигнал. Моуриньо излезе с почти всички титуляри и е най-лесно след равен да кажеш "ама ние не искахме да ви бием". Естествено, че сте искали, след като в близките 10 дни нямате мач за първенство, а през уикенда играете с треторазряден отбор. Чак не знам как не се срамувате да пишете такива небивалици, разполагате с по-класен състав, по-доказан треньор (макар да се е доказал също така и като една страхлива мишка), разликата в трансферите и заплатите няма да я коментирам и сте били излезли за Х срещу Ливърпул, на когото всички се присмивате? :lol: Ех, наглост, наглост ...

iznenada

Мнениеот iznenada » 21 яну 2015 10:19

john barnes написа:
iznenada написа:Барнс ,чакам отговор ? Кой беше по класния отбор снощи ? Надиграхме ли ги по всички параграфи ? Нека те чуя ? Казах ли аз ,че Ливърпул израства ,още след промяната на схемата срещу съдийското отборче и напипването на правилните титуляри ? Убихме първия във ВЛ .И за това е виновно единствено и само -лицето Брендън Роджърс !! Има сумати форуми ,в които всекидневно се плюе незаслужено по този човек .Липсва уважението .

Така е,надиграхме ги. Но...мастията си взе хикса и ще ни отстрани. Прогрес в играта има,ако обаче почне да налага пак ловрен и глен,не ми се мисли. За голаджия че нямаме,там е ясно. Дано си прав за трофей тая година,но аз съм скептичен.

А така ,това исках да чуя ..признателност и мнение без обиди към Роджърс.
Треньора чува петела ,щом аз ти казвам ,ще ме слушаш .Знаеш ,че много ми е ясна тая игра .Следя му внимателно работата и ходовете . Ливърпул е в сигурни ръце ,бъдете спокойни и стига сте плюли ,защото станахте сумати пъти вече за смях.
Гледай само какво превъзходство ?? Видя ли за какво става въпрос ? И чиста дузпа не ни даде тоя престъпник . Не можаха да минат центъра .Удар нямаха във вратата ! То и аз можех да пазя в тоя мач . Само един удар накрая имаха и той беше в облаците. Видя ли за каква преса и борба по целия терен става въпрос ? Убихме ги .И това се води отбор ,който е най добър във ВЛ и има шансове да спечели ШЛ ,нали така ?Сверихме часовниците . Значи ,прави си сметката ,къде се намираме ние в момента и дали нямаме шансове да спечелим купи тоя сезон и да влезем отново в топ 4 ??
Само незнам как с тоя страхлив треньор ,Челси ще спечелят ,каквото и да е било ,но това е друга тема ,ти ми знаеш мнението за Моуринката ,няма нужда да се повтарям и потретвам.
Кви са тия прогнози 1-3 ? Когато сме сила ,няма да ви е страх от никой и ще вярвате в успеха .В момента сме сила и ще ставаме още по голяма сила ..само стой и гледай..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 21 яну 2015 10:41

Много добра игра на Ливърпул вчера срещу Челси, а з съм довелен!
Мисля, че това се дължи не само на факта, че играта ни като цяло е в подем, а и на явлението присъщо на Ливърпул да играяъ по-силно срещу по-силните съперници.

Челси според мен ни превъзхожда и в тактически и в игрови план - индивидуални качества на играчите и обиграност на тима като цяло, но вчера това не се видя. Това е доказателство, че с мотивация, тактическа дисциплина и много бягане може да се навакса разликата в класите с по-добре подготвените отбори от нас.
Мисля че ако продължаваме да играем подобно и с малко късмет можем да постигнем нещо значително този сезон (спечелване на купа или да завършим в Топ 6 отборите).

Напред към следващия мач!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Ливърпул”