Българи Юнаци

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LSFC 1914 написа:Долно уйно написа:1:0 или 10:0 няма никакви значение, важна е крайната цел, победата.
Тая злоба един ден ще ти "откъсне" главата.
добре де защо не бихме Швеицария 1:0???
blue avalanche написа:Каквато играта,такъв и резултата.С други думи-скромни.
marmi52 написа:Viktor4o_Rs написа:Много здраве на тези, които брояха жените на Матеус, мрънкаха що не бил гледал Левски-ЦСКА и така нататъкВижда се, че чужденец е решението за националния, дори и недоказан все още като Лотар, дано продължи да работи така и да се заседи на поста. Разбира се, няма място за еуфория, но прогресът е очевиден, което явно дразни привържениците на предишния наставник
![]()
Абсолютно точно ! Предлагам да не обръщаме внимание на дребните душици, които слагат клубните си пристрастия над националната си принадлежност !
blue avalanche написа:...Мъри е постигнал наистина големи успехи с Левски,..."[/color]
Нещо,което никога не му простиха.
zlatan написа:не разбирам само едно нещо в хера защо в контролите този човек не прави смени.Интересно ми бе да видя и другите играчи.Виж в защита съм съгласен да не се пипа отбора,но напред Спаската можеше да влезе по-рано.Хичо и Спас мисля че ще се справят чудесна на тактиката на Лотар.Иначе отбора ми харесва страшно много-млад и вдъхновен ,Браво момчета.
Jorkorazporko написа:И тримата трябва да бъдат уважавани, защото са излезли от най - великия отбор!
blue avalanche написа:С тази вундербар игра,ако излезем в Подгорица...Тц,тц,тц...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост