Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Kindza

Re: Едуард Йорданеску е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот Kindza » 25 авг 2016 15:18

Пожелавам ползотворна работа на Едуард Йорданеску и много успехи начело на ЦСКА . 8-)

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 25 авг 2016 15:23

Успех на новия треньор и дано е голям непукист, който не се връзва на всеки разбирач в милата ни родина, че тук разбирачи да търсиш! :mrgreen:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 25 авг 2016 15:33

Yan_Bibiyan написа:Успех на новия треньор и дано е голям непукист, който не се връзва на всеки разбирач в милата ни родина, че тук разбирачи да търсиш! :mrgreen:

аааааааа, моля ти се - как няма да се "връзва" на "разбирача" Стойчо Стоилов? - нали веднага ще изхвърчи...като Ицо Янев...
Сушай, мераклию, ако до сега не си разбра аналогията м/у Данчо Лечков и Стойчо Стоилов...е, значи си от провинцията, евентуално от Ловешко и...ти се струва, че все изпълнителите са виновни, колкото и да си могат ;)....
Амин за ЦСКА....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 авг 2016 15:56

Синковеца ще изкара най-много до 2 месеца , после идва Йешич да доизвърши Погребението ...той си има и вид на погребален агент !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 25 авг 2016 16:16

Беладона, аз вече имам една вярна прогноза в този форум. Кога да чакаме и една вярна прогноза от теб? Ако е нужно, предскажи кога ще огладнееш, щом светът е толкова сложен за теб! Не мъчи красивата си главица с трудни неща! :mrgreen:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 авг 2016 16:21

Yan_Bibiyan написа:Беладона, аз вече имам една вярна прогноза в този форум. Кога да чакаме и една вярна прогноза от теб? Ако е нужно, предскажи кога ще огладнееш, щом светът е толкова сложен за теб! Не мъчи красивата си главица с трудни неща! :mrgreen:

Анималс да се готвят ....да почват да учат румънски ...ще му искат оставката и на този след 2 месеца !!!!

Не съм сигурен доколко ще има и анималс , щото там пари от гришатта взимат не повече от 10 човека и другите ще се отворят все някога :) :) :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 авг 2016 20:12

Да ви е честит :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 авг 2016 12:51

Пожелавам успех на Е. Йорданеску.
... противно на повечето съфорумци, аз имам добро усещане за него. Мисля, че ще му се получи ... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 26 авг 2016 13:18

Е и аз пожелавам едномесечния "успех" на Йорданеску, пък после....известно ни е, какво се случваше в Литекс Ловеч, нали?...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 26 авг 2016 14:03

kiril.a.d написа:Е и аз пожелавам едномесечния "успех" на Йорданеску, пък после....известно ни е, какво се случваше в Литекс Ловеч, нали?...

Какво се случваше ?

Върни се в “Архив”