Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
ДОЛУ, ДОЛУ , ДОЛУ , КАЗАХ! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Red Warrior
- Контакти:
snakebite написа:Red Warrior написа:
Няма по-големи глорихътнари от делиорманци! И не знам защо си нямал такива терзания, когато са се сменяли дружествата и имената на Антибиотик и Разград 2000. Сегашният Лудогорец е регистриран 2010 година. Знаеш ли го това?
Става въпрос за местни отбори, какво общо има с тоя случай сега...направо ме изумявате..![]()
Обединете със софийски отбор и всичко ше е ОК, платете си и пак ще е ОК...
Ха ха, и какво значение има местни, или неместни. Историята и при вас е било да не се плащат дългове. Най се дразня да се правите, че с ЦСКА се случва нещо различно. Мен това ме дразни най-много. Още повече, че някои ви се ловят на злобичката.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Доживях лилЯви и мастии да ръсят мозък за морал и етика.
Подмивайте дупетата, вазелина ще го вземем ние!

CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Red Warrior написа:snakebite написа:Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..резуалтатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Притеснява ме наглостта и тарикатщината на Божков и Ганчев, прикрита зад някаква "кауза" ЦСКА и това че няма да се платят задълженията на клуба...
Предполагам ще натиснат Киро да не се напъва срещу новото изчадие, вероятно се готвят и за титла..за да се пробва в ЕТ догодина.
Предстои да видим,
Разбрах от цялата сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементарната отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..
Да венцеславиш отбора който ти е нанесъл най-голямата загуба, да си викал на спасителя си "микренско джудже", да си викал на отбора "селяци" и да ги приемеш на пъпа на София, само ЦСКА може да го направи това !!
Няма по-големи глорихътнари от делиорманци! И не знам защо си нямал такива терзания, когато са се сменяли дружествата и имената на Антибиотик и Разград 2000. Сегашният Лудогорец е регистриран 2010 година. Знаеш ли го това?
Обаче е регистриран без дългове. А сегашният ЦСКА има поне 22 МИЛИОНА ЛЕВА дългове. И се опитва по всякакви начини да не ги плати.
Така че, каквото и да стане със сегашният ЦСКА, АКО НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ, никой фен на другите отбори няма да го приеме за отбор. Което автоматично значи, че отборите, които искат да играят с него много ще намалеят.
Затова, АКО сегашният ЦСКА НЕ СИ ПЛАТИ задълженията, И А-ОКРЪЖНА ще му е много.
Абе кренвиршите ли свършиха, мастиката ли изпихте. Какво се занимавате с нас? Ние сме вече ясни. Гледайте си вашите отбори.
За неплатените данъци има кой да мисли. Нали имаме уж съд?
За неплатените данъци има кой да мисли. Нали имаме уж съд?
draki75 написа:Доживях лилЯви и мастии да ръсят мозък за морал и етика.Подмивайте дупетата, вазелина ще го вземем ние!
Те ще подпишат с Herbalife - оттам е free вазелина

Леевски, оле

- Red Warrior
- Контакти:
fiesta написа:Red Warrior написа:snakebite написа:Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..резуалтатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Притеснява ме наглостта и тарикатщината на Божков и Ганчев, прикрита зад някаква "кауза" ЦСКА и това че няма да се платят задълженията на клуба...
Предполагам ще натиснат Киро да не се напъва срещу новото изчадие, вероятно се готвят и за титла..за да се пробва в ЕТ догодина.
Предстои да видим,
Разбрах от цялата сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементарната отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..
Да венцеславиш отбора който ти е нанесъл най-голямата загуба, да си викал на спасителя си "микренско джудже", да си викал на отбора "селяци" и да ги приемеш на пъпа на София, само ЦСКА може да го направи това !!
Обаче е регистриран без дългове. А сегашният ЦСКА има поне 22 МИЛИОНА ЛЕВА дългове. И се опитва по всякакви начини да не ги плати.
Така че, каквото и да стане със сегашният ЦСКА, АКО НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ, никой фен на другите отбори няма да го приеме за отбор. Което автоматично значи, че отборите, които искат да играят с него много ще намалеят.
Затова, АКО сегашният ЦСКА НЕ СИ ПЛАТИ задълженията, И А-ОКРЪЖНА ще му е много.
А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
И ае стига с тези дългове към НАП! ОБЕЗПЕЧЕНИ СА!
CSKA 78 написа:
Полудявамеее ние сме мутантитееее,
винаги ще бъда вереееен аз обичам Гришо и Божкатааааааа....
винаги ще бъда вереееен аз обичам Гришо и Божкатааааааа....
Вижте сега,за да реши ГГ да направи този ход,значи му е писнало и търси някакво развитие и нови перспективи и това какво ще прави с „Литекс“,който е негов частен клуб,си е лично негова работа,а за да направи точно този ход с ЦСКА,а не с някой друг отбор ,говори,че е върл фен на ЦСКА и едвали иска обезличаването на любимият си клуб
Самият той няма скрупули и сантименти,въпреки че би трябвало ,а не вярвам някой да го кара на сила и по принуда
Кой каквото иска да си избира,за мене е абсолютна заблуда и фикция,че „Литекс“,става ЦСКА,тука става дума за преструктуриране на юридически субекти и реално ,за спасяване на марката ЦСКА поради финансовото бреме,завещано от пернишките боклуци -най-вече
Тука не става дума просто за спасяване,а и за някакво по-перспективно бъдещо развитие на Клуба
Всички приказки за пречистване от долните дивизии са пълен ташак,при положение,че си остане старото АД ,щото дълговете си стоят и тогава пък хептен няма да се навие някой да инвестира в този отбор и всичко отива към закриване и 100% фалит!Ако пък се учреди нов ЦСКА и тръгне от „Б“ окръжна,мислите ли ,че този отбор ще играе на „Армията “ и Панчарево,които дори не са и активи на старото ,фалирало АД или пък по някакъв начин ще бъде правоприемник на стария отбор
Разберете ,че това е единственият и най-добър шанс за спасяването и развитието на нашия отбор,при положение,че никой не се нави,а и няма да се навие да плаща старите задължения,натрупани във времето!

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!