Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Едуард Йорданеску е новият треньор на ЦСКА
Пожелавам ползотворна работа на Едуард Йорданеску и много успехи начело на ЦСКА . 

- Yan_Bibiyan
- Контакти:
Успех на новия треньор и дано е голям непукист, който не се връзва на всеки разбирач в милата ни родина, че тук разбирачи да търсиш! 

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Yan_Bibiyan написа:Успех на новия треньор и дано е голям непукист, който не се връзва на всеки разбирач в милата ни родина, че тук разбирачи да търсиш!
аааааааа, моля ти се - как няма да се "връзва" на "разбирача" Стойчо Стоилов? - нали веднага ще изхвърчи...като Ицо Янев...
Сушай, мераклию, ако до сега не си разбра аналогията м/у Данчо Лечков и Стойчо Стоилов...е, значи си от провинцията, евентуално от Ловешко и...ти се струва, че все изпълнителите са виновни, колкото и да си могат

Амин за ЦСКА....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Синковеца ще изкара най-много до 2 месеца , после идва Йешич да доизвърши Погребението ...той си има и вид на погребален агент !!!

- Yan_Bibiyan
- Контакти:
Беладона, аз вече имам една вярна прогноза в този форум. Кога да чакаме и една вярна прогноза от теб? Ако е нужно, предскажи кога ще огладнееш, щом светът е толкова сложен за теб! Не мъчи красивата си главица с трудни неща! 

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Yan_Bibiyan написа:Беладона, аз вече имам една вярна прогноза в този форум. Кога да чакаме и една вярна прогноза от теб? Ако е нужно, предскажи кога ще огладнееш, щом светът е толкова сложен за теб! Не мъчи красивата си главица с трудни неща!
Анималс да се готвят ....да почват да учат румънски ...ще му искат оставката и на този след 2 месеца !!!!
Не съм сигурен доколко ще има и анималс , щото там пари от гришатта взимат не повече от 10 човека и другите ще се отворят все някога

Да ви е честит 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Пожелавам успех на Е. Йорданеску.
... противно на повечето съфорумци, аз имам добро усещане за него. Мисля, че ще му се получи ...
... противно на повечето съфорумци, аз имам добро усещане за него. Мисля, че ще му се получи ...

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Е и аз пожелавам едномесечния "успех" на Йорданеску, пък после....известно ни е, какво се случваше в Литекс Ловеч, нали?...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
kiril.a.d написа:Е и аз пожелавам едномесечния "успех" на Йорданеску, пък после....известно ни е, какво се случваше в Литекс Ловеч, нали?...
Какво се случваше ?