Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот W84me » 16 юни 2015 11:36

ДОЛУ, ДОЛУ , ДОЛУ , КАЗАХ! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 11:36

snakebite написа:
Red Warrior написа:
Няма по-големи глорихътнари от делиорманци! И не знам защо си нямал такива терзания, когато са се сменяли дружествата и имената на Антибиотик и Разград 2000. Сегашният Лудогорец е регистриран 2010 година. Знаеш ли го това?

Става въпрос за местни отбори, какво общо има с тоя случай сега...направо ме изумявате.. :shock:
Обединете със софийски отбор и всичко ше е ОК, платете си и пак ще е ОК...

Ха ха, и какво значение има местни, или неместни. Историята и при вас е било да не се плащат дългове. Най се дразня да се правите, че с ЦСКА се случва нещо различно. Мен това ме дразни най-много. Още повече, че някои ви се ловят на злобичката. :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

draki75

Мнениеот draki75 » 16 юни 2015 11:37

Доживях лилЯви и мастии да ръсят мозък за морал и етика. :shock: Подмивайте дупетата, вазелина ще го вземем ние!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 16 юни 2015 11:38

Red Warrior написа:
snakebite написа:Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..резуалтатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Притеснява ме наглостта и тарикатщината на Божков и Ганчев, прикрита зад някаква "кауза" ЦСКА и това че няма да се платят задълженията на клуба...
Предполагам ще натиснат Киро да не се напъва срещу новото изчадие, вероятно се готвят и за титла..за да се пробва в ЕТ догодина.
Предстои да видим,
Разбрах от цялата сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементарната отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..
Да венцеславиш отбора който ти е нанесъл най-голямата загуба, да си викал на спасителя си "микренско джудже", да си викал на отбора "селяци" и да ги приемеш на пъпа на София, само ЦСКА може да го направи това !!

Няма по-големи глорихътнари от делиорманци! И не знам защо си нямал такива терзания, когато са се сменяли дружествата и имената на Антибиотик и Разград 2000. Сегашният Лудогорец е регистриран 2010 година. Знаеш ли го това?

Обаче е регистриран без дългове. А сегашният ЦСКА има поне 22 МИЛИОНА ЛЕВА дългове. И се опитва по всякакви начини да не ги плати.

Така че, каквото и да стане със сегашният ЦСКА, АКО НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ, никой фен на другите отбори няма да го приеме за отбор. Което автоматично значи, че отборите, които искат да играят с него много ще намалеят.

Затова, АКО сегашният ЦСКА НЕ СИ ПЛАТИ задълженията, И А-ОКРЪЖНА ще му е много.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 11:40

Абе кренвиршите ли свършиха, мастиката ли изпихте. Какво се занимавате с нас? Ние сме вече ясни. Гледайте си вашите отбори.
За неплатените данъци има кой да мисли. Нали имаме уж съд?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 11:40

draki75 написа:Доживях лилЯви и мастии да ръсят мозък за морал и етика. :shock: Подмивайте дупетата, вазелина ще го вземем ние!

Те ще подпишат с Herbalife - оттам е free вазелина :mrgreen: :lol: "Хюмнефарма" ще достави за другите :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 11:42

fiesta написа:
Red Warrior написа:
snakebite написа:Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..резуалтатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Притеснява ме наглостта и тарикатщината на Божков и Ганчев, прикрита зад някаква "кауза" ЦСКА и това че няма да се платят задълженията на клуба...
Предполагам ще натиснат Киро да не се напъва срещу новото изчадие, вероятно се готвят и за титла..за да се пробва в ЕТ догодина.
Предстои да видим,
Разбрах от цялата сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементарната отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..
Да венцеславиш отбора който ти е нанесъл най-голямата загуба, да си викал на спасителя си "микренско джудже", да си викал на отбора "селяци" и да ги приемеш на пъпа на София, само ЦСКА може да го направи това !!

Обаче е регистриран без дългове. А сегашният ЦСКА има поне 22 МИЛИОНА ЛЕВА дългове. И се опитва по всякакви начини да не ги плати.

Така че, каквото и да стане със сегашният ЦСКА, АКО НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ, никой фен на другите отбори няма да го приеме за отбор. Което автоматично значи, че отборите, които искат да играят с него много ще намалеят.

Затова, АКО сегашният ЦСКА НЕ СИ ПЛАТИ задълженията, И А-ОКРЪЖНА ще му е много.

А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

draki75

Мнениеот draki75 » 16 юни 2015 11:47

И ае стига с тези дългове към НАП! ОБЕЗПЕЧЕНИ СА!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юни 2015 11:48

Полудявамеее ние сме мутантитееее,
винаги ще бъда вереееен аз обичам Гришо и Божкатааааааа....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 11:49

Вижте сега,за да реши ГГ да направи този ход,значи му е писнало и търси някакво развитие и нови перспективи и това какво ще прави с „Литекс“,който е негов частен клуб,си е лично негова работа,а за да направи точно този ход с ЦСКА,а не с някой друг отбор ,говори,че е върл фен на ЦСКА и едвали иска обезличаването на любимият си клуб :idea: Самият той няма скрупули и сантименти,въпреки че би трябвало ,а не вярвам някой да го кара на сила и по принуда ;) Кой каквото иска да си избира,за мене е абсолютна заблуда и фикция,че „Литекс“,става ЦСКА,тука става дума за преструктуриране на юридически субекти и реално ,за спасяване на марката ЦСКА поради финансовото бреме,завещано от пернишките боклуци -най-вече :idea: Тука не става дума просто за спасяване,а и за някакво по-перспективно бъдещо развитие на Клуба :idea: Всички приказки за пречистване от долните дивизии са пълен ташак,при положение,че си остане старото АД ,щото дълговете си стоят и тогава пък хептен няма да се навие някой да инвестира в този отбор и всичко отива към закриване и 100% фалит!Ако пък се учреди нов ЦСКА и тръгне от „Б“ окръжна,мислите ли ,че този отбор ще играе на „Армията “ и Панчарево,които дори не са и активи на старото ,фалирало АД или пък по някакъв начин ще бъде правоприемник на стария отбор ;) Разберете ,че това е единственият и най-добър шанс за спасяването и развитието на нашия отбор,при положение,че никой не се нави,а и няма да се навие да плаща старите задължения,натрупани във времето!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”