MCMXIII написа:До следващият сезон има много време. До краят му още повече време. По- спокойно, моля. Факт е, че Пеп има ташаци и не му пука. Пуска Хьойберг титуляр във финал срещу Прусия. Налага Лаам в средата, пуща Рафиня бек, после от лево и други новости. Това не му пречи, да загуби полуфинал с 0:4 по най- наивния начин и отборът да изглежда обречен. Писал съм, че ако е умен, ще си направи изводите.
Не зная, какво ще стане догодина, но вярвам , че този БАЙЕРН може повече! Сезонът е успешен, но не отличен. От мен пет плюс. (5 +).
Хойберг беше единствения подходящ футболист за избраната от Гуардиола тактика за мача , след контузията на Алаба . Ако той не се беше контузил , щеше да си е на левия бек , Рафиня на десния а Лам на мястото на Хьойберг . Датчанчето , както вече съм писал по-рано се е завършен футболист . При това мултифункционален . Може с успех да играе като десен бек , опорен халф и дясно крило . И най-вече ... носител е на онзи особен "баварски дух" , който ни е направил фенове на Байерн . Мартинес също ... За мен са много повече немци , отколкото Гьотце например .
Оценки няма да правя сега , смятам да го направя в специална тема