Българи Юнаци
Кипър - България 0:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кипър - България 29 март 2011, 20:00 ч. - контрола
Браво на Матеус и момчетата! Добър мач изиграхме
Българи Юнаци
Българи Юнаци
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Долно уйно
- Контакти:
LSFC 1914 написа:Долно уйно написа:1:0 или 10:0 няма никакви значение, важна е крайната цел, победата.
Тая злоба един ден ще ти "откъсне" главата.
добре де защо не бихме Швеицария 1:0???
Просто топката не влезе във вратата, толкова ли е трудно да го разбереш?
Имам усещане, че тук 50% от пишещите ги е яд, че победихме отбора, което в последният мач ни разби шушоните.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- B__A__N__DA__TA
blue avalanche написа:Каквато играта,такъв и резултата.С други думи-скромни.
Много ще се радвам да прочета и положителните ти коментари след време.А днес бялото си е бяло друже..кво да прайш
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
marmi52 написа:Viktor4o_Rs написа:Много здраве на тези, които брояха жените на Матеус, мрънкаха що не бил гледал Левски-ЦСКА и така нататъкВижда се, че чужденец е решението за националния, дори и недоказан все още като Лотар, дано продължи да работи така и да се заседи на поста. Разбира се, няма място за еуфория, но прогресът е очевиден, което явно дразни привържениците на предишния наставник
![]()
Абсолютно точно ! Предлагам да не обръщаме внимание на дребните душици, които слагат клубните си пристрастия над националната си принадлежност !
и на по предишния ,и по предишния
не разбирам само едно нещо в хера защо в контролите този човек не прави смени.Интересно ми бе да видя и другите играчи.Виж в защита съм съгласен да не се пипа отбора,но напред Спаската можеше да влезе по-рано.Хичо и Спас мисля че ще се справят чудесна на тактиката на Лотар.Иначе отбора ми харесва страшно много-млад и вдъхновен ,Браво момчета.
LEVSKI_FOREVER
blue avalanche написа:...Мъри е постигнал наистина големи успехи с Левски,..."[/color]
Нещо,което никога не му простиха.
Темата май е за България а не за Мъри!!!!!Ама друго си е да си кажеш колко голям отбор е Левски и как цяла България ви завижда какъв тренер сте имали, нищо че в друга тема пък би казал България е синя и поне 7мил. са левскари.....
Жалък си и съм сигурен, че не е само мое мнение.
По темата браво на нашите че биха, но сме далеч от средното Европейско ниво надявам се за следващите квалификации да изглеждаме по съвсем друг начин.
- blue avalanche
- Контакти:
С тази вундербар игра,ако излезем в Подгорица...Тц,тц,тц...
- Долно уйно
- Контакти:
zlatan написа:не разбирам само едно нещо в хера защо в контролите този човек не прави смени.Интересно ми бе да видя и другите играчи.Виж в защита съм съгласен да не се пипа отбора,но напред Спаската можеше да влезе по-рано.Хичо и Спас мисля че ще се справят чудесна на тактиката на Лотар.Иначе отбора ми харесва страшно много-млад и вдъхновен ,Браво момчета.
Има си треньор за тези работа, той е поставил цели, задачи и т.н.
Що не пуснал този или онзи по-рано, просто такива са били плановете.
Да смениш целият отбор също не е добре
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Jorkorazporko написа:И тримата трябва да бъдат уважавани, защото са излезли от най - великия отбор!
Нито един от тримата не са излезли от въпросният отбор, набийте си го в главите !!!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
blue avalanche написа:С тази вундербар игра,ако излезем в Подгорица...Тц,тц,тц...
И ти тогава ще си щастлив, ако загубим нали ? Щом Мъри не е начело, дано падаме, нали така ?